"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Quantum Etkisi - program

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya nedense 1 e odaklanınca birden 0 lar artıyor 0 a odaklansamda 1 ler artıyor renklerdede
sarıya gitmesi için odaklandığımda tak maviye yapışıor mavide kalsın diye odaklandığım anda sarıya uçu veriyor bende mi bi terslik var program mı bozuk :D

Harika birşey hangi rakama odaklanırsam Rota oraya kayıyor süper.. tekrar teşekkürler arkadaşlar...

bu program ne işe yarıyor?biraz açıklama yapabilirmisiniz
Düşüncenizin/niyetinizin gücünü somut olarak görmenizi sağlıyor. Hep okuyoruz; şöyle düşünürsek bu olur; neye odaklanırsak başımıza gelir; düşüncelerimizi yaşarız.vs... gibi cümleler ya işte bir nevi bunları test ediyor bu program. Umarım doğru anlatabilmişimdir.:)

Programı deedim ve ben ne istersem belirgin bir şekilde tam tersi gerçekleşti :S

Evet aynen sayfa görünmedi bile. Sayın logi rica etsek linki yenileseniz. :)Teşekkürler...

Hay Allah Razı olsun. Ben Bu Programjı Arıyodum Senelerdir Ya. :/ Baya Rahatlatıyodu Bundaki Başarılarım beni.

Geri