Ra'nın Ses Kaydı !!!

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
en sevdiğim mitolojik bir varlık Ra sizce böle bir sey olabilir mi ? yorumlarınızı bekliyorum ses kaydını istiyen kisiler aratabilir Ra, Mısır mitolojisinde güneş tanrısıdır. Kutsal merkezi Heliopolis’dir. Genellikle başında bir disk bulunan şahin kafalı insan biçiminde canlandırılmıştır. Eski tanrı Atum’la bir tutularak; IV. sülale döneminde devlet tanrısı olmuştur.

hieroglyphs_ani-papyrus

Kefren’den başlayarak firavunlar, onun soyundan geldiklerini ilan etmişlerdir. Ra daha sonra Osiris firavun ilan edilmiştir. Osiris’ten sonra ise Set Osirisi öldürerek başa geçmiştir. Güneş Ra’nın sembolüdür; tüm vücudunu ya da gözünü temsil eder. Ra’nın sembolleri güneş sembolleridir, Phoenix’e benzer bir özelliği vardır; her sabah ateşlerin içinden tekrar doğar. E.A. Wallis Budge’a göre; Ra Mısır’ın tek tanrısı (monteizm) idi. Diğer tüm tanrılar ve tanrıçalar; Ra’nın parçalarını oluşturuyordu.

RA (MÖ 2400); ulusal bir tanrılığa ulaştı, ve daha sonra Amun ile birleşip Amun-Ra’yı oluşturdu. Ra diğer tanrılardan daha köklü bir yapıya sahip olduğundan çoğu olaylarda diğer tanrılara emir verdiği ve yönetici olduğu vurgulanmaktadır. Amun-Ra en güçlü tanrıydı ve Mısır’ı birteokrasi’ye çevirdi. Sonraki zamanlarda; yeryüzü tanrısı Atum Güneş’i batıran tanrı olduğuna inanıldığı için; Ra’nın güneş battıktan sonraki haliydi. Khepri; güneşi gökyüzünde hareket ettiren tanrı; zamanla Ra’nın bir parçası oldu; Ra’yı doğan güneş kıldı.

5
Amon-Ra’nın kimliği Yunan ve Roma Mitolojilerinde Jupiter ile birleşmiş; Zeus’un şehri Diospolis; Thebes’a adanmıştı. MÖ 14’üncü yüzyıla kadar aynı şekilde varolan Ra;Akhenaten zamanında Aten tek tanrısına inanılışa geçtiğinde tek tanrılığını yitirdi. Dünyanın en büyük bilgi kaynaklarından bir tanesi şüphe götürmez şekilde Vatikan’ın kütüphanesidir. 1988 Yılında araştırmacı piskopos Alessio Bappiste arşivlerde; Antik Mısır Rahiplerinin Güneş Tanrısı RA ile iletişim kurmak için yaptıkları ayininin detaylı tarifini bulmuş, bunun üzerine nüfusunu kullanarak papa 2. Paulus ile bir görüşme ayarlamış ve yanına birkaç uzman alarak Mısır’a bir keşif gezisi düzenlemek için gerekli izinleri almıştır. Kısa bir Hazırlığın ardından yola koyulan Psikopos ve ekibi Mısır’a ulaştıktan sonra Kahire Üniversitesinden yerel yetkililer ile iletişime geçerek bilgi toplamaya başlamışlar.

Ellerindeki bilgilere göre Ayinler Heliopoliste Bulunan kutsal RA tapınağında özel bir sunakta gerçekleştiriliyordu. Ancak şu ana kadar bu sunak keşif edilememişti. Tapınakta araştırma yapmak üzere Mısır hükümetinden izin alındı daha sonra. Kahire üniversitesinden bazı uzmanlarda ekibe dahil edilerek tapınak araştırılmaya başlandı. Yürütülen hummalı çalışmalar sonucunda kızıl ötesi sonarların da yardımıyla daha önce keşfedilmemiş gizli ayin odasını keşfettiler. Odanın kapısında hiyeloglif harflerle RA’nın yolculuğu hakkında bilgiler yer alıyordu. Yazının tercümesi şu şekildedir;

“Ra, her gece Duat’a geçmek için; bir saltanat kayığı ile yolculuğa çıkar Sabahları, Atet; öğleden sonraları da, Sektet ona eşlik eder. Maat, kaos antitezi; kayığın gideceği yolu belirler Ay’ın sembolü Thoth ona eşlik eder; Horus’un yanında geceleri beklerdi. Bir çok diğer tanrı, bu kayıkla beraber RA’ya eşlik etmiştir. Mehen’in yardımcılığında. sen Meheni bilirmisin? Onun gözleri ateş pençeleri çeliktir. Mehenin işi kayığı; karanlık canavarlardan korumaktır.”

4
Sunak odasının içerisinde Altından ve değerli taşlardan oluşan ayinlerde kullanılan 30 tane civarı antik değerli eşya buldular. Bunlar günümüz de Mısır müzesin de sergilenmektedir. Piskopos Alessio Vatikan’a gelişmeleri bildiren bir mektup yazarak Antik ayini gerçekleştirmek için izin istedi. Oldukça uzun bir süre geçtikten sonra. Vatikan’da ki diğer piskoposlar ve papa 2. Paulus duruma şüpheli yaklaşıyordu. Bu yüzden ayinin yapılmasına kayda alınması koşuluyla izin verdiler. Ayin ritüeli hakkında çok az bilgi mevcuttur bu bilgilerse kısaca şöyledir. Sunak odasında üzeri güneş tanrısı RA’nın sembolleriyle işli taştan iki halka bulunur. Bu halkaların yanlarındaki duvarlara üzerine ne yazdığını bilmediğimiz iletken bakır levhalar asılır. Ayini gerçekleştirecek olan rahip kel başına iletken altın veya bakır başlık giyerek bu çemberlerden bir tanesinin ortasında durur. Antik Mısır da Rahiplerin saç uzatmasının yasak olmasının sebebi iletken başlıkları verimli şekilde kullanabilmeleri olduğu düşünülmektedir.

Tapınakta bulunan Bir başka hiyeroglif yazısında RA’nın saçı olan rahiplerle görüşmeyeceği bildirilmektedir. Konumuza dönecek olursak gerekli hazırlıkların ardından piskopos ayine başlar ve RA’nın diğer çembere geldiğini ve onunla konuştuğunu iddia eder. İşin garip yanı 2 ayrı saygın labaratuardan montaj olmadığına dair alınmış raporlarla ayine ait ses kayıtları da son derece çarpıcıdır. Aşağıda dinleyeceğiniz ses kaydı orijinal kayıtlardan alınmış kısa bir bölümdür.


Piskopos Alessio Roma’ya döndükten kısa bir süre sonra 1989 yılında evinde ölü olarak bulunmuş tüm notları çalınmıştır. Olay Polis raporlarına hırsızlık amacı ile cinayet olarak geçmiştir. Ancak psikoposun kardeşinin elinde bazı notlar bulunmaktadır ve olayları o nakletmiştir. Piskopos ile RA Latince’nin eski bir lehçesinde konuşmuştur. Ra’nın psikoposa aktardığı bilgiler daha doğru bir anlatımla Ra kendi anlattığı dizgeye göre 6. yoğunluk derecesinin sonlarındaki gelişmişlik seviyesinde bir varlık. Hatta bir varlık değil, bir ‘varlıklar topluluğu’, kendi deyimiyle ‘toplumsal bellek bileşimi’. Aynı amaç ve niyette oldukları için bellek/deneyim bankalarını birleştirmiş bir grup varlıktır. bu varlıklar Aldebaran güneş sisteminde yaşamaktadır.

Daha önce birkaç kez Mısır’a yardım amacıyla gelmiş ancak çabaları saptırıldığı için geri çekilmiştir. Ra birin yasaları adına yardıma geldiğini söylemiş birin yasaları nedir diye sorulunca da; Ra tüm varoluşta sadece tek bir yasa olduğunu söylüyor; bu da “Bir’in Yasası” Bu yasa basitçe şöyle; “Her şey birdir” Diğer tüm yasalar, yasa gibi görünenler aslında bu yasadan birer sapma. Örneğin özgür irade yasası, BİR’in yasasının birinci sapması. Sevgi ikinci sapması ve ışık da üçüncü sapması. Çünkü asıl yasa tek bir şeye/ tek bir varlığa/ tek bir kimliğe izin veriyor. Yani Bir’in yasasına göre aslında çokluk/sonluluğun kendisi sapma.

