createtherules ©
Kayıtlı Üye
Regresyon seansı vb. durumlarda gelen görüyü kendi bedenimizde gözümüzden içinde görerek yaşar gibi mi yoksa film gibi kendimizi de onların arasında görerek mi izliyoruz?
Kendinizi dışarıdan izlemiyorsunuz. Bedenen oradasınız, etrafınızı direk gözünüzle görüyor ve algılıyorsunuz.Regresyon seansı vb. durumlarda gelen görüyü kendi bedenimizde gözümüzden içinde görerek yaşar gibi mi yoksa film gibi kendimizi de onların arasında görerek mi izliyoruz?
O halde ben yanlış anlamışım çok uzun süredir. Ben gördüğüm görüntüdeki bir kızı kendim gibi algılamıştım.Kendinizi dışarıdan izlemiyorsunuz. Bedenen oradasınız, etrafınızı direk gözünüzle görüyor ve algılıyorsunuz.
Küçük kız da sizi temsil ediyor olabilir. İçsel çocuk arketipiyle kendinizi bıçakladığınız bir görü almış olabilirsiniz. Bence üzerinde durmanız gerekiyor, göz ardı etmeyin. Mide çakrası hazımsızlık alanımız. Öfkeyi mi bastırdınız, güçsüz mü hissettiniz, karar verme sorumluluğundan mı kaçtınız, kendinize özen mi göstermediniz ?O halde ben yanlış anlamışım çok uzun süredir. Ben gördüğüm görüntüdeki bir kızı kendim gibi algılamıştım.
Kız midesinden kılıçlandı.
Oldum olası korku veya nefret gibi hisleri midemde hissederim ya da sinirliyken falan aklıma mideme bıçak sokulmuş imajı gelir ve sanki sinirim çıkar rahatlarım. O yüzden bu rüyada o kızı kendim sanmıştım.
Malesef kılıcı saplayan bendim. Şu an üzgünüm. Bugüne kadar da bunu reddetmişim bence. Ata olamaz muhtemelen çünkü geçmiş yaşam meditasyonuyla gordüğüm rüyaydı.
Ortaçağda bile beyaz yakalısın elenora..Kendinizi dışarıdan izlemiyorsunuz. Bedenen oradasınız, etrafınızı direk gözünüzle görüyor ve algılıyorsunuz.
Ben seans ile görmedim. Rüya yoluyla aldım. Aşırı canlı, gerçekçi bir görüydü. Rüyamda çarptığım bacağımdaki acıyı uyandığımda bile bir süre hissedecek kadar canlıydı.. Kapılardan geçtim. Her kapı farklı bir döneme açıldı, elbisem değişti, mekanlar değişti ama hepsinde yaptığım iş aynıydı.
Ayrıca şunu da belirteyim, o kapılardan gönüllü geçmedim. Peşimdeki varlıktan kaçtım hem de yüzyıllarca kaçtım. Ensemde hissettiğim anda koruma çemberine alındım. Ata soyumdan çok güzel bir kadın belirdi karşımda ve bana bazı bilgiler verdi. Ne olduğum, kim olduğum gibi.. Onu dinlerken bile kendi bedenimin içindeydim. Bir süre sonra kaçmalısın dedi ve ben tekrar kaçmaya başladım.
Yine kapılar, elbiseler ve mekanlar değişti. Son halime yani günümüze geldiğimde, yüzyıllardır beni kovalayan varlıkla yüzleştim. Tam karşımda durup artık bitti dedi. Son döngüm olduğunu da ondan öğrendim açıkçası. Tabi konuşma detaylarını burada veremem ama genel çerçevede ve en kısa anlatımıyla bu şekilde.
Kız 16..17 yaşlarındaydı. Ben de o yıllara odaklanayım o halde.Küçük kız da sizi temsil ediyor olabilir. İçsel çocuk arketipiyle kendinizi bıçakladığınız bir görü almış olabilirsiniz. Bence üzerinde durmanız gerekiyor, göz ardı etmeyin. Mide çakrası hazımsızlık alanımız. Öfkeyi mi bastırdınız, güçsüz mü hissettiniz, karar verme sorumluluğundan mı kaçtınız, kendinize özen mi göstermediniz ?
Freud = İd kavramı
Jung = Eternal child
Biliyorsunuzdur ama yine de yazayım, bir araştırın isterseniz. Davranışsal ve duygusal zorluklar yaşıyorsanız işinize yarayacaktır.
Sonrasında da kendi meditasyonunuzu oluşturup 6-7 yaşlarındaki çocukluğunuzu imgeleyin, ondan özür dileyin ve sarılın.
Tıpkı bir annenin çocuğuna yapacağı gibi, içinizdeki çocuğu yeniden büyütün. Korkmamasını da tembihlemeyi unutmayın.
Her neyse, bir level daha alta inmeyi deneyeceğim.![]()
Kendi inançlarını detaylandırma.
Neden inanayım sana?
Senin öyle inanmış olman dışında neden doğru?
Kendi hayallerine veya bir grubun topluca hayaline inanmayanların düşük zekalı olduğunu zannetmek ruhun zayıflık göstergesidir.
Zaten onlar kimse talep etmeden ders vermeye soyunanlardır.
Güzel cevap. Ben de aynı inançtayım.Ben Hayaletlere inanıyorum iki boyut arasında kalan huzursuz ruhların olduğuna inanıyorum . Ruh yolculuğunu ölünce dünyevi beden zaten tamamlamış ve varacağı yere ulaşmış olmalı .
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Burada aynı fikirden insanlar görmek mutlu etti beni. Bu arada ben Müslümanım ve Ahiret'e inanıyorum. Reenkarnasyon demek sevdiklerimizden ayrılmak demek bana göre.Bence yok.Bu dini inancımdan dolayı değil.Sadece mantıklı gelmiyor.Varsa da ben istemem.Üç gün mutlu olunup üç ömür ağladığımız Dünya'da defalarca yaşamak ..Sıkıcı..:willy_nilly:
İnandığını yazma hakkının olduğunu ancak katılmayanları, mutlak bir doğruymuş gibi anlamadıkları yönünde manipüle edemeyeceğini idrak edebilmek de bir adım.Tabi ki kendi inandığımı yazarım. XD
Ders :
"Kimse talep etmeden" demek "burda herkesi ben temsil ediyorum" demektir.