"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ricam bkarmısınız

beklenen_bebek

Kayıtlı Üye
Merhaba ; foruma yeni üye oldugumdan konuyu nereye açacagımı bilemedım özür dileyerek açmış bulunuyorum.Bir sıkıntım var 3 yıllık evlıyım , kayınvaldem kayınpederımın ıkıncı eşi ,eşimi , kardeşlerını hıc sevmez , evlendım evlenelı burada bır aıle ortamı gormedım boluk boluk yasıyoruz aynı evde herkez farklı odalarda yıyıp ıcıyor aıle ıc güdüsü yok yani .Kayınpederım oluyorum desen donup bakmaz adam bazen bır oyle bır boyle , kayınvalıdem ıse adamı elınde cevırıyor uzuluyorum bır gun yollarda kalpten gıdecek dıye ne dese yapıyor adam askerıyede sankı neyse sıkıntım ıse kayınvaldem buyuyle cok ugrasıyor zararı hep bızlere , kayınpederıme gecenlerde kayınpederımın esyalarının arasında dolapta pet kola şişesının ıcınde arapca yada farscamı cozemedım 2 3 kagıt vardı bunlar ne olabılır ?yoksa bu kadın buraya sokmaz bunları, boyle bır buyu çeşidi olabılırmı acaba varsada onu nasıl alıp bozdurabılırım ?, ilgilenenlerden cok tesekkur ederım saglıcakla kalın

onların resmini çekip koyarsanız daha iyi olabilir daha çok yardım alırsınız diye düşünüyorum. umarım büyü degildir

Birincisi konuyu yanlış bölüme açmışsınız; her türlü sorunuzu üye kullanım panelindeki sorular kısmına açmalısınız. Konunuz ilgili bölüme taşınacaktır.

İkincisi site kurallarına göre standart yazı rengi 'beyaz', yazı şekli 'verdana', yazı büyüklüğü ise '2'dir.

Üçüncüsü yapıldığını düşündüğünüz büyü hakkında söylediklerinizle kimse size buradan 'durum şudur' diye bir açıklama yapamaz, yapıyorsa bile bu tamamen yanlış bir yorumdur. Lütfen konu hakkına daha düzgün cümlelerle açıklayıcı bilgiler verin ki yardımcı olabilelim.

arkadaşlar şişeyi alıp resımlerını cektım ama fazla ıyı cıkmadılar oluru kadar bakabılırsenız sevınırım.Şişenın ıcınde yapısıktı bu kagıtlar nasıl oyle duruyolardı ıcıne adeta yapıstırılmıs gıbıydı , sısenın ıcınde yarım kepce kadar su vardı dıbınde şişeyı kestım ıcınde suyla beraber okuyarak suya attım ,kagıtlar ıslaktı bıraz kuruttum ıcındekı kagıtlardan hepsınden ıkıser adet vardı arapcam yok farscada olabılır bakarsanız sevınırım ne hakkında oldugunu ogrenmek ıstıyorum tesekkur ederım

Ekli dosyayı görüntüle 5124Ekli dosyayı görüntüle 5125Ekli dosyayı görüntüle 5126Ekli dosyayı görüntüle 5127

bir uygulama gibi geldi resimlerden tabi bilgili kişiler oralarda ne yazdığınız okuyup daha net bir şey söyleyecektir.
yalnız cidden tuhaf nasıl şişenin bir kenarında durmuş kagıtlar vaşş :D

nasıl yapıstıgını anlayamadım cunku ust uste alta dogru sıralanmıs gıbıydı sısenın agzıda dar dıbındede yarım kepce su vardı kagıtları alıp kuruttum ınsallah yardımı olur anlayanlarım

sizin için dil hocamdan bunların çevrisini yaptırırdım ama ekime kadar yaptıramam imkansız okula ozaman geçebilcem
kötü derecede osmanlıca biliyorum bunlarıda anlamadım
şey yaptırabilirsiniz çevirmen bulup çevirtebilirsiniz büyük şehirde iseniz daha kolay bulur çevirtirsiniz
aslında ne yazdığını öğresenizde pek işinize yaramayabilir bilen biri hem okuyp bunu hem de ne büyüsü olduğunu söyleyebilmeli.
nerde bizim sitede büyüyle uğraşanlar arkadaşlar koşturun bakim :p

bir arkadaşıma gittim bu akşam ünüversitede okuyor hocalık için biraz çevirdi ama yeterli degil , bu tılsım ,celbetmek ,kullanılıyor ıcınde dedı ama iyi birsey degıl dedı,iyi niyetle yazılmış olsaymış besmeleyle başlardı dedi bır hoca bulup gidecegım kısa zamanda inşalla tekrardan teşekkurler bır miktar yardımınız oldu yıne

bence siz yule ve urumdan yardım almalısınız yapacağınız şeyler size zarar verebilir siz şuan hiçbir şey yapmayın özel mesaj atın yule ve uruma ona göre hareket edin derim dışardaki hocalarada pek güvenmeyin sırf para almak için yapan çok fazla.

son kağıtta harfler yazmakta bunun büyü tesirini arttırmak için yapıldığını sanıyorum. 2. kagıt ise tılsım ve şekiller var, yani lucifer felan yazıyor olması lazım.
(misalen) evdeki huzursuzluk cinlerle alakalı olabilir diye düşünüyorum.
bide bir tavsiye. öyle cinci hocalara falan gitme. en yakın cami hocasına git o ne yapılacağını bilir :)

zaten bıldıgım bır hocada yok , sıseyı kestım suyuyla bırlıkte suya attım ama kagıtlar evde kuruttum yannız bana bır zararı olurmu?yarın camı hocasına gosterıcem

bu saaatte dısarı cıkamam ama almasaydım ıyıce kotu olacaktı yarın erkenden gıdıcem ınsallah ,arapcam yojk tercume edemıyorum yardım alacagım kımsede yok

Geri