3
Zaten bir kavramının kökeni sonsuza dayanıyor. Sonsuz olan sınırsız olduğu için tek ve başka da bir şey yok. Aslında evren/varlık/olay/kavram/duygu/düşünce diye ayrımsadığımız ve farklı farklı şeyler olarak gördüğümüz şeyler aynı/tek/bir sonsuzluğun sonlu yüzleri sadece. Diye cevap vermiştir Daha sonradan gelişmek için iki yol olduğunu öğreniyoruz; ‘pozitif-Başkalarına hizmet’ ve ‘negatif-Kendine hizmet’ yolları. Ra’da pozitif olduğu için bu bilgileri bize/gelişimimize hizmet etmek amacıyla getirdiğini anlıyoruz. Yani bize hizmet etmek Ra’nın da kendi yolunda ilerlemesine vesile oluyor.

Piskoposun kardeşinin sağladığı notlarla Medyum Carla Rockert ve Don Elkeans aynı metodları kullanarak varlıkla tekrar iletişime geçmişlerdir. Elen MC Carty tarafından ilki 1990 yılında yayınlanan toplam 4 ciltlik RA Bilgileri isimli kitap bu araştırmaların derlemesi olarak kaleme alınmıştır. İlerleyen yıllarda Don Elkeans’ın yaptığı son seansta RA ile geçmiş ve mısırdaki teknoloji hakkına konuşmuştur.

1
Bu konuşma da geçen olaylarsa arkeolojik bulgularla da desteklenmektedir. Ra’nın anlatımı ile Antik Mısır başta tamamen dinsizdir. Bu dönemler de mısır ileri bir medeniyet olan Atlantis’in sömürgesidir. Atlantis’in batışı ile kıtadan ayrılan 12 rahip Mısır’a gelmiş ve onlara Ra ile iletişim kurmayı ve bazı teknolojik- Matematiksel formülleri vermiştir ki Bunlar piramitlerin yapımından yüzlerce yıl öncedir. Bu şekilde Mısır da elektrik üretilmeye başlamış ve konvansiyonel tesisler kurularak Mısır bir anda zenginleşmeye başlamıştır. Fakat Ruhban sınıfının yönetim üzerinde ki etkisi Firavunları rahatsız etmiş ve çıkartılan bir kanunla Rahipler sürgün edilmiştir.

Mısır’dan sürgün edilen bu rahipler Güney Amerika’ya geçerek Mayalar ile etkileşime girmiştir. Yine aynı şekilde bu olayların da Maya piramitlerinin yapılmasın dan ve Maya uygarlığının kalkınmasından kısa bir süre önce yaşanmış olması son derece dikkat çekicidir. Dünyanın iki ayrı ucunda aşağı yukarı aynı tarihler de aynı matematik ve inşaat formülleri ile vücuda getirilmiş piramitler ve diğer yapılar o dönemin iletişim ve teknolojik durumu göze alındığında şaşırtıcı derece takdire şayandır. Bilindiği üzere Mayaların da en büyük tanrısı güneş tanrısıydı ve ona Hunab Ku ismini vermişlerdi Ayrıca Maya Rahipleri de aynı mısır rahiplerininkine benzer bir ritüel yaparak transa girerek tanrıları ile konuştuklarını yazıtların da sık sık belirtmektedir. İki medeniyet arasındaki sosyolojik, teolojik ve teknolojik benzerlikler kripto arkeoloji biliminin kurulmasın da öncü rol oynamıştır.

