psişik yetenekler kazanmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan apo.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepinize bir soru sorucam bunu bilenler gerçekten söylekileri hakkında yalan söylemiyordur

monixtar kimdir

bu soru elnora ve uruma

soru 2: ben rüyalarımda evliyaları ve peygamberleri görüyorum. Soyum da Hz Muhammedden geliyor. Ailesel olarak böyleyiz. Bu bir psişik güç mü?
Rüyalar çok yönlü sadece bilinçaltı olabilir. Ehli sünnet olduğunuz için sürekli konuşulan bir konudur bilinçaltınıza işlemiştir. Gerçekten de görebilir siniz tabi de görünce ne oluyor bu önemli. Bir bilgi alıyor musunuz bu bilgiler işinize yarıyor mu. Lucid mi haberci mi bilmiyorum yani sadece rüyamda görüyorum demek yetmez.

Monixtar kim bilmiyorum.

Oysa ben yazdığım cevapta ne kadar ince ve ne kadar zarif bir dil kullanmıştım değil mi?
Zarif dilinizi hayranlıkla okudum merak etmeyin. Gösteremezsiniz, yapamazsınız, söyleyemezsiniz.. Duru görü öyle mi ? vb cümlelerin üst anlamlarına değil, alt temasına bakarız. Bahsettiğiniz zariflik, bir duruma ya da bir olguya yaklaşımınızda manipüle içerirse şayet ; biz zaten bunu kendi süzgecimizde aynalarız. Birden fazla kez söylemek zorunda kaldık. Eğer sorunuz varsa ve o soruya cevap arıyorsanız bunu saygı ile yapın.

Sizin küçümsediğiniz kavramlar bir başkasının var oluşu olabilir. Saygı her zaman kişiye değildir. Konuya da saygı duymak gerekir. Keza konu sahibine de.

ben rüyalarımda evliyaları ve peygamberleri görüyorum. Soyum da Hz Muhammedden geliyor. Ailesel olarak böyleyiz. Bu bir psişik güç mü?
Rüyalar kişiseldir. Benim soyum peygambere dayanmıyor ama sizin gibi görülerim oldu. Kişilerdense onların temsil ettiği temalara bakarsanız belki anlam kazanmanız daha kolay olur. Örn. Muhammed peygamber bir düzen kurucu. Hayatınızda düzensiz giden alanları, inancınız gereği dengeleyebilirsiniz. Ya da gördüğünüz evliyalar ne ile bilinirdi ? Arkalarında bıraktıkları eserler var mı ? Şahsen ben bunlar gibi konuları incelerdim.

Bir büyülü dünya ki kitabında geçer : Sen der, dağda evliya olmak ile şehirde evliya olmayı bir mi sanırsın ?

İnsanın nefsine göndermedir yukarıdaki cümle. Rüyalarınıza anlam yüklemek istiyorsanız, araştırmaya başlayın. Emin olun aydınlanma gelecektir.

Zarif dilinizi hayranlıkla okudum merak etmeyin. Gösteremezsiniz, yapamazsınız, söyleyemezsiniz.. Duru görü öyle mi ? vb cümlelerin üst anlamlarına değil, alt temasına bakarız. Bahsettiğiniz zariflik, bir duruma ya da bir olguya yaklaşımınızda manipüle içerirse şayet ; biz zaten bunu kendi süzgecimizde aynalarız. Birden fazla kez söylemek zorunda kaldık. Eğer sorunuz varsa ve o soruya cevap arıyorsanız bunu saygı ile yapın.

Sizin küçümsediğiniz kavramlar bir başkasının var oluşu olabilir. Saygı her zaman kişiye değildir. Konuya da saygı duymak gerekir. Keza konu sahibine de.

