Rhea
Elit Üye
Uzun yıllar kara büyüye maruz kaldım, o minik masum(!) cinlerin saldırısına uğradım ve onlara işkence etme fantazim hiç olmadı onlar bana fiziksel ve psikolojik eziyet ettiği halde. Ülkenin gidişatı ortada raydan çıkmış durumdayız, hayvanlara yapılan kötülüğün haddi hesabı yok, bunları bu şekilde hayvanlara karşı kışkırtan kötücül varlıklara ayy ne şirin diyecek halimiz de yok merhametli insanların sinir uçlarıyla oynuyorlar sürekli. Bahsettiğiniz durum göründüğü gibi olsa bile cinin bu muameleyi hak etmiş olma ihtimali var. Hisleriniz foruma yönlendiriyorsa doğrudur burdan birilerinin bağlantısı vardır. Çok fazla kötülüğe meyilli menfaatleri hırsları için her şey yapacak insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz.@Mihrez El Ahmer korkutmayın. Bu gördüğüm kadarıyla 2. katta oturan biri evi beyaz yani evin içi duvarlar vs..., dore gold renkler tercih eden biri, odasında dev bir ayna var aynası bile golden renkte. Evi öyle büyücü dekorasyonlu bir ev değil, kimse artık bu kişi profesyonel çalışıyo olmalı.
@Rhea bilmiyorum. Dişi bi c*n di bana yönelik niye oynasın. Bu sanki elde edilmiş gibi genç biriydi, belkide öldürüldü bilmiyorum. Bu görmemim musallatla ilgili olduğunu düşünmüyorum hislerim bu forumda birinin parmağı var bu varlığı zapt ettiği yönünde. Maşallah herkeste, eline geçirse heralde işkence edecek. Ay üzüldüm ben. Korkunç değildi sandığımız gibi değildi, modern bi c*ndi seküler giyimli