2
Norveçli kaşif ve antropolojist Thor Heyerdahl; Ra ve Ra II isimli Antik Mısır tekniklerini kullanarak iki saltanat kayığı yaptı; eski Mısırlılar’ın Amerika’ya gidebileceğini ispatladı. 17 Mayıs 1970 tarihinde; Heyerdahl Fas’dan yola çıkarak; Atlantik Okyanusu’nu geçti ve Orta Amerika’ya vardı. Alıntıdır
 

asterix

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2013
Mesajlar
743
Tepkime puanı
105
Ra bilgileri adlı 4 ciltlik bu eseri okuyun okutturun,gördüğünüz görebileceğiniz en iyi dünya dışı iletişimleri kurmuşlardır,bir çok kez okudum okuyorum,altıncı yoğunluktan gelen bu varlıklar daha önce mısırda fizksel olarak göründüklerini ve halkın o zaman kendilerini tanrılartırdığını bundan rahatsız olduklarını belirtmiştir.Yaratılışın varoluşun en temel sorularına çok güzel cevap vermişlerdir,başklarına ve kendine hizmet kavramını onlar sayesinde net bir şekilde öğrendik .
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_turkish/the_law_of_one_book_1_turkish.pdf burdan okuya bilirler bende okumaya baslicam saol

Ra bilgileri adlı 4 ciltlik bu eseri okuyun okutturun,gördüğünüz görebileceğiniz en iyi dünya dışı iletişimleri kurmuşlardır,bir çok kez okudum okuyorum,altıncı yoğunluktan gelen bu varlıklar daha önce mısırda fizksel olarak göründüklerini ve halkın o zaman kendilerini tanrılartırdığını bundan rahatsız olduklarını belirtmiştir.Yaratılışın varoluşun en temel sorularına çok güzel cevap vermişlerdir,başklarına ve kendine hizmet kavramını onlar sayesinde net bir şekilde öğrendik .
birinci cildi okudum ama hasat zamanı 30 yıl icinde olcak diyor bu 2011 oluyo ama bunu sorduğunda tam cevap vermiyor ra ne zaman bu zaman
 

X6K3

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2016
Mesajlar
119
Tepkime puanı
55
@2kr2m, özgür irade yasası sebebiyle bu sürenin nihai olmadığını çeşitli celseler açıklamıştı. Bu hasat 30. Dakika sonra veya 30. Yıl sonra olabilir, tahminim RA'nın mevcut durumda (celse tarihinde) yaptığı tahminin o döneme uygun bir yanıt vermesiydi. Örneğin, şu anki durumda hasatın -örnektir- 50. Yıl sonra olacağını varsayalım, 10. Yıl sonra 3. Dünya savaşı çıksın ve insanlık tamamen kendi kendini imha etsin, böyle bir durumda RA'nın dediği hasat yapılamaz veya acilen sağlanır -erkene alınır-, bu fikri belirtme sebebim Dünya insanlığının bir kısmı melez veya dış gezegenlerden gelmesidir -savaş vs. sonucu-. Bizde türsel olarak kendimizi yok etme durumuna gelirsek hasat erken olabilir, çünkü RA'nın dediği durum mevcut durum üzerinedir, savaş olduğunda RA'ya sorarsak 40. Yıl yerine 4. Ay diyebilir. Ancak forumda değerli üstatlar daha önce bu konuda uyarıda bulunup; "Zehirle balı karıştırıyorlar." demişlerdi -RA, Kasyopya, Plaides vs. için- o yüzden RA'nın da dediği gibi, sürekli inceleyin ve bir şeyi asla nihai doğru olarak -incelemeden- kabul etmeyiniz.

Not: Bu uzun yanıtı okuyan herkese sonsuz teşekkürler, bazı yerlerde hatalarım olabilir. Yukarıda da dediğim gibi lütfen inceleyip kendi özgür iradenize göre karar veriniz.

