psişik yetenekler kazanmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan apo.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apo.

Kayıtlı Üye
Psişik yetenekler kazanmak ve herkes tarafından çekici görülmek için