"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

resmini çektiğim bu şey nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğrafta 4 tane parlaklık var. En yakındaki pardesü giymiş uçan ışıktan bir insana benziyor. Çıplak gözle de aynı ışığı gördüm diyorsanız makinayla alakalı değil. Sonrasında ne oldu, o ışıklar kendiliğinden söndü mü? Uzaklaştılar mı?

Yansıma ile parlamış , kanatlı bir böceği andırıyor...
Benziyo fakat ortamda ışık yoktu birde gözümlede parlama görünüyodu

Fotoğrafta 4 tane parlaklık var. En yakındaki pardesü giymiş uçan ışıktan bir insana benziyor. Çıplak gözle de aynı ışığı gördüm diyorsanız makinayla alakalı değil. Sonrasında ne oldu, o ışıklar kendiliğinden söndü mü? Uzaklaştılar mı?
Saniyelik oldu ve söndü aynı yerde bi daha çekim yaptım ertesi hafta bir şey olmadı bende görmesem makinadan şüphelenirdim

resimdeki cin değil, ruhlar da değil. bunların bütün özelliklerini Allahın izni ile bilirim. başka bir şey. belki uzaylı bir cisim.

Resime yakınlaştırıp dikkatli bakarsanız o beyaz cismin sonradan eklendiğini farkedebilirsiniz açıkça belli sonradan eklenmiş.

Resime yakınlaştırıp dikkatli bakarsanız o beyaz cismin sonradan eklendiğini farkedebilirsiniz açıkça belli sonradan eklenmiş.
resim orjinal boyutunda yüklenmediği için öyle görünüyo hiçbir şekilde photoshop söz konusu degildir resimde yaklaştığınızda gördüğünüz karaler noise yani aşırı ışıktan oluşmuş karelerdir
resmin tam boyutlu hali:http://k1310.hizliresim.com/1g/8/td9kf.jpg

Fotoğrafta büyük parlayan noktaya baktığımızda oluşan durumun aynısı dikkat ettiyseniz eğer, aşağıdaki ve soldaki kara bulutların üzerinde de var. Bulutların yoğun ve kapalı olmasına bakarsak o bölümde yıldız görebilme şansımız yok, oradaki ışık gökyüzü kadar uzak bir bölümde değilde size daha yakın bir yerde oluşmuş.

Yani demek istediğim, fotoğrafa yaklaştığımızda, üst kısmındaki büyük ışıkla aynı durum aşağıda da var ve hatta sol taraftaki yıldızlarda da var. Yıldızlar da noktasal gözükmüyorlar, fotoğrafı çekerken biraz sallantılı çekmiş olabilirsiniz.

Ve bulunduğunuz ortama bakarsak, uçan böcek olma ihtimali çok yüksek. Eğer fotoğrafı flash kullanarak çektiyseniz, böcekler uçarken parlamış olabilirler. Dediğim gibi parlayan noktalar gökyüzünde değilde size daha yakın bir noktada gözüküyorlar.

Dexter'a katılıyorum ayrıca eklemek istediğim bir şey var ama fotoğrafçılıkla ilgilendiğinize göre biliyor olmalısınız, snaırım biraz uzun pozlamada çekilmiş bu ama eğer buraya fotoğrafın exif datasını yazabilirseniz analizi daha iyi yapabiliriz. Çünkü arkada bir ışık kaynağı var flash olmasa da ve yıldızlara bakılırsa bariz uzun pozlamada çekilmiş bir kare bu. Arkadaki ışık kaynağından ötürü öndeki o nesne çok parlak. Öndeki diyorum çünkü odaklama sonsuza ya da gökyüzüne yapılmış olduğu için öndeki daha yakın objelerin bulanık çıkması doğaldır ve parlak obje de hafif lens bulanıklığı var. Uçan bir böcek olma ihtimali yüksek geliyor bu bakımdan bana da.