Sevgi ve ışıkla.
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
bu durum olabilir hep rayı bu sekilde tanımasamda hep bi enerji hissederdim herturlü rada bi enerji var acaba 2018 birdaha rayla görüsüp videoya alamazlar mı ?
 

asterix

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2013
Mesajlar
743
Tepkime puanı
105
Hasat zamanı yada verilen herhangi bir zaman olasılık hesabından ibatrettir asla kesin olmaz nedeni insanların toplumun özgür iradesi nedeniyle alternatif gerçeklikler arasında sapmlar meydana gelebiliyor,Ra gibi altıncı yoğunluktan olduğunu öne süren ama biraz kuşkulu olan Kasyopya celselerindede asla zaman veremeyiz bu zamanı insanlık belirleyecek manasında verilmiş mesajlar var.
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
ben araştırdım ve kıtapda seansın sonunda Adonai der Adonai https://tr.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton[h=1]Tetragrammaton[/h] Yahveh (İbranice: יהוה), Kitab-ı Mukaddes'te geçen Tanrı'nın gerçek ismidir.[SUP][1][/SUP] Yahveh kelimesinin Latin harfleriyle yazımında kullanılan harflerden birisi "v" değil "w"dur. Türk alfabesinde "w" harfi yer almadığı için Türkçe kaynaklarda "v" harfiyle yazılabilmektedir. Bu kelime, orijinalinin yalnızca dört sessiz harfle (YHWH) yazılabildiği İbranice bir kelimedir, fakat Tetragrammaton'un orijinal telaffuzu bilinmemektedir. İsmin genel olarak bilinen anlamı "Varlığı ne olursa olsun var olanları getirir"dir fakat bu söylem kesin olarak kabul edilmemektedir. Bu ismin geleneksel tercümesi İngilizce Kitab-ı Mukaddes'te şu şekilde geçmektedir: "Ben kimim" veya "Ben benimdir."[SUP][2][/SUP][SUP][3] Yahudiliği anlatıyor galiba ra yada bize o dine cekmeye calısıyolar[/SUP]
 

X6K3

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2016
Mesajlar
119
Tepkime puanı
55
RA kendini toplumsal bir bellek topluluğu olarak tanımlar, Adonai o topluluk üyelerinden birisi. RA ile Yahudiliğin ne tarz bir ortak noktası var?
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
RA kendini toplumsal bir bellek topluluğu olarak tanımlar, Adonai o topluluk üyelerinden birisi. RA ile Yahudiliğin ne tarz bir ortak noktası var?
üyelerinden biriyse niye her seans bittinde der ve bunu arastırsan bu kelime tanrının gerçek ismi olarak gecermis birlestirin bunu
 

X6K3

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2016
Mesajlar
119
Tepkime puanı
55
K'lar gibi talep edildiğinde isim adı verilir, isim bir çeşit doğrulama sistemi gibi (Laura sanırsam 90'lı veya sonrası yıllara ait celselerde bundan bahsetmişti) Adonai'de o nedenden kaynaklı paylaşıyor. Zaten RA insanların kendilerine tapındıkları ve çabalarını sapıttıkları için ayrıldıklarını ve yeryüzüne inmekle hata yaptığını iletmişti. Museviliğe özendirme yapsalardı bunları demezlerdi, ayrıca RA dinler konusunda asla baskıcı bir yorumda bulunmadı. Bizde çocuğuna muhammet, ali adını koymak gibi bir durumdan kaynaklı bir tesadüf gibime geliyor. Sanırsam temascının adı don elkins'di, onun 5'ci kitabı yazdığı söyleniyor. Bilginiz var mı?
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
K'lar gibi talep edildiğinde isim adı verilir, isim bir çeşit doğrulama sistemi gibi (Laura sanırsam 90'lı veya sonrası yıllara ait celselerde bundan bahsetmişti) Adonai'de o nedenden kaynaklı paylaşıyor. Zaten RA insanların kendilerine tapındıkları ve çabalarını sapıttıkları için ayrıldıklarını ve yeryüzüne inmekle hata yaptığını iletmişti. Museviliğe özendirme yapsalardı bunları demezlerdi, ayrıca RA dinler konusunda asla baskıcı bir yorumda bulunmadı. Bizde çocuğuna muhammet, ali adını koymak gibi bir durumdan kaynaklı bir tesadüf gibime geliyor. Sanırsam temascının adı don elkins'di, onun 5'ci kitabı yazdığı söyleniyor. Bilginiz var mı?
ra kendine bellek der ve her lafın sonu bi dua eder gibi ayrlır her harfin sonunda der adonai budur piramitlerin illuminati gibi seylerin aslında bu kelimede birlesiyor sanki
Tetragrammaton-Tetractys.png
 

