La-edri
Kayıtlı Üye
Size hiç yansımıyormu bazen geceleri tv izlerken yalnız kaldığında daha önce yaşadığın bir olayı aynı gün yaşamak gibi belkide en çok korktuğun şeyin aklına gelmesi gibi daha önceki yaşamında şimdi en çok korktuğun şey yüzünden ölmüşsündür belki bak ben bunları kafadan atmıyorum bir çok adını vermediğim sitelerde bu reankarnasyonlardan konuşuluyor. ve ben inanıyorum. kitaplarla ilgi bazen düşünmeninde ötesinde farklı sezgiler yaşıyorum nerden bileceksin ki
belki ben bir dahiydim bir önceki yaşamımda ?
Elbette bende bahsettiginiz olaylari yasadim,Ama bu durum yasanmis eski hayat ile bir alakasi oldugunu düsünmüyorum, ne insanin beyni nede insan tümü ile yeterince arastirilmis degildir.
Daha önce bir dahi olup olmadiginizi ben bilemem, var sayalim öyle idiniz, bugün bu Size ne kazandirir,
Ben yasadiklarimi baz almis olsa idim, Reenkarne olayinin en büyük savunucularindan olurdum herhalde.
Dejavu diyorsunuz, bazi olaylari bilme imkani olmamasina ragmen bir an ilmi beyninize simsek hizi ile yansir,yada daha önce hic gitmediginiz sehirlerde an gelir caddeleri avucunuzun ici gibi bilior hissine kapilirsiniz..Ve bunlar kurgu degil.Hemen hemen herkezin yasadigi olaylardir,ama bu olaagnüstü durumu eskiden yasanmisliga vermek, arastirmamak kapilari kapatmanin disinda birsey degildir..
Bazen yolculukda vsa yorgunlukdan bir an uykuya dalarsiniz, bir kac saniye, ve o esnada bir ruya görürsünüz, bu ruyayi anlatmaniz belki yarim saatinizi alir,bir kac saniye uyudum ama sanki dünyayi dolastim ruyamda diyebilirsiniz.
Buna basti zaman derler zamanin gelismesi, Zaman icinde Zamani yasamak var .Bahsi gecen olgular bu ilme dayali,ve bu olguyu meydana getiren insanruhu dur, ve insan ruhu arastirilibda cözülmüs bir sey degil.Bazi insanlar bu olayi yasamak icin uykuya dalmalarina gerek yoktur, arzu ederseniz buna astral seyehat deyin, Tayy_i Mekan deyin.
Ama özellik deyil benim icin, herkez yapabilir, birisi üstüne gider, digeri him.. bunu eskiden yasamis olmaliyim der olayi aninda kapatir.
Tekrar ve tekrar yasamak kader olabilirmi? Hadi oldu diyelim, ben her öldügümde hesabmi veriyorum, hadi verdim diyelim, ne diye yeniden hayata dönüyorum, ve nereye kadar.. Hani Cennet ve Cehennem ebedi idi..
Elbette bunlar benim inancim dogrultusunda edindigim fikirler, Siz inanciniz dogrultusunda ,eskiden Dahi olma ihtimalim vardi diyorsaniz , bana saygi duymak kalir...