Rüyalar kişiseldir. Benim soyum peygambere dayanmıyor ama sizin gibi görülerim oldu. Kişilerdense onların temsil ettiği temalara bakarsanız belki anlam kazanmanız daha kolay olur. Örn. Muhammed peygamber bir düzen kurucu. Hayatınızda düzensiz giden alanları, inancınız gereği dengeleyebilirsiniz. Ya da gördüğünüz evliyalar ne ile bilinirdi ? Arkalarında bıraktıkları eserler var mı ? Şahsen ben bunlar gibi konuları incelerdim.

Bir büyülü dünya ki kitabında geçer : Sen der, dağda evliya olmak ile şehirde evliya olmayı bir mi sanırsın ?

İnsanın nefsine göndermedir yukarıdaki cümle. Rüyalarınıza anlam yüklemek istiyorsanız, araştırmaya başlayın. Emin olun aydınlanma gelecektir.

Şehirde ki evliya dağda ki evliyaya kıyasla daha üst mertebededir. Onca haram önünde iken bu mertebeye bu takva seviyesine ulaşabilmiş ise bir farklılık olması gerekir diye düşünüyorum.

Ben saygı duydum zaaten size. Sadece konuyu uzatmanızda ki maksadınızı anlamıyorum. Sizi manipüle etmeye çalışmadım. Çalışma ihtiyacı da bulmuyorum. Sonuçta sizinle alıp vermediğim veya size karşı duyduğum bir kindarlık yok. Ama yazmış olduklarıma net ve çıplak bir cevap vermediniz olsun ne diyelim, sağlık olsun. Yazmış olduklarıma cevap arıyorken siz sürekli bir halde kendi tarafınızdan düşüncelerinizi belirttiniz. Elbette ki düşüncelerinize, hedeflerinize ve hayatınıza saygım vardır. Kendinizi geliştirmek için başvurduğunuz bir çok yoluda görebiliyor ve bunu tebrik ediyorum. Lakin içimde bir ukte olarak kaldı keşke sorularıma net ve dolaylı yoldan olmamak şartı ile keskin ve kesin bir şekilde cevap verseydiniz. Belli ki kurmuş olduğum ön yargı ve sezilerde haklıyım.

Saygılarımla ~

havama ne demek bilmiyorum shois
Elnora ve benim gereksiz ya da fazladan bir kibar tarzımız yok. Sürekli bunu açıklıyoruz ama maalesef yeterli olmuyor. Şahsi olarak kimsenin kimseye burda bir tavrı olmaz yönetim olarak sizi tanımıyoruz. Tüm üyeler aynı mesafede de bize uzak.

Urum ben sizden havamın ne anlam içerdiğini ve nasıl bir ilim olduğunu sormadım ki. Ben size yalnızca oldukça sıradan ve gelecekte yapmak istediğim birşeyden bahsettim.

Saygılarımla~

Urum ben sizden havamın ne anlam içerdiğini ve nasıl bir ilim olduğunu sormadım ki. Ben size yalnızca oldukça sıradan ve gelecekte yapmak istediğim birşeyden bahsettim.

Saygılarımla~
Burada gelecekte yapmak istediğim şey derken dün gece ki " sizinle bizzat görüşmek ve belirttiğiniz akıl okuma, geleceği görme gibi Psişik güçlerinizi bizzat online veya yüz yüze olan randevumuz da bana gösterip sizden şifalanmak istiyorum." Demiştim. Siz ise bunu avvama bağlamıştınız bir msj yazmışsınız bu cevabıma yanıt olarak.

Burada gelecekte yapmak istediğim şey derken dün gece ki " sizinle bizzat görüşmek ve belirttiğiniz akıl okuma, geleceği görme gibi Psişik güçlerinizi bizzat online veya yüz yüze olan randevumuz da bana gösterip sizden şifalanmak istiyorum." Demiştim. Siz ise bunu avvama bağlamıştınız bir msj yazmışsınız bu cevabıma yanıt olarak.
Ben okuma yazma biliyorum. Anlamadığımı nerden çıkardınız. Anladığım yerde soruyorum zaten.

Ben ne yazdığımı bilmiyormuyım. Hatırlatmanıza mı ihtiyacım var. Fazla yüksek perdeden gidiyorsunuz.

Sizin benden randevu almanız üzerine mi cinerin avam olduğundan bahsettim. İyi bakın bence oraya.

Avama bağdınız ne demek? Nasıl bir konuşma şekli bu.

Yazdığınız mesajları okuyun havam diye bir kelime kullanıyorsunuz. Ben onu soruyorum. Neyden rahatsız olduğunuzu bilmiyorum ama sorumu göremeyecek hale gelmişsiniz.

Hele ki bana gösterdiniz gibi bir tavrı hiç sevmem . Ben sirk maymunumuyum. Size bir şey göstermek zorunda mıyım.

Tarzınıza dikkat ediniz ithamlardan hiç hoşlanmam. Saygı saygı diyip yüksek egonuzu benim alanıma dahil etmeyiniz. Bende egomu çıkartırım ortaya.

Bir mesajınız da kaç tane alt hakaret var onları görecek zeka seviyesine sahibim. Siz kendi mesajlarını da göremiyorsunuz daha dikkatli okuyun ve yazın.

İnsanı yetenekleri başka bir güce bağlayıp, insanı aşağılamaya ne gerek var. Kendimi bildim bileli psişik yeteneklerim var, binlerce insana destek oldum hala rehberlik yapmaya devam ediyorum. Tamamı kendi yeteneğim. Hiç bir başka yaşam formu ile alakası yok. Bu haksızlığı da günlerce aylarca yıllarca verdiğim emeğe saygısızlık sayarım.

Genel hayatta da çok sorarlar hocam sizin cinleriniz mi var diye bende şöyle cevap veriyim

Benim avam ile işim olmaz

Sevgili Urum gördüğünüz üzere burada bana avvamdan ve cinler ile işiniz olmadığından bahsetmişsiniz. "İnsanı yetenek" demişsiniz oysa siz burda benim cevabıma ithafen yazdınız bunu. Ve ben psişik derken "Telepati ve geleceği görmek" den bahsettim. Siz ise insanı güç diyorsanız ve bana psişik güçlerim var deyip beni elinizin tersiyle itip biricik dostunuz eldoraya destek verip onun kendini savunmasına müsade etmeyip bana karşı tüm gücünüz ile geliyorsanız ben burda söz tabiri "biricik dostunuz" olan eldora da kendini açıklama yetersizliği bulurum. Madem bu kadar konunun içine siz dahil olmak istediniz o halde elbette ki bende size karşı bir argüman sunarım. Biz burda felsefik bir konuşma yapıyoruz. Oyun oynama yeri değil diye belirten siz değil misiniz? Benim sözlerime karşı bu kadar içlerlemeniz neyi anlamlamlandırıyor? Ortada bir idda var ise meydan her yiğide açık.

sayın shosin ve urum
öfkenize biraz hakil olun zira öfke epifiz bezinin düşmanıdır manevi gücü köreltir ve bahsettiğiniz tüm bu ilimleri kilitler biraz daha sakin olalım medeni insanlarız medeni kalalım

sayın shosin ve urum
öfkenize biraz hakil olun zira öfke epifiz bezinin düşmanıdır manevi gücü köreltir ve bahsettiğiniz tüm bu ilimleri kilitler biraz daha sakin olalım medeni insanlarız medeni kalalım
İthamlarda bulunmamanız bana karşı. Öfkeli değilim. Öfkelenecek bir sebep de yok zaten.

Sevgili Urum gördüğünüz üzere burada bana avvamdan ve cinler ile işiniz olmadığından bahsetmişsiniz. "İnsanı yetenek" demişsiniz oysa siz burda benim cevabıma ithafen yazdınız bunu. Ve ben psişik derken "Telepati ve geleceği görmek" den bahsettim. Siz ise insanı güç diyorsanız ve bana psişik güçlerim var deyip beni elinizin tersiyle itip biricik dostunuz eldoraya destek verip onun kendini savunmasına müsade etmeyip bana karşı tüm gücünüz ile geliyorsanız ben burda söz tabiri "biricik dostunuz" olan eldora da kendini açıklama yetersizliği bulurum. Madem bu kadar konunun içine siz dahil olmak istediniz o halde elbette ki bende size karşı bir argüman sunarım. Biz burda felsefik bir konuşma yapıyoruz. Oyun oynama yeri değil diye belirten siz değil misiniz? Benim sözlerime karşı bu kadar içlerlemeniz neyi anlamlamlandırıyor? Ortada bir idda var ise meydan her yiğide açık.
Yine fazla alt mesaj var. Hala soruma cevap vermeyip kendinizce rahatsız olduğunuz yerleri anlatmaya devam ediyorsunuz. Benim üzerimden yapmayın direk kendisine yapın.

Neyse artık sormayacağım bir önemi kalmadı. Havamın nedir diye kaç defa sordum.

İçerlemedim bana itham da bulunmayınız. Ne düşündüğünü ve ne hissettiğimi açıkça ifade ederim.

Ortada bir idea var ise yiğide açık ifadenizi de anlıyorum.

Ben açık alanda adı ve soyadını kullanan şirketi olan bir iş insanıyım. Bir ideam yok. Ben zaten yapıyorum.

Benimle bundan sonra iletişim kurmayınız. Danışmanlık almak isterseniz ve ben vermek istersem yaparız. Sizin bu alttan tarsınız ile muhatap olmak istemiyorum.

Benim mesajlarımı alıntılamayın ve bana sormayın. Sizinle iletişim kurmayacağım.

Yine fazla alt mesaj var. Hala soruma cevap vermeyip kendinizce rahatsız olduğunuz yerleri anlatmaya devam ediyorsunuz. Benim üzerimden yapmayın direk kendisine yapın.

Neyse artık sormayacağım bir önemi kalmadı. Havamın nedir diye kaç defa sordum.

İçerlemedim bana itham da bulunmayınız. Ne düşündüğünü ve ne hissettiğimi açıkça ifade ederim.

Ortada bir idea var ise yiğide açık ifadenizi de anlıyorum.

Ben açık alanda adı ve soyadını kullanan şirketi olan bir iş insanıyım. Bir ideam yok. Ben zaten yapıyorum.

Benimle bundan sonra iletişim kurmayınız. Danışmanlık almak isterseniz ve ben vermek istersem yaparız. Sizin bu alttan tarsınız ile muhatap olmak istemiyorum.

Benim mesajlarımı alıntılamayın ve bana sormayın. Sizinle iletişim kurmayacağım.

Ah sevgili ve saygı değer Urum, ben size karşın kötü bir anlayış mı benimsedim? Neden benim sorduğum sorulara cevap verme eğiliminde bulunmadınız? Oysa ben en başta elnora adlı arkadaşa bir soru yöneltmiştim daha sonrasında ise siz kendiniz konuşmaya dahil olup fikrinizi beyan etmek yerine arkadaşınızı savunmaya geçtiğiniz vakit bende bu sefer sizin kendi söylediğiniz ve basa basa ima ettiğiniz şeyleri size sordum. Açık ve net görüyorum ki ne siz ne de elnora sorularıma cevap veremiyorsunuz. Benim rahatsızlığım yok. Aksine üzerimde tesiri olduğu ve tepki uyandıran kısım sizin arkadaşınızı savunmaya geçmeniz sırasında arkadaşınız ve sizin bana karşı bir savunma sergileyememiş oluşunuzdur. Kaba bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Ben burda bir forum üyesiyim ve hiçbir saygısızlık yapmama rağmen benden kaçıyor ve kendi hülyalarınız da bana elbiseler giydiriyorsunuz. Oysa ben ne kadar açık ve ne kadar nettim. Evet randevu kısmına gelelim. Artık siz işi kendi yolunuza çekip egonuzu omuzlarınıza aldığınıza göre benim de elbette buna bir cevabım vardır.

Randevu veya sizinle görüşme kısmı siz müsade ettikçe değil bizim gibiler parayı ortaya koydukça gerçekleşir. Siz her zaman müsaitsiniz. Her zaman hazırda bekliyorsunuz bunun sizin kabulünüz ile zerre miskal alakası yoktur. Egonuz sizi bu uçuruma sürüklediyse bile o uçurumdan sizi aşağıya itti haberiniz yok.

Burda herşey saygı ve sevgi çerçevesinde olmak zorunda. İster yönetici olun ister moderatör isterseniz normal bir forum üyesi olun. Kendiniz de belirttiğiniz gibi " burası çöplük degil. Sizin forumunuz." Ve bu ortamı kuran biri iseniz herkesten önce sizin sıcak ve sevgi dolu bir yaklaşımınız olmalı. Sanal alemde kurmuş olduğunuz bu sitenin sahibi siz iseniz kurallar size karşı yok mu sevgili Urum?

beni elinizin tersiyle itip biricik dostunuz eldoraya destek verip onun kendini savunmasına müsade etmeyip bana karşı tüm gücünüz ile geliyorsanız ben burda söz tabiri "biricik dostunuz" olan eldora da kendini açıklama yetersizliği bulurum.
Özel isimler büyük harf ile başlar. Adımı bile düzgün yazamayıp benden neyin açıklamasını bekliyorsunuz ? Hayretler içerisindeyim.

Tırnak içinde yazdığınız tamlamanız acınızın kaynağı sanırım. Alakasız bir savunmada belirttiğinize göre, belli ki biz de tuz ile dahil olmuşuz.
Tuz'u severiz. Bir yeri yakıyorsak, kendi çemberimizi koruduğumuzdandır.

Beni tanımıyorsunuz, tanımakta istemezsiniz. Eğer size bir şey açıklamak isteseydim bunu kendi üzerimden değil sizin üzerinizden yapardım. Egonuza tek cümle ile verdiğim hasar dün geceden beri gerçeğiniz oldu. İnsan, aklı kadar düşünür. Sizi analiz etmeye davet ediyorum. Tabi yapabilecek kabiliyete sahipseniz.

Burda herşey saygı ve sevgi çerçevesinde olmak zorunda. İster yönetici olun ister moderatör isterseniz normal bir forum üyesi olun. Kendiniz de belirttiğiniz gibi " burası çöplük degil. Sizin forumunuz." Ve bu ortamı kuran biri iseniz herkesten önce sizin sıcak ve sevgi dolu bir yaklaşımınız olmalı. Sanal alemde kurmuş olduğunuz bu sitenin sahibi siz iseniz kurallar size karşı yok mu sevgili Urum?
Sıcak ve sevgi dolu ?

Gereksiz sevgi göstermez. Dikkat çekme gibi bir derdi yok. Gerek gördüğü kadar yardımcı olur. Aynı açıklamayı birden fazla kez yapmaz. Siz ister anlarsınız, ister anlamamakta diretirsiniz. Bunlar Urum'un kendi yasaları. Ve ona özel. Üyeler için yazılmış kuralların temel taşı zaten Urum.

Siz, aradığınız boşluğu burada bulamayacaksınız. Boşuna sızmaya çalışmayın. Hangi boşluktan girmeye çalışırsanız çalışın önünüz tıkanacak.

Özel isimler büyük harf ile başlar. Adımı bile düzgün yazamayıp benden neyin açıklamasını bekliyorsunuz ? Hayretler içerisindeyim.

Tırnak içinde yazdığınız tamlamanız acınızın kaynağı sanırım. Alakasız bir savunmada belirttiğinize göre, belli ki biz de tuz ile dahil olmuşuz.
Tuz'u severiz. Bir yeri yakıyorsak, kendi çemberimizi koruduğumuzdandır.