asterix

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2013
Mesajlar
743
Tepkime puanı
105
Ra gerek eski Mısırla gerekse büyük piramid Keops ile bağlantılı olduğunu zaten belirtiyor ama o zamanki msırlıların kendilerini bir tanrı gibi görüp durumu saptırdıkalrını beyan ediyor,ayrıca Ra her türlü elitizm düşüncesinin karşısında olup insanları köleleştirmenin zıt kutbunda bir toplumsal bellek bileşeni,piramitler evrensel bir yapı illumantinin kendilerini sözde aydınlanmış sayanların piramit şeklinde ama negatif bir yapılanma oldukları belli olup Ra ile ilgisi yoktur tam bir saptırma vardır,Ra gibi 6. boyuttan mesaj veren başka bir pozitif grup (Kasyopyalılar) siyonizmin ( ve yahudi gizli devletinin )dünyanın şer odakları olduğunu ifade etmişlerdir ve Kasyopayalılar 6. boyuta uzanan bazı yahudilerin kendilerine özel yardım istekelrini geri çevirdiklerini beyan etmişlerdir.Bir varlık pirmitten bahsediyor diye onu negatif algılmaka saçmalıktır,önrmli olan temel felsefelridir bunu açık ve net beyan etmişlerdir verdikleri mesajın her birinde insnaların özgür iradesine ne kadar saygılı olmaya çalıştıkları gözlenmektedir,varlık neye inanmak isterse ona inanır,Ra bilgilerini okuyan ve pozitif olan bir bvarlığın bu bilgilerden poazitif anlamda etkilenmemesi mümkün değildir varlığın kutuplaşması karanlık tarafa doğru ise bu bilgiler ona itici gelebilir ama herkez aynı yaratanın bir parçasııdır.Işıkla ve sevgiyle kalın.
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
Ra gerek eski Mısırla gerekse büyük piramid Keops ile bağlantılı olduğunu zaten belirtiyor ama o zamanki msırlıların kendilerini bir tanrı gibi görüp durumu saptırdıkalrını beyan ediyor,ayrıca Ra her türlü elitizm düşüncesinin karşısında olup insanları köleleştirmenin zıt kutbunda bir toplumsal bellek bileşeni,piramitler evrensel bir yapı illumantinin kendilerini sözde aydınlanmış sayanların piramit şeklinde ama negatif bir yapılanma oldukları belli olup Ra ile ilgisi yoktur tam bir saptırma vardır,Ra gibi 6. boyuttan mesaj veren başka bir pozitif grup (Kasyopyalılar) siyonizmin ( ve yahudi gizli devletinin )dünyanın şer odakları olduğunu ifade etmişlerdir ve Kasyopayalılar 6. boyuta uzanan bazı yahudilerin kendilerine özel yardım istekelrini geri çevirdiklerini beyan etmişlerdir.Bir varlık pirmitten bahsediyor diye onu negatif algılmaka saçmalıktır,önrmli olan temel felsefelridir bunu açık ve net beyan etmişlerdir verdikleri mesajın her birinde insnaların özgür iradesine ne kadar saygılı olmaya çalıştıkları gözlenmektedir,varlık neye inanmak isterse ona inanır,Ra bilgilerini okuyan ve pozitif olan bir bvarlığın bu bilgilerden poazitif anlamda etkilenmemesi mümkün değildir varlığın kutuplaşması karanlık tarafa doğru ise bu bilgiler ona itici gelebilir ama herkez aynı yaratanın bir parçasııdır.Işıkla ve sevgiyle kalın.
illuminati kötü demedim hatta illuminati dünyayı koruduuğu sölenir ra derdiki ben ilah değilim niye demedi
 

X6K3

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2016
Mesajlar
119
Tepkime puanı
55
Daha öncede dediğim gibi RA bir toplumsal bellek birleşimi olup Adonai onlardan birisidir. RA pozitif olduğunu (BH - Başkalarına hizmet ettiğini) aktarıyor ve BH varlıkların ortak özelliği ışığı enerji olarak kullanmaları ve ışığı kabul etmeleridir. RA'nın sonra ayrılırken dediği söyler belirttiğiniz gibi ayin bazında da olabilir saygı bazında da. Bizim ayrılırken elveda, görüşürüz dememiz gibi - RA ile bizim kelimelerimiz arasında bazı farklar var, onların bazı terimleri bizimkilerden farklı.

