S SatanizMason Kayıtlı Üye 14 Eyl 2011 #1 Kapta psi wheel | �zlesene.com Video Yorum lütfen Yeni üyeyim . çok güzel bi site
hazaR Kayıtlı Üye 15 Eyl 2011 #2 Ben Kapsız denedim 2 kere sağa sola yarım tur döndü ama fanusla hiç olmadı..:
AJA Elit Üye 15 Eyl 2011 #4 Öncelikle hoşgeldiniz sayın SerhatOnan. BaşarıIar diIiyoruz iyi görünüyor
andrah Kayıtlı Üye 16 Eyl 2011 #5 Ben fanus olmadan fırıl fırıl döndürüyodum, fanusla olmuyor titriyor ancak.
S SatanizMason Kayıtlı Üye 18 Eyl 2011 #6 OneRepublic' Alıntı: Ne kadar calistiniz bunun icin? Genişletmek için tıkla ... ilk önce, psi wheeli düzgünce döndürmeye çalıştım . Düzgünce döndürdükten sonra da kapta dendim ve oldu . Fanusun orda olmadığını düşünerek döndürmeye çalıştım. Enerjinin camdan geçtiğini düşündüm . Sonrada oldu
OneRepublic' Alıntı: Ne kadar calistiniz bunun icin? Genişletmek için tıkla ... ilk önce, psi wheeli düzgünce döndürmeye çalıştım . Düzgünce döndürdükten sonra da kapta dendim ve oldu . Fanusun orda olmadığını düşünerek döndürmeye çalıştım. Enerjinin camdan geçtiğini düşündüm . Sonrada oldu