"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

resmini çektiğim bu şey nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PlatinExorcist

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar ben hobi olarak fotograf çılık ile uğraşıyorum ve elimde profesyonel makinem var ormanda gezerken akşam üstü mazarayı çekmek için için durdum ve çektim saniyelik bi ışık süzmesi ve makina da fotograf biraz bozuk çıkmış aşırı ışıktan dolayı ve resimi flaşsız çektim lens ise temizdi ve kesinlikle resmin üzerinde oynamadım resim alıntıda degildir kendi çekimimdir cevaplarınızı bekliyorum resimdeki sanki uçan bi insana benziyo
Ekli dosyayı görüntüle 5384

Fotoğrafı çekmeden önce bu cismi orada gördünüzmü ? Eğer gördüyseniz bu evrende yalnız değiliz.
Eğer görmediyseniz çekimde hata olduğunun kanıtıdır fotoğraf makinesinde veya lenste sorun olabilir .

Saygılarımla.

Çekimden önce gördünüzmü sorusuna net cevap verirmisiniz ?

yani gözümle görseydim sadece süpelenmezdim ama hem makina hem gözüm emin oldum teşşekürler

aslında uçan bir cisim gibi çok hızlı ve çok ışık saçıyor

ve sanki böyle bişey olacagını hissetmiş gibi makinanun deklanşerüne gördügüm anda basabildim ve makina ışıgı süzdügü için daha net ne oldugu görünüyor

İyi geceler öncelikle, birkaç tane beyaz ışıma var 4 tane saydım. İnsan figürüne benzettiğiniz (ben de o şekilde benzettim) figürün hemen sağında yuvarlak bir lekelenme mevcut. Bu objektife çarpan bir ışığın yansıması olabilir. O sırada yıldız var mıydı? Beyaz ışımaların izine bakılırsa pozlama sırasında makinenin titremesinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Çünkü genel olarak tipik makine sarsılma izlerini çok andırıyor.

İlk yorumumdan yola çıkarak sonuça varma kanaatindeyim.
İki seçeneğimiz var birincisi bu evren yalnız değiliz bizimle beraber yaşamı sürdüren bizimle beraber yaşayan varlıklar var . Ancak biz göremiyoruz göremiyoruz diye yok dememiz mümkün değil ...

ikincisi fotoğraf makinesinde hata olduğunu düşündüm ancak siz bu düşündemi devre dışı bıraktınız ..

Saygılarımla..

İlk yorumumdan yola çıkarak sonuça varma kanaatindeyim.
İki seçeneğimiz var birincisi bu evren yalnız değiliz bizimle beraber yaşamı sürdüren bizimle beraber yaşayan varlıklar var . Ancak biz göremiyoruz göremiyoruz diye yok dememiz mümkün değil ...

ikincisi fotoğraf makinesinde hata olduğunu düşündüm ancak siz bu düşündemi devre dışı bıraktınız ..

Saygılarımla..
cevabınız için teşşekür ederim gözümle görmesem bende öyle düşünürdüm ama uçan ve böyle ışıklı bir varlık inanılmaz ve ürkütücü bi deneyimdi benim için ama nası bir varlık daha onu bilmiyoruz evet evrende yanlız degiliz kuran ı kerim de yazdıgı gibi

İyi geceler öncelikle, birkaç tane beyaz ışıma var 4 tane saydım. İnsan figürüne benzettiğiniz (ben de o şekilde benzettim) figürün hemen sağında yuvarlak bir lekelenme mevcut. Bu objektife çarpan bir ışığın yansıması olabilir. O sırada yıldız var mıydı? Beyaz ışımaların izine bakılırsa pozlama sırasında makinenin titremesinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Çünkü genel olarak tipik makine sarsılma izlerini çok andırıyor.
makinam daha yeni almıştım ve temizdi lemsim lecia ve havada yıldz yoktu daha önceden degim gibi gözünüzle seçebildim

Fotoğraf makinesinin objektifinde toz olsa, bir tane bile olsa, az ışıklı yarı karanlık bir yerde çekim yapsanız, karşınızda kocaman bir ufo var gibi çıkıyor. büyüteçle makinenin objektifine bakıldığında tam da orada toz bulunduğu görülüyor.
Resimdeki böyle değil, bariz bir ışık varlık olduğunu düşündürüyor.

Önemli olan resim değil bence,
o resimi sizin çekmenizin istenmiş olması,
görmeniz ve böylesi bir olayın tanığı olarak zihninize bir mesaj iletilmesi sağlanmış,

asıl mesele burada başlıyor, şimdi buradan ne öğrenmek lazım?
Böyle bir kanıt ile karşılaşmanızı gerektirecek derecede ciddi bir soru yada karmaşık düşünceniz olmuş muydu?

Çünkü hiçbirşey sebepsiz değildir, ve gördüklerimiz dahil herşey, bir şey içindir.

Çözmeye çalışmanızı öneririm.

bende anlayamadım ve sizinle paylaşmak istedim hep yanlız olmadımıza inanmışımdır ve böyle olaylarla ugraşmayı severim senelerden beri ugraşırım fakat böylesi bir olaya ilk defa tanık oldum ve bi cevap bulamadım sizle paylaşmamın nedeni başka bir varlıgı sizinde görmenizi ve cevap bulmamda yardımcı olmanızı istedim.

İmanın şartlarında "meleklere iman" vardır.
İman ise görmeye hacet kalmaksızın şüphesizce inanmak anlamındadır.

Kur'an-ı Kerimde nurdan varlıklardan bahsedilir, meleklerden bahsedilir, cin vs bir çok et-kemik yapı dışındaki bedenli varlıklardan da bahsedilir.
Bazı tefsirlerde, mikrodalga boyutlu çeşitli ışınsal varlıklara düşünceler ve duygularda dahil edilebilmektedir.

Bir dua ederiz, o duamızdan, o an yaratılan bir meleğin kıyamete kadar bizim için tevbe edeceği anlatılır mesela.

Bunlar imkan aleminin unsurları içerisindedir hep.
İmkansız değil yani.

Teknik imkanlar geliştikçe daha birçok görüntüler sır olmaktan çıkacak, zaten sır değildi ancak görmeden inanmak istemeyenler için artık bahane kalmayacak.

İnsan bedenindeki enerji durumunu çekip gösteren kirlian resimleme tekniği ile çekilmiş bir resmi bundan 100 sene evvelki bir insana gösterselerdi, o resmi çekilen kişiyi melek yahut evliya sanırdı.

Birde benim anladığım ve benimsediğim şu ki;
Kişinin görmeden bilmeden, kanıta ihtiyaç hissetmeksizin inanabilmesinin tek şartı, çok sevmesi, yani muhabbet duygusu.
Bu ise Kalbin bir vasıf,özelliği. Dilerim hepimiz sıddıkiyet derecesinde görmeden inanmak noktasına ulaştırılanlardan olalım.

Birde şu var, görüp gördüğünü hazmedebilmekte herkese göre değildir.
Şu zamana kadar dualarımda bu türden normalin dışındaki hiçbirşeyi görmemeyi diledim.
Hem ihtiyacım yok, hem bunun bana bir faydası olmaz,
hemde ne diye bu işlerle vakit harcayayım.

Böyle resimlerde görünce de esasen bakıp geçiyorum.

Geçtiğimiz senelerde bir video izlemiştim.
Kabe'nin üzerinde dev kanatlı uçan bir melek görüntüsünü çekmişlerdi.

Sonra düşündüm, hologramik türde kimbilir ne kadar çok lazer vs teknikler bulunmuştur, ve
insanları etkilemek için kullanılmaktadır.

belki de, çok zaman sonra uygulanabilecek,
(dünya üzerinde toplu halde tüm insanlara) uygulanabilecek dev bir projenin ilk denemeleridir bunlar.

Neye hizmet ettiğini ise merak bile etmiyorum.

Hayat basit haliyle, algımıza ve miktarımıza uygun dozda ve şekilde yaşandığında verimli olabilmekte.

Fotoğrafın estetik tarafı daha yüksek, resim çekmek isteği veren harika bir doğa görünümü.
Orada sadece bulunmak bile bir nimet.

Emeğinize teşekkürler.

Bu resimlerde yer alan şekillerin sebebi orb diye tabir edilen şey bence. Orb kavramını araştırmanızı tavsiye ederim ve yanlış hatırlamıyorsam sitede durumla ilgili konu ve resim mevcut. bu arada fotoğraf mükemmel olmuş

Hepinize cevaplarınızdan dolayı teşşekür ediyorum ve daha cevaplarınızı bekliyorum resmi ve gördüklerimi hala anlamış degilim bir varlık görmek kolay degil elbette ama hayat böyle bişey gösterdi bana ve sizle paylaştım iyikide paylaşmışım sizin degerli fikirleriniz benim için önemli ve isterseniz inanırsınız yada inanmassınız ama samimiyetle söylüyorum resimi çalmadım veya üzerinde oynamadım gördüklerimi yazıyorum ve paylaşıyorum teşşekürler..

Bu resimlerde yer alan şekillerin sebebi orb diye tabir edilen şey bence. Orb kavramını araştırmanızı tavsiye ederim ve yanlış hatırlamıyorsam sitede durumla ilgili konu ve resim mevcut. bu arada fotoğraf mükemmel olmuş
Bunu araştırdım daha önceden orb olayını forumda dikkatimi çekmişti fakat onlar çektigim resme pek benzemiyor benimki uçan bi insan şeklinde bir varlık gibi onlarınki küre şeklinde bir parlaklık saygılarımla...

bence makinadan ama cektigin manzara harika keske bende o manzarada olsaydim

bir ara fotograflarini bu forumda paylasirsan cok sevinirim.

illa bu şekil orb demiyorum ama orblar sadece küre şeklinde değil kendi aralarında türleri var mesela plazma şeklindeki orblar vb bu da farklı bir orb türü olabilir

ben göz göremedim

benim arkadasim derdi ki söyledigine göre gökyüzünde iki tane ruhun birbirlerinin elele tutup göge yükseldiklerini görmüs bu da buna benziyor ondan söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri