"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rizede Çekilen İlginç Görüntü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bulut_atlası

Kayıtlı Üye
[video]http://www.59saniye.com/rizede-kaydedilen-ilginc-siluet/[/video]
Bu videoyu çeken adam gölgenin bir saatten beri kendisiyle beraber yürüdüğünü söylüyormuş kendi gölgesi diyeceğim ama arada mesafe var :)

Bu videoyu ben paylaşıcaktım unutmuştum paylaşımınıza teşekkürler
adamın savunması çok enteresan cidden kendisi diyor ki biz 10 kişiydik belki hepimizin gölgesi karşıda birleşip tek bölge olarak görülmüştür :D
Bazı insanlar evrende yalnız olmadığımızı kabullenemiyorlar nedense

adamın savunması çok enteresan cidden kendisi diyor ki biz 10 kişiydik belki hepimizin gölgesi karşıda birleşip tek bölge olarak görülmüştür :D
Ya yalnızsak :oops: :)

Rize ve Samsun bölgesi genelde in cin top oynuyo lafının gerçeğe bürünmüş hali gibi bence büyük ihtimalle vefat eden merhum biridir belki melez bile olabilir bu kadar sisi kendi etrafına topladığına göre baya derin birisi olmalı melek bile olabilir

İmzanız'da Allah muhammed isimleri ve onlara uğlaşmak gerektiğini ifade eden bir yazı paylaşmışsınız
evrende yalnız olup olmadığımıza dair inancımız bizi kafir edebilir
mesela bir kaç ayet şöyledir

- Ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım

-ey resulüm de ki : bir gurup cin'in kuranı dinleyip doğrusu biz hayret verici bir kuran dinledik dedikleri bana vahyedildi

- ve biz sizin bilmediğiniz daha nice canlılar yarattık

-biz ibrahime yerin ve göğün muhteşem varlıklarını gösterdik

bu ayetlere rağmen hala " ya yalnızsak " diyebiliyorsanız ozaman kusura bakmayın ama imanınız elden gitti

Rize ve Samsun bölgesi genelde in cin top oynuyo lafının gerçeğe bürünmüş hali gibi bence büyük ihtimalle vefat eden merhum biridir belki melez bile olabilir bu kadar sisi kendi etrafına topladığına göre baya derin birisi olmalı melek bile olabilir
Melez derken bu varlıkların böyle çeşitleride var mı bilmiyorum ama kötü birşeye benzemiyor keşke bende yeniden görebilsem bu tarz şeyleri artık göremiyorum :(

bu resimlerden ve videolardan var nette. paranormal bir olay değilmiş. yüksekte sis ve ışıktan kaynaklı bir olaymış. çoğu dağcının başına gelen bir olaymış. kendilerinin uzaktan bir yansımasıymış gölgeye benzer bir durum. açıklamasını okumuştum..

İmzanız'da Allah muhammed isimleri ve onlara uğlaşmak gerektiğini ifade eden bir yazı paylaşmışsınız
evrende yalnız olup olmadığımıza dair inancımız bizi kafir edebilir
mesela bir kaç ayet şöyledir

- Ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım

-ey resulüm de ki : bir gurup cin'in kuranı dinleyip doğrusu biz hayret verici bir kuran dinledik dedikleri bana vahyedildi

-biz ibrahime yerin ve göğün muhteşem varlıklarını gösterdik

bu ayetlere rağmen hala " ya yalnızsak " diyebiliyorsanız ozaman kusura bakmayın ama imanınız elden gitti

Yanlış anladınız. Cinlerin varlığını tabii ki kabul ediyorum. Tereddütüm yok. Benim kastım şu UZAYLILAR. Varlığıma ya da yokluğuna bir kanıt bulunamadı.

Eğer cinlere inanmadığımı düşünerek İMANIN ELDEN GİTTİ dediyseniz lafım yok. Ama UZAYLILARA inanmadığım için imanım elden gitmez. Ehli sünnet itikadında böyle hoop kafir oldun denilemez. Bu en önemli kurallardan biridir. Uzaylıların varlığı veya yokluğu kanıtlanmamıştır. Bu konudaki düşünceler imanı zedelemez. Hayırlı Günler.

Yanlış anladınız. Cinlerin varlığını tabii ki kabul ediyorum. Tereddütüm yok. Benim kastım şu UZAYLILAR. Varlığıma ya da yokluğuna bir kanıt bulunamadı.

Eğer cinlere inanmadığımı düşünerek İMANIN ELDEN GİTTİ dediyseniz lafım yok. Ama UZAYLILARA inanmadığım için imanım elden gitmez. Ehli sünnet itikadında böyle hoop kafir oldun denilemez. Bu en önemli kurallardan biridir. Uzaylıların varlığı veya yokluğu kanıtlanmamıştır. Bu konudaki düşünceler imanı zedelemez. Hayırlı Günler.
buna uzaylılar dahil olamaz mı yanlışım varsa düzelt.

Cin veya başka varlık olsa gözükse bile o kişiye gözükür kamera olduğunu bilmiyormu o kadar hızlılar ki saniyeler içinde dünyayı geziyorlar bu yanımsama sadece

buna uzaylılar dahil olamaz mı yanlışım varsa düzelt.
Çok haklısın. Kesinlikle OLABİLİR. Olmayadabilir ? Mesela dünya üzerinde başka bir hayvan türü. Okyanusun dibinde ? Her türlü o zaman (1500 sene önce) bilinmeyen varlık olabilir. Ama bu demek değil ki uzaylılar var sizden ileri teknoloji. Ben uzaylılar yok demiyorum sadece oladabilir olamayadabilir görüşünü savunuyorum. Hayırlı Günler.

evrenin büyüklüğüyle ilgili yazılar makaleler astrofizikçilerin konuşmaları belgeseller v.s türlü türlü yüzlerce kaynak var.Sen şimdi gelmiş " ya yalnızsak " diyosun.Yaratılışın mükemmel bir dengeye sahip olduğunu da düşünürsek; " Hayır kardeşim, yalnız olamayız "

Evreni bırakın daha şu küçücük dünyada yalnızız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri