"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reklam ve Değerlendirme Kutusu

sevimkoşkatilgeldi

Kayıtlı Üye
Şikayet ediyorum efendim. Şimdi ben bazen iyi tarafımdan kalkmış oluyorum ve bazı mesajları değerlendirmek istiyorum. Değerlendirme yapacağım yazı konunun ilk mesajı değilse her şey yolunda gidiyor. Ama ilk mesajsa, teraziye basınca yorum kutusu reklam bölmesinin altında kalıyor. Bu belki de sadece bende oluyordur. Yazdığımı okuyamıyorum, bir de "değerlendir" butonunu tıklamaya çalışırken reklama tıklıyorum bol bol. Tabi reklam iyi bir şey. Neyse yani işte öyle oluyor. İlgili makama arz ederim.

benim şikayetim bu konuda değil ama benim bir şikayetim var siteye uygun reklam alınmasını istiyorum siteyi çok bozmayacak şimdide kötü değil ama biraz daha farklı koyu renkli reklamlar bu temaya yakışmıyor bu reklamlar birde geçen gün sitede imvu reklamı gördüm öyle reklamlarda alınmasa

Sitemize reklam almıyoruz. Reklamı görünen adreste bizim kendi işimiz ile ilgilidir. Yani kendi işimizin reklamını da bırakın da yapalım değil mi :) Diğer arkadaşın söylediği konu ise tecrübe puanı sisteminden kaynaklanan bir problemdir. Bende de zaman zaman öyle oluyor. Ama net olarak o sorunu çözüp çözemeyeceğimi bilmiyorum. Bu yüzden birşey söyleyemiyorum. Sevgi ve Işıkla...

Degerlendirmek icin terazi tıkladığınızda degerlendir yazısı comments 'in yani reklam bandının hemen altında cıkıyor üzeri tıkladığınızda yani değerlendir'in üzeri tıkladığınızda sprun yok. Artı-eksi degerlendirme ve hatta yorumicin bile yeterli bosluk var görünüyor aslında ama belki uzuuuun bir degerlendirme yazısı icin boş kalan alanm kafi olmayabilir. Denemek icin ben simdi size uzuuuun bir degerlendirme yazısı göndereceğim sevgili seyr-i alem, iade-i ziyaretini en kısa zamanda beklerim :)

Firefox kurup ad-block eklentisi ile reklami kaldirabilirsiniz ama sitenin de sonucta reklama ihtiyaci var ;) Explorer 9 ve firefox 5'te bu hata mevcut degil. Firefox'ta ben yasamiyorum. Eger explorer 8 kullanmak isterseniz; mevcut flash playeri program ekle kaldir'dan kaldirip son surumu yuklemeyi deneyebilirsiniz...

Geri