insanoğlu01
Kayıtlı Üye
herkese merhaba öncelikle konuya cevap almak beni büyük bir huzura kavuşturacak ; 5 yaşındaydım köy ahalisi anane küçük dayı anne vs sobanın olduğu odada hep beraber yer yatağında yatarken bi anda odayı saran bir nur ışığını farkettim. kirpiklerimin arasından gizli bir şekilde bakmaya karar verdim
tarif etmek gerekirse özetle üstünde fistan gibi bir kefen,sakallı ( çok uzun olmamakla beraber ) ve gülen gözlere sahip huzurlu bir ruh bembeyaz (nur beyazı) tamamen inceledikten sonra yorgan altına girip yanımdaki aile fertlerini dürtmem onların derin uykusundan uyanmalarına yetmedi.. 2. si orta okul çağlarımda bir gece vakti rüzgarın ince ve tatlı esintisinde bir ufo gördüm çok yakından balkonumun hemen karşısında tv izler gibiydi, iniş takımlarını açtı sonra geri topladı iniş yapmadan uzayın derinliklerine ışınlandı 3.sü ise cin diye tabir edebileceğim bir varlık idi koyun bacaklı döşü kıllı =) tek gözlü yılan gözü gibi inanmayacaksınız ama fötr şapkalı çok filimsel bir karakterdi.. diğer olaylar ise 8888