Beni tanımıyorsunuz, tanımakta istemezsiniz. Eğer size bir şey açıklamak isteseydim bunu kendi üzerimden değil sizin üzerinizden yapardım. Egonuza tek cümle ile verdiğim hasar dün geceden beri gerçeğiniz oldu. İnsan, aklı kadar düşünür. Sizi analiz etmeye davet ediyorum. Tabi yapabilecek kabiliyete sahipseniz.

Sıcak ve sevgi dolu ?

Gereksiz sevgi göstermez. Dikkat çekme gibi bir derdi yok. Gerek gördüğü kadar yardımcı olur. Aynı açıklamayı birden fazla kez yapmaz. Siz ister anlarsınız, ister anlamamakta diretirsiniz. Bunlar Urum'un kendi yasaları. Ve ona özel. Üyeler için yazılmış kuralların temel taşı zaten Urum.

Siz, aradığınız boşluğu burada bulamayacaksınız. Boşuna sızmaya çalışmayın. Hangi boşluktan girmeye çalışırsanız çalışın önünüz tıkanacak.

Kendi düşüncelerinizi benim üzerimden açıklamanızda ki maksadınız nedir? Siz daha benim sorduğum sorulara cevap vermekten acizsiniz buda bana ahkam kesmeye mi kalkışıyorsunuz? Ben sizinle muhattap iken siz bana karşın söylemlerde bulunma gücünden aciz olduğunuzdan dolayı Urum size yardım etti. Urum'un yardımına mı muhtaçsınız? Bilmem belkide foyanızın çıkacağınından korktunuz elnora. Ben sizin kullanıcı adınıza neden bir özel isim gözüyle bakayım? Türkçeyi sizden mi öğreneceğim?
Ayriyetten burada söz gelişi işin içine giren ve işin içinden çıkamayan sizsiniz. Bilmem açıklamam yok yapamam gibi tabirlerde bulunamazsınız bu pekâlâ komik. Onu bunu geçtim. Sorduğum soruya cevap vermek bir yana dursun, aklınızdan geçen herşeyi ortaya koymanız da ayrı bir korkaklık göstergesi. Sorduklarıma net cevap aradım. Siz ise yeltenemediniz bile. Sizi tanımak gibi bir maksadım yok ehemmiyeti yok bunun. Sizin aranıza sıvışmak gibi bir amacım mı var?
Manipülasyon gibi psikolojik konularda kendinizi ne zannettiniz? Burada sizinle üstün körü ve ciddiyetsiz bir konuşma halinde olan ben sizin komik ve çocuksu "kendi hayal dünyanız" içerisinde beni kendi "hayali" tuzaklarınıza düştüğümü sanmanız ise çok daha çocuksu. Doğrusu siz beni çocuk sanarak büyük hata etmişsiniz. Yemini at balık gelsin öyle mi? Yemi atan bendim ama nedense yemime fazladan sazan atladı. Psişik güçler diyerekten siz de urumda hiçbir şey açıklayamadınız. Bana böyle hülyalar ile gelmeyin. Bir iddanız var ve o iddanın arkasında durun. Duramıyorsunuz çünkü iddanız çocuksu hayaller ile bağdaşıyor. Korkmanıza gerek yok sizi alay konusu etmek gibi bir maksadım yok. En başından da olduğu gibi size psişik güç hakkında soru sordum tanımlamanızı ve kendi psişik gücünüz ne ise biraz anlatmanızı istedim. Yoksa sizin psişik gücünüz manipülasyon mu?

Arkadaşlar merhaba. Bu konu hakaret boyutuna evriliyor. Lütfen kırıcı olmayalım ve forumdan faydalanmak için uğraşalım. Kimse gereksiz yere birbirini kırmasın ve bozmasın. Herkesin bireysel arayışı farklıdır ve herkes kendi yeteneklerinin üstüne koymakla meşgul olmalıdır. Aksi halde herkes gereksiz yere vakit kaybı yaşar. Kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değildir. Forumdan alacağımızı alıp kendimizle meşgul olmamız en doğrusudur. Konu sahibinden özür dileyerek konuyu kapatıyorum. Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri