embriyo
Elit Üye
benim puanım kaç acaba?
Bir üstte ki mesajda sayın İkbal açıklamış, özellikle son cümlesinde sorunuzun cevabı yazıyor.
benim puanım kaç acaba?
Şuanki versiyonu ''Beğendim'' butonudur.#1 Şuan bu rep puanı verme olayı var mı? Varsa nasıl yapılıyor?
O zaman eksi puan verme üzülme işareti mi?? Yoksa o etkisiz mi?Şuanki versiyonu ''Beğendim'' butonudur.
Emojiler sonradan eklenmeO zaman eksi puan verme üzülme işareti mi?? Yoksa o etkisiz mi?
Buna sevindim. ? Adaletsizlik olabilirdi o yüzden. Sizde konuyu güncellemiş oldunuz. ? Teşekkür ederim.Emojiler sonradan eklenmeO zaman tecrübe puanları vardı ve + veya - repler bu puana etki ediyordu. Eksi rep olayı şimdi yok.
O da tokat galiba. ? Sende tıklarsam sen ona say. ? Bilmem yazıdaki + repin karşılığı "beğendim" ise yazıdaki - repin karşılığı havada kalıyor acaba ne diye o zaman düşündürüyor. Beğendim puan sağlarken diğerleri etkisizmiş. Site mükemmellik yolunda iyi adim atiyor her güncellemede?Beğendim + rep ise, üzüldüm - rep ise kızgınlık emojisi ne olacaktı ona takıldımsevgili @Medea alemsin
![]()
Peki.ona sayarım. Sen bütün emojileri tıkla dene bence. Hangisi + hangisi - hangisi çekimserO da tokat galiba. ? Sende tıklarsam sen ona say. ? Bilmem yazıdaki + repin karsiligi "begendim" ise yazıdaki - repin karşılığı havada kalıyor ne diye o zaman düşündürüyor. Beğendim puan sağlarken diğerleri etkisizmiş. Site mükemmellik yolunda iyi adim atiyor her güncellemede?
Peki.ona sayarım. Sen bütün emojileri tıkla dene bence. Hangisi + hangisi - hangisi çekimser![]()