Ritüelin sekme ihtimali

saramagnus

Kayıtlı Üye
Ben bayağı araştırma yaptım ve spiritüel ritüellerden bazılarını denedim. kendi tarifimi bile oluşturdum Amacım, eski flörtüm (yargı olmaması adına bu kişi bana hata yaptı ve itiraf etmesini istiyordum sevgilim değildi ama flörtümdü) birini geri döndürmekti. Yaklaşık bir hafta boyunca enerji çalışmaları da dahil olmak üzere elimden gelen her şeyi yaptım bana yapılan yanlışın telafisini bir şekilde ondan almak istedim çok çabaladım diyebilirim. Fakat ritüelleri yaptığım kişiden ne bir mesaj geldi ne de yollarımızı kesiştirecek herhangi bir gelişme yaşandı. Bununla birlikte, ritüelleri denedikten sonraki gün dikkatimi çeken bazı olaylar oldu. Mahallemizde biri vefat etti; aynı sabah cenaze aracı geldi. Yine mahalleden bir çocuğun ayağı yaralandı. Bir logar kapağı patladı. Açıkçası bunların yaptığım ritüelle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle tamamen tesadüftür ama peş peşe yaşandıkları için ister istemez dikkatimi çekti. Asıl dikkatimi çeken ise bambaşka bir şey oldu. Çok daha eski bir ilişkim bana geri döndü. gerçekten yollarımızı keşistirecek şeyler oldu ilk bana yazdığında engellememe rağmen başka bir vesileyle bir şekilde sanki hayat böyle olmasını istiyormuşcasına Üstelik ritüelde istediğim şeylerin neredeyse aynısı bu kişiyle gerçekleşmeye başladı. Fakat bu durum beni biraz düşündürüyor. Eğer gerçekten yaptığım ritüellerin bir etkisi olduysa, buna üzülürüm. Çünkü ben o kişiyi hedef almamıştım. Acaba istemeden bir şekilde onun üzerinde mi etkili oldu diye düşünmeden edemiyorum. Şu an aramız gerçekten çok iyi. Hatta her şey neredeyse istediğim gibi ilerliyor. Ama bir yandan da bunun gerçekten doğal mı olduğu, yoksa yaptığım uygulamalarla mı bağlantılı olduğu konusunda kafam karışık. Şu an yaşadıklarımız bana son derece gerçek geliyor. Fakat içimde "Ya bir gün biterse?" korkusu da var. İşin ilginç tarafı, bu ilişki bana o kadar iyi geldi ki ritüel yaptığım kişi artık umurumda bile değil. Belki de Tanrı bana bambaşka bir kapı açtı, farklı bir mesaj vermek istedi ve bu yüzden olaylar böyle gelişti. Bunu bilmiyorum. Sadece şunu özellikle belirtmek istiyorum: Lütfen "Ritüeli yaparken aslında bilinçaltında diğer kişiyi düşünmüşsündür." demeyin. Çünkü gerçekten onu hiç düşünmüyordum. Hatta eski ilişkim bana ilk yazdığında bile, "Keşke ritüel yaptığım kişi yazsaydı." diye üzülmüştüm. Ama zaman geçtikçe işler hiç beklemediğim şekilde gelişti ve şu an geldiğimiz noktada her şey tamamen değişti.
Bu yaşadıklarımı nasıl yorumlarsınız

Geri