Cevaplarınız için teşşekür ediyorum lensimde sorun yok daha yeni flash ile çekmedim kapalıydı resimde çok fazla bozulma var o da parlayan ışıktan dolayı gözümle gördüğüm için böcek olmasına imkan yok hem böceği yansıtması için flash ile çekim yapmam lazımdı fotoğrafın data sını isterseniz yazabilirim

dediğim gibi gözümle görmesem bende şüpheleirdi fakat flash ile de çekmedim o zaman yansıyabilirdi bu cismin ışık düzeyi çok yüksek ve saniyelik bir parlama idi poz süresi 1/60 sn

fotoğraf kalitesi çok kötü orjinal çözünürlkte farklı bir siteye upload edip link verebilir misiniz ?

fotoğraf doğruysa cinler başka ne olabilir ki mekanda tam onların yaşayabileceği mekana benziyor .Fakat size yaklaşdılarmı bu da ayrı bir soru ? arkadaşlar olağan üstü dehşet verici insan aklının almayan olayların tamamı cinlerdendir.Çünkü PEYGAMBERİMİZ devamlı abdestli gezilmesini istiyor .Abdest bir kalkandır .Her an böle olaylarla karşılaşabileceğimizin kanıtıdır en doğrusunu ALLA(C.C) ü bilir.

fotoğraf doğruysa cinler başka ne olabilir ki mekanda tam onların yaşayabileceği mekana benziyor .Fakat size yaklaşdılarmı bu da ayrı bir soru ? arkadaşlar olağan üstü dehşet verici insan aklının almayan olayların tamamı cinlerdendir.Çünkü PEYGAMBERİMİZ devamlı abdestli gezilmesini istiyor .Abdest bir kalkandır .Her an böle olaylarla karşılaşabileceğimizin kanıtıdır en doğrusunu ALLA(C.C) ü bilir.
cevabınız için teşşekürler fakat daha ne oldunu bilmiyorum

fotoğraf kalitesi çok kötü orjinal çözünürlkte farklı bir siteye upload edip link verebilir misiniz ?
http://k1310.hizliresim.com/1g/8/td9kf.jpg buyrun burada daha net fakat çok fazla ışıktan dolayı biraz kötü çıkmış

resim üzerinde çalıştığımda gördüm ki o şey oraya sonradan yerleştirilmemiş. katı bir madde yok ve dünyadan çok uzak yani uzayda. resimde ışığını görüyoruz. ay ya da venüs gezeneği resim çekerken ışık kaymasına uğramış. Resmi çeken arkadaş ne gördüğünü söylerse daha kolay zira gördüğü ile çektiği farklı yani resim çekerken gökyüzünün kayması sonucunda bu değişik şekil çıkmış. bence ayı çekmek istedi resim kayınca böyle oldu.

resim üzerinde çalıştığımda gördüm ki o şey oraya sonradan yerleştirilmemiş. katı bir madde yok ve dünyadan çok uzak yani uzayda. resimde ışığını görüyoruz. ay ya da venüs gezeneği resim çekerken ışık kaymasına uğramış. Resmi çeken arkadaş ne gördüğünü söylerse daha kolay zira gördüğü ile çektiği farklı yani resim çekerken gökyüzünün kayması sonucunda bu değişik şekil çıkmış. bence ayı çekmek istedi resim kayınca böyle oldu.
Katılıyorum :)

resimin sonradan yerleştirilmedimi söylemiştim o saate güneş daha yeni batıyordu yani güneş veya ay gibi bir ışık kaynağının olması imkansız olay saniyelik bir ışık parlaması idi ben sadece gözümle çok parlak bir ışık gördüm ve aynı anda denklanşöre bastım makinamda sarsıntı önleyici var resimin kayması çok zor bir olay cevabınız için teşşekür ediyorum saygılarımla....

resimde daha öncedende hiçbir şekilde oynamadımı belirtmiştim o saate güneş daha yeni batıyodu ve ay daha yoktu ay veya güneş gibi bir ışık kaynanın olması imkansız
gözümle gördüğüm saniyelik bir ışıma idi aynı anda denklanşöre basabildim makinam daha önceden dediğim gibi profesyonel ve sarsıntı önleyici var yani kayması çok zor gözümlede görmesem siteye bile yüklemezdim direk resmi silerdim saniyelik bir olayın resmini çektim bende resimin üzerinde oynadım çok parlak bi cisim gibi görünüyor
anlıyacağınız ne oldunu çözemedim fakat ay veya güneş olmadına eminim cevabınız için teşşekürler saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri