riyazet halvet çektiğim zikir?

birgezgin

Kayıtlı Üye
Merhabalar öncelikle baştan söyleyim hocam var başımda eğitimenim bu riyazet halvete girmeden önce kendi esmalarımı verdi okuyacaklarımı vs hocam ilk baştan güzeldi 5 vakit namaz her namazda esmalarımı ve keşif ayetlerini okuyordum daha hazırlık yaptırıyormuş bana hocam 5 vakit namaz her namazdan sonra her birisi bu zikrin 500 defa olacak ve aynı şekilde öğlen namazıda 500 defa taki yatsı bittince bitecek keşif için kaf suresi 22 ayeti çektim sonra 2 tane esmam vardı bana özel cifir ile bulunmuş ha birde kaf suresi vefki vardı hocam bizzat hem vefk hem koruma yaptı üstüne ondan da rahattım biraz neyse kaf suresinden sonra ya basir ya kaşif ve 2 esmamı okuyordum bu arada allahın 99 ismi hep bize dediler hocam bana çok güzel birşey dedi orda yazan 99 ismi sadice onlar değil sınırsız var dedi ve ya kaşif esmasını verdi ya kaşif bitince 2 esmamı okudum hepsi teker teker gece olunda bu sefer saat tam 00:00 da yukarda yazdığım esmalar sureler kalan her birisinden 1000 defa okudum bu arada çalışmalar yaparken vefk koruma boynumda olmuştu tabi evde de batini korumalar var tüm odalarda 27 gün çalışmalar yaptım bıraktım hocam hayvansal beslenmeye geri geç dedi 1.5 ay hayvansal besleniyordum bende çalışmalarda 20 günden sonra etki etmeye başladı birşey tutabildim elimde ama şuan eyvah diyorum bu kendi ismine ait 2 esma kaf suresi sonra ya basir ya kaşif esmalar kendi ismime ait esmalar 2513 defa çekcem toplamda 5026 kez 2 esmam olacak bitecek tabi bunlar gene en sonra bunlardan önce kaf suresi 2500 defa ya basir 2500 defa ya kaşif 2500 defa çekcem ve bu sefer bu yeni çalışmalar sizce çok daha yoğun mu olur etkisi 1 hafta olmadan hissedilir mi şuan bende çok azda olsa görüntü duyma var bu yeni çalışma ile bunlar gece gene başlıcağım aynı çalışmalar toplamda 12526 defa olacak hepsi bitmesi şunu söylemeyi unuttum başımdaki hocam seni alıştıra alıştıra sokuyorum dedi ilk 3 gün verdim sonra 1 hafta dinlendin 7 gün 1 hafta dinledin 20 gün 1 hafta dinledin 27 gün şeklinde yaptırdım bir anda sokmadım dedi ve yazlık köy gibi bir yerde yapcam bunları sizce ilk 1 haftada neler olur?

Geri