Sayın Aron sitede uzun süredir olan bir üyemizsiniz. Bu güne kadar açtığınız pek çok konu ve yorumunuz silindi. Sürekli olarak inanç ve din değiştiriyor, değiştirdiğiniz inanç dışında başka bir dine göre yorum yapıyorsunuz. Psişik yeteneklerin neredeyse tamamını deneyimsizliğinizden bahsediyorsunuz. Bir çok psikolojik sorunlarınız ve çözümlerini arayışlarınız dan bahsediyorsunuz. Bu güne kadar sizi kırmamak ve incitmemek adına bu şekilde bir yazı yazmayı uygun görmemiştim ama bu benim fark ettiğim bir şey değil durumunuz artık çok ciddi bir şekilde ortada. Üyelerimiz açtığınız pek çok sorunuza hiç yanıt vermiyor artık. Çünkü ciddiye alınmıyorsunuz. Şahsi olarak durumunuzu, yaşadıklarını, içsel dönüşünüzünü bilmiyorum elbetteki. Fakat bu yazdıklarımı kötü bir eleştiri olarak değil kendinize yapmanız gerektiği düşündüğünüz bir öz eleştiri olarak alın.
Elbette sorgulayacaksınız, elbette bir çok fikir yürüteceksiniz. İstediğiniz dine inanabilir, istediğiniz dini değiştirebilirsiniz. Pek çok para psikolojik durum yaşayabilir, pek çok psikolojik olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. Fakat aralarındaki süre çok kısa bazen gün içinde yorumlarınızdan; algı, inanç ya da bilgi değiştirdiğinizi görüyorum. Kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi sorgulamaya başlayın. Kim olduğunuzu, ne olduğunuzu, ne olmak istediğinizi kendinizle bir tartışın. Gerekirse uzman bir kişiden yardım alın.