Merhaba,
Aynı süreçten geçiyorum ve bu konuda çok araştırıyorum hem kendimi hem de diğer ikiz alevleri çok dinliyorum. Bu konu her açıldığında yardım etmek istiyorum..
İkiz alevler ruh eşinden oldukça farklı. Tek bir ikiz alev olur. Son dönemde birbirini bulan ikiz alevler artıyor ve ikiz alev buluşmaları son kez dünyaya geliyor olduğunuz anlamına geliyor. Fiziksel olarak bir araya gelme çok büyük ihtimalle gerçekleşiyor. Fakat zaman saçma bir kavram ve siz bir an önce olsun derken evrenin "bir an önce"si 20 sene sonrası da olabilir.
Burada önemli olan şu: ikiz alevler çok kadim ruhlar. Yaşlılar. O yüzden taşıdıkları karmik yükler de o denli ağır ve karanlık. İkizler ilk karşılaştığında bu anlamda çok şey tetikleniyor. İnternette araştırırsanız bir çok ikiz alevin şu anda başka ikiz alevlere yardımcı olmaya çalıştığını göreceksiniz. Bu çok zorlu bir yol. "Twin Flame Journey" olarak araştırabilirsiniz. Bu yolculukta işin çoğu kendimiz üzerinde yaıplıyor. Karşılaşmadan sonra ayrılık aşaması bazen tekrar karşılaşma ve tekrar ayrılık olarak devam ediyor. Her seferinde yakılan ateş yeni bir karmayı parçalamaya başlıyor. Yeni bir karanlık çıkıyor derinlerden ve iki taraf da bunu kendi yaşamlarında eritiyor. Bir de an var ki buna "dark night of the soul" deniyor. İkiz alev yolculuğunun en dibe vurulan kısmı bu. Bu yolculuk sizden adeta ölmenizi istiyor. Ölüp yeniden doğmak gibi.
Ateş çok büyük bir yaratıcı enerjiyi de beraberinde getiriyor.
Bir de ikiz alevlerden biri genellikle uyanmamış oluyor. Uyanmamış ikiz kaçma halinde iken uyanan kişi kovalayan oluyor... İki kişinin aynı ruhun yansıması olduğunu bilmeniz önemli. Onun kaçtığı şeyden aslında siz de kaçıyorsunuz, aynı yöne doğru koşuyor oluyorsunuz

Buraya yazdığınıza göre kovalayan ikiz olabilirsiniz. Bilin ki ikiziniz bir red etme halinde olabilir, çünkü kendinizle ilgili çok fazla yüzleşme yaşamanız ve neticede bir yanınızın ölmesine artık izin vermeniz gerek. Kolay değil. Ve bir araya gelmeniz tekamülün ta kendisi... aykırı olduğunu nereden çıkarıyorsunuz

Ortaya çıkan enerji yalnızca ikizleri değil tüm dünyayı ilgilendiriyor.
İnanın evli olmasaydı da engeller olacaktı. O engeller içsel çalışmalarımız için ayna görevi görüyor.
Bundan daha büyük ve eski bir sevgi enerjisi olmadığını kabullenip şükrediyorum. Telepatik, enerjik iletişim yollarının böyle açılması ve bu dünyanın dışındaki varlığımın buraya tezahür edebilmesine şükrediyorum. Kutsal eril ve dişili kendimde ağırlayabildiğim için şükrediyorum.
Elbette sürekli kıvranıp ağrıyan bir psikoloji içine giriyor insan, buna da doğum diyorum. Birbirinizin doğumuna ebelik yapabilmek harika olurdu ama dediğim gibi genellikle "runner-chaser" hali oluyor. Ve uyanmış olan taraf kendini deli zannediyor...
Alandan ayrılmayın, ikiziniz için alan tutun. En önemlisi sürece güvenin ve kendi gölgelerinizle çalışın. Bizim kısıtlı zihinlerimiz algılayamıyor ama ikizler enerjinin zihinden de maddeden de gerçek olduğunu biliyor, değil mi.
Sevgiler!