Venefica_
Kayıtlı Üye
Merhabalar bugün Instagramda aura analizi yapan bir hanımefendiye denk geldim. Bir danışanın raporunda göğüs bölgesindeki aura renginin farklı olduğundu orda dairesel bir kümelenme olduğunu gösteriyordu. Her zaman denk geldiği bir şey değilmiş ama danışan İskenderun'da yaşıyormuş ve anneannesi bu danışan 1 yaşındayken vefat etmiş. Kadın bir şekilde tekamülüne devam etmek isteyen ruhların sonraki soy jenerasyonlarında enkarne olup o kişiyi bazen hediyesiyle bazen karmik yüküyle etkilediğini söylüyordu. Yani aura ile ne alaka, aura değişken bir şey değil midir bilmiyorum. Kadının anneannesi kolundan darbe almış iç kısımdan ve kızın aynı yerde lekesi varmış... Alanım değil ama şu yönüyle de mantıklı geldi: Eğer Battle of Fates izlediyseniz Koreli şamanların ata ruhlarıyla çalıştığını görürsünüz. Kimi şamanlar hatta aslında yaşamaması gerekirken şaman olarak ata ruhunun desteğiyle hayatına devam edebildiğini söylüyor. Bunlar başka türden varlıklar mı yoksa gerçekten insanlara ait ruhlar mı bilemiyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: