"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

+/-Rep verememek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rein

Banlı Kullanıcı
Rep vermeye çalışırken (teşekkür butonunun yanındaki yıldız) aldığım hata

''Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.''

Ama 2 yıldır konu değerlendirmiyorum. Düzeltilebilir mi?

Bir süre kimsenin mesajına teşekkür etme.Öyle dene.Teşekkür de bir nevi reputation işlevi görüyor.Daha sonra yıldızdan tekrar dene.Ayrıca şimdi üye kontrol panelini kontrol et.Ben sana deneme amaçlı bir tane gönderdim.

Bir süre kimsenin mesajına teşekkür etme.Öyle dene.Teşekkür de bir nevi reputation işlevi görüyor.Daha sonra yıldızdan tekrar dene.Ayrıca şimdi üye kontrol panelini kontrol et.Ben sana deneme amaçlı bir tane gönderdim.

Galiba haklısın fazla teşekkür edince de kapanıyor. Senin gönderdiğin geldi yazını beğendim :D

Hazar ne hikmetse bir tek senden herkese rep gidiyor :D
Banada aylar sonra hatta yıl sonra senden rep geldi.Artık sistemde rep verilmiyor teşekkür sayısına göre rep artıyor paralel olarak,buna rağmen sen nasıl o butonu kullanabiliyorsun bilmiyorum :D
Bunun uzun süre teşekkür etmeden sonrasında butonu kullanmakla alakası olduğunu sanmıyorum ki neyse..Sen arada karala bari madem öyle :D

Hazar ne hikmetse bir tek senden herkese rep gidiyor :D
Banada aylar sonra hatta yıl sonra senden rep geldi.Artık sistemde rep verilmiyor teşekkür sayısına göre rep artıyor paralel olarak,buna rağmen sen nasıl o butonu kullanabiliyorsun bilmiyorum :D
Bunun uzun süre teşekkür etmeden sonrasında butonu kullanmakla alakası olduğunu sanmıyorum ki neyse..Sen arada karala bari madem öyle :D

Eheheh bir gizemi daha açığa kavuşturmuş bulunmaktayım.:driving:Bizimle kalın.:D

Geri