Forumda Illuminati konuları açmak ve tartışmak sanırsam yasaktı, bu nedenden dolayı burada tartışmayacağım. Bu konuda konuşmak isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz.

RA kendilerini tanrı olarak görenler olduğu ve amaçları saptırıldığı için ayrıldı, sanırsam bir celsede; "Bize tapınılmasını istemiyoruz." demişlerdi, dolaylı yoldan da olsa bu; "Biz ilah değiliz." demek. Ayrıca bir çok kişi gezegen dışıların insanların enerjileri sebebiyle insanları manipüle edip inanç kaynaklı enerjilerini çaldığına inanıyor, yani allah veya tanrı uzaylı olabilir, çıkarımlarınızı anlıyorum aslında.
 

2kr2m

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
3
Konum
Edirne
Daha öncede dediğim gibi RA bir toplumsal bellek birleşimi olup Adonai onlardan birisidir. RA pozitif olduğunu (BH - Başkalarına hizmet ettiğini) aktarıyor ve BH varlıkların ortak özelliği ışığı enerji olarak kullanmaları ve ışığı kabul etmeleridir. RA'nın sonra ayrılırken dediği söyler belirttiğiniz gibi ayin bazında da olabilir saygı bazında da. Bizim ayrılırken elveda, görüşürüz dememiz gibi - RA ile bizim kelimelerimiz arasında bazı farklar var, onların bazı terimleri bizimkilerden farklı.

Forumda Illuminati konuları açmak ve tartışmak sanırsam yasaktı, bu nedenden dolayı burada tartışmayacağım. Bu konuda konuşmak isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz.

RA kendilerini tanrı olarak görenler olduğu ve amaçları saptırıldığı için ayrıldı, sanırsam bir celsede; "Bize tapınılmasını istemiyoruz." demişlerdi, dolaylı yoldan da olsa bu; "Biz ilah değiliz." demek. Ayrıca bir çok kişi gezegen dışıların insanların enerjileri sebebiyle insanları manipüle edip inanç kaynaklı enerjilerini çaldığına inanıyor, yani allah veya tanrı uzaylı olabilir, çıkarımlarınızı anlıyorum aslında.
cevaplarınız ve görüsleriniz icin teşekkürler
 

Dolunayınkızı88

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Mar 2018
Mesajlar
48
Tepkime puanı
4
Konum
İstanbul
İş
Model bankacı golfçü
Daha öncede dediğim gibi RA bir toplumsal bellek birleşimi olup Adonai onlardan birisidir. RA pozitif olduğunu (BH - Başkalarına hizmet ettiğini) aktarıyor ve BH varlıkların ortak özelliği ışığı enerji olarak kullanmaları ve ışığı kabul etmeleridir. RA'nın sonra ayrılırken dediği söyler belirttiğiniz gibi ayin bazında da olabilir saygı bazında da. Bizim ayrılırken elveda, görüşürüz dememiz gibi - RA ile bizim kelimelerimiz arasında bazı farklar var, onların bazı terimleri bizimkilerden farklı.

Forumda Illuminati konuları açmak ve tartışmak sanırsam yasaktı, bu nedenden dolayı burada tartışmayacağım. Bu konuda konuşmak isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz.

RA kendilerini tanrı olarak görenler olduğu ve amaçları saptırıldığı için ayrıldı, sanırsam bir celsede; "Bize tapınılmasını istemiyoruz." demişlerdi, dolaylı yoldan da olsa bu; "Biz ilah değiliz." demek. Ayrıca bir çok kişi gezegen dışıların insanların enerjileri sebebiyle insanları manipüle edip inanç kaynaklı enerjilerini çaldığına inanıyor, yani allah veya tanrı uzaylı olabilir, çıkarımlarınızı anlıyorum aslında.
Merhaba bende bilgi almak istiyorum
 
Üst