Ben inanıyorum şahsen.Yaşayanları araştırıp,okudum.Ne kadar doğru bilemem ama hepsinin anlattığı(ki birbirlerinden bağımsız insanlar) bir-iki ortak noktası oluyor.Hepsi,eskiden ölen tanıdıklarının onları bembeyaz bir yerde bulup,"Daha zamanın dolmadı,yapman gerekenler var." demesiyle son bulup,dünyaya dönüyorlar.Bu başka bedene girme olayı değil,bu hani ameliyat masasında ölüp,geri hayata döndürülmesi gibi.Başka bedenlerde doğma olaylarını da araştırdım.Eski hayatlarından farklı yerlerde doğuyorlar,kendilerinin farkına vardıklarında yeni ailelerini ,ortamlarını reddedip,aslı olduğunu düşündükleri çevreyi,arayıp;buluyorlar.Sonra eski ailelerini,kandırmaca olduğunu düşünerek,çeşitli sorular soruyorlar.Kişisel ve özel bilgileri biliyorlar vs. Bu konuda 2-3 insandan fazlası var.Hepsi Türk ya da farklı farklı aileler de doğmuyor.Aynı aileden başkasının çocuğu olarak doğan var,eskiden İtalyan olup,Türk olarak doğan var.Ve anonim insanlarda değil,isimlerini açık açık yazıyorlar.Yalanları yok,ben yaşadım ve bunları yazıyorum diyen var ciddi ciddi.Gene de,düşünülesi bir konu.