başka üyelere hakaret ve saygısızlık yaptığımı söyleyip de kendi rep puanının 5 dk içinde +2000 arttığını gördüklerimde oldu. işim olmaz reple flan. isteyen ekliyo mu çıkartıyo mu umrumda değil.
hadi bana da eyvallah..
Tecrübe puanları sitede başka kişilere verilen teşekkür niyetine sizin verdiğiniz puanı temsil eder. Sebepsiz yere çok yüksek puanlar dağıtıldığı ve yine kişisel sebeplerden eksi puanlar verildiği için tecrübe puanları düşürüldü ki çok yüksek ya da çok düşük rep puanlarına birdenbire erişemesinler ya da düşmesinler diye. Haksızlık ve emeğe saygısızlığı ortadan kaldırmak için böyle bir sisteme geçilmiştir. Rep puanı alırken çoook düşük referans noktaları belirlemiştik. Bu nedenle herkes zamanla yüklü rep ve ya ceza verebilecek duruma geliyordu. Şimdi referans noktalarımızı haksızlık nedeni ile yükselttik. O yüzdende tecrübe puanlarınız düştü. Hiç kimseye bireysel yapılan birşey değildir. Yöneticiler de dahil olmak üzere tüm referans noktaları yükseltilmiştir. Bu da sizin puanlarınızın düşmesine sebep olmuştur.
Ben de merak edip içeri girdim bu konu yine neden en başta diye de ne olmuş ne bitmiş anlamadım biri bana özet geçebilir mi bende düşme filan yok galiba...Kendimi çok saf hissediyorum :S
Yani demek istediğim ekran görüntüsü,ss vb. Lazım olur mu?
Peki konu başlatmak için ne yapmamız gerekiyor![]()
Teşekkür mesajları site kurallarına göre yasaktır. Teşekkür etmek için teşekkür butonunu kullanmak gerekir. Sevgi ve ışıkla.
HitTheRoad adlı temaya göre rep verme.
Ekli dosyayı görüntüle 2123
Gizlimabet beta v1 temasına göre rep verme.
Ekli dosyayı görüntüle 2122
Gmsiyah temasına göre rep puanı verme.
Ekli dosyayı görüntüle 3067
AegeanEcru temasına göre rep verme.
Ekli dosyayı görüntüle 3068