riyazet ve keşif deneyim tecrübe

birgezgin

Kayıtlı Üye
Öncelikle riyazet oruç tutmadan da yapılır sadice hayvansal yemiceksiniz riyazet yaparken güzel niyetler edip yapın riyazet ruhaniyet namazla alakası yok onu görüp fark ettim namaz ayrı riyazet ruhaniyet ayrı neyse yapmaya başlamadan önce güzel bir niyet edip 11 besmele 11 salavat sonra başlıyoruz kendi esmanızı bulup 3013 defa kendi esmanızı çekeceksiniz bu sayı ile sonra 2500 defa ya basir 2500 defa ya semi 2500 defa ya habir 2500 defa ya kaşif 2500 defa (ya allamul guyub 2500 defa = bakım çalışması için çok tesirli bir kuran i kerim gizli esmasından 1 tanesi) sonra besmele 2500 defa kaf suresi 22 ayet 2500 defa (fekeşefnâ ‘anke ġitâeke febesaruke-lyevme hadîd) bitince gene 11 besmele 11 salavat
bu çalışmayı eviniz yerine camide yaparsanız o camide olan ruhanileri direk çekersiniz yanınıza gene bu esmalar ayet her harfin görevlisi var onlarda geliyor ve keşif açılırken korkamyın camide yaparken ordaki mümin ruahniler sizi izlemeye ve korumaya alacak takip ederler camide olmasa bile ilk günden cami çevresinde olan gezen vb şeyler yapan mümin ruhaniler de gelir gelen islama müslümanlığa hizmet eden hadim de olur ayetlerin esmaların vs veya farklı boyutlardan varlıklarda gelir cin değil daha değişik varlıklar korkutucu şekilde gelmezler bu ruhaniyet kısmına gelirsek ruh-niyet araştrıma yapsınlar namaz zorunlu zaten ibadet olarak yapıyoruz esmalar ayetler ruhumuzu güçlendiriyor tabi tesiri vardır ama bu işler ile alakası yok iyi forumlar riyazet isteyen 21 isteyen 27 ve devam ederseniz 40 gün yapabilirsiniz isteyen 80 120 ve 365 e kadar çıkarabilir 365 gün yapan biliyorum gördüm

Geri