"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reiki Uyumlaması Almak İstiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Knotmaad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Knotmaad

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,reiki yi çok araştırdım ve bilgi sahibi oldum ve şimdi işi ileriye taşımak istiyorum fakat internette herkes bu işi ticarete dökmüş ve parayla uyumalama yapabileceğini söylüyorlar ve bir güvence yok. Ben de konu açmak istedim. Yardımcı olabilecek varsa ulaşabilir mi?

Parayla uyumala yapmaları kötü birşey değil sonuçta 2-3 saat gibi bir zaman alıyor sistemi anlatmaları reiki tarihi vs bilgiler vakit aldığından dolayı ücretsiz uyumlama yapacak birini bulamayabilirsiniz .Direk olarak master ismi vermek yasak diye biliyorum ancak dikkatli bie şekilde interneti araştırdığınızda doğru isimlerin karşınıza çıkacağını düşünüyorum.

Evet haklısın.Ama yazma amacım dolandırılmak istemem oyüzden eğer sitede olan biri varsa diye güvenilir bi insana yaptırmaktı yazma amacım.Eğer bi ücret ödenecekse de sitedeki birine ödemek daha mantıklı bence.

Usui reiki için Sn. Yule ve Urum yapıyorsa yapıyordur, tabi ulaşabilirseniz, özel mesajla irtibata geçin.Reel de arkadaşlarım başkalarından 100 ve 150 tl gibi ücretlerle inisiye almışlardı.

bende parayla aldım yüz yüze tabi baş dönmesi ve farklı hisler oldu dolandırılma gibi birşeyin olcağını sanmam hissiyat var sonucta

Usui değil usui yan yana yapılması gerektiğini duymuştum ki bu imkansız gibi bişey ve zaten istediğim Kundalini.Yine de yorumun için teşekkür ederim.Adminlerin çoğunun özel mesaj kutusu dolu olduğundan ulaşamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri