Gizli_Bey
Kayıtlı Üye
Bunun cevabını vermek çok kolay önce radyestezi şuan en çok hangi alanlar da kullanılıyor bir bakalım.Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
Bende radyestezist olma yolunda ilerliyorum ve aklıma takılanları öğrenmek için çabalıyorum
Daha önceki konuşmalarımizi okumsussunuz galiba ve sayısal yada süper loto gibi oyunlarda fayda gostermiceni anladım
İddaa konusundada enerji yaymadiklari için bilemeyiz dediniz peki size şöyle anlatayım 2 insan bi karşılaşmaya cikacagi zaman o insanların çalışmaları gücü o anki durumunun karsilastirmasi bence mümkün(bu örnek futbol olarak algılamayın mesela tenis) çünkü maça hazırlanırken sarfettikleri enerjiyi hesaplayıp tahminde bulunabiliriz
Diğer konuda düşünceniz nedir peki kazı kazan tarzı oyunlarda
1-Sağlık çalışmaları(Hastalık tespiti gibi)
2-Arkeolojik araştırmalar
3-Mekanların enerji temizliğinde
4-Harita ve fotoğraf üzerinde ,uzaktan algılama
5-Çakra tıkanıklığı tespiti
-Bu yazdıklarım böyle detaya indikçe uzar gider.
-Farkındaysan kullanılan alanlarda önceki dediğim "önceden oluşmuş enerji" mantığı vardır.
-Şans oyunları adından anlayabileceğin gibi ucu bucağı olmayan bir şeydir.Hiçbirşey belli değil.
-Ve anladığım kadarıyla genç bir arkadaşımızsın.
Son olarak sana şunu yazacağım.
Hepimiz ülkece ekonomik ve corona virüsü adı altında zor bir dönemden geçiyoruz.Haliyle herkes kısa yoldan köşeyi dönmenin peşinde lakin maalesef o iş öyle değil.ŞANS OYUNLARI ALDATMACADIR.Gençliğinin hırsına kapılıp hata yapma.Kendini radyestezi alanında araştırıp geliştirmeye devam et.Farklı alanlarda geliş dil konusunda vesaire bu çok önemli.Dikkat edersen kendini farklı alanlarda geliştir diyorum.Sadece tek bir alana takılı kalma diğer alanlara da yönel.Umarım anlatabilmişimdir.
Şu sözü de sakın unutma
Dümdüz yollar yetenekli sürücüler yaratmazlar. Paulo Coelho