Qigong ile Güçlendirilmiş Objeler

bendekiben

Elit Üye
Katılım
10 Eki 2011
Mesajlar
1,218
Tepkime puanı
199
Konum
Ankara
Yaklaşık 20 milyar yıl önce büyük bir enerji patlaması bu evreni oluşturdu ve her şey var olmaya başladı. Bu “büyük patlama” çok büyük mikarda farklı enerjiler veya diğer bir deyişle “qi bilgisi” saçtı, bu da neticede farklı madde türlerini oluşturdu.

Maddenin biçimlenmesinden sonra var olan her şeydeki sürekli değişikliklere bakarak, her bir varlığın sürekli hareket halinde olduğunu ve kendi enerji bilgi türlerini, geçitleri yoluyla ve kendi frekanslarıyla, sürekli olarak emdiklerini ve saçtıklarını anlıyoruz.

Bu bilgiler doğrultusunda, bazı maddeler üstün enerji bilgileri nedeniyle sıklıkla şifa vermek için kullanılır. Ancak, onları doğal halleriyle yani güçlendirilmeden kullanmak tek boyutlu bir etki yaratır. Güçlendirildiklerinde ise güçlü ve hızlı etki üreten üç boyutlu, çok işlevli bir şekilde çalışırlar. Yüksek enerji bilgisine sahip birkaç nesneyi bir araya getirip aynı anda kullandığımızda, şifa güçleri büyük ölçüde artar.

Çin’deki Emei soyunun keşiş ve rahibeleri, belirli objelere 49 gün boyunca 5000’den fazla eski sembol ve mantra yükleyerek güçlendirirler. Bu işlem objelerin doğal özelliklerini dönüştürerek daha da güçlü olmalarını sağlar.

Telkin ile herhangi bir maddeye anlam yüklemek ve bu işlevde çalışmasını sağlamak da mümkün ancak güçlendirilmiş objeler bunun ötesinde… Bu güçlendirme sayesinde, objeler enerji ve ruhla birleşebilirler. Sonuç olarak belirli bir şekilde kullanılabilirler; onlarla sanki geleneksel tıbbi araçlarmış gibi çalışamazsınız. Onlar sizin yaşam boyu yardımcılarınız ve arkadaşlarınız haline gelirler, maddi boyutlarının ötesinde sizin evrensel boyutla ilişkiye geçmenizi kolaylaştırırlar.

Farklı kullanımlar için farklı formatlarda sunulan bu objelerden bazıları:


Güçlendirilmiş Örtü: İçinde özel bir mıknatıs sistemi bulunan bu örtü üzerine işlenmiş semboller ile hem mekan feng shui’sini düzeltmek için hem de bireysel şifa sırasında kişinin bedeni üzerine örterek şifanın etkisini odaklamak ve kuvvetlendirmek için kullanılabilir.

Güçlendirilmiş Yeşim Taşları: Taoizim doğal maden ve taşları aşağıdaki gibi sıralıyor.

Elmas
Kristal
Yeşim
İnci
Altın
Gümüş
Kongqing (taşların içindeki su)
Kehribar
Bu sıralamada elmas Big Bang’in etkisini ve yayılan orjinal enerjiyi taşıyan en kuvvetli taş. Yeşim ise üçüncü sırada ve Çin’de en çok kullanılan doğal taş.

Güçlendirilmiş yeşim taşı mekan için ve üzerinizde taşıyabileceğiniz aksesuar olarak farklı tiplerde sunuluyor.

Özellike şifada büyük boy yeşim taşı hastalıklı qi’yi absorbe edip temizlemesi açısından önemli.

Güçlendirilmiş Tesbihler: Tesbih geleneği bize çok yakın, hem dualarımızda hem de meditasyonda kullanıyoruz. Bu tesbihler de aşağı yukarı aynı amaçlı kullanılabiliyorlar.

Güçlendirilmiş oldukları için tesbihleri çektiğinizde parmaklarınızdaki önemli aku noktalarını hareketlendirip el meridyenlerinden başlayarak tüm bedendeki enerjinizi dengelemeye yarıyorlar.

Yine uzun tesbih özellikle şifa yaparken yanınızda bulunursa hastalıklı qi’yi absorbe edebilir.

Okumuş olduğum kitaptan alıntı
 

Sistem X

Banlı Kullanıcı
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
95
Tepkime puanı
5
Elmas
Kristal
Yeşim
İnci
Altın
Gümüş
Kongqing (taşların içindeki su)
Kehribar

peki bu taşları nasıl bulabiliriz .. ? öyle sıradan taşlar değiller ..
 

codzombi

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Kas 2011
Mesajlar
1,169
Tepkime puanı
119
Hep elması merak etmişimdir bu taşı bu kadar değerli yapan şey ne diye , umarım bir gün elime alıp incelerim :)
 
Üst