Bir kişinin enerjisi ne kadar düşükse o kadar çok etkileniyor. Yıllar önce veya güncel yaşadığım deneyimlerim vardır. Bazı mekanların içerisinde ne tür olaylar yaşandığını veya ne tür kalıntılar bıraktığını bilemiyoruz. Arsa veya daire farketmiyor. Bu konular üzerine düşünmeyen insanların bile bu tip mekanlarda ruh hallerinin değişikliğini gözlemlemiş biri olduğumu düşünüyorum. Çok küçük bir özetle anlatacak olursam bir hayvan cesedinin üzerinde biriken kurtçuklar gibi düşünün. O ceset oradan kalkmadıkça kurtçuklar çoğalır ya, işte insanların ruh halleri de bu şekilde seyrediyor. Orada kaldıkça yavaş yavaş üzerinize biniyor. Fakat bazı mekanların enerjisi ciddi anlamda çok farklı, hemde çok. Merakım gereği söylentiler vasıtasıyla veya rastgelen mekanlara, bu tip bölgelere gitmişliğim vardır. Bazı mekanlar üzerimizde iz ve kalıntı bırakıyor mu bilinmez ama farkında olmadığım halde gittiğim bazı yerlerden sonra yerli yersiz aksilikler ve ölümden dönmelerim oldu. Zamanlaması manidar ve sayısı da oldukça fazla olduğundan bazı taşları yerine yerleştirmek zor olmuyor. Ben şahsen bu tip yerlerin negatifliğine inanan biriyim. Bu konunun psikolojik açıdan yaklaşımlarını okudum fakat yaşadığım konular yüzünden beni kendine çekemedi. Herkes istediğine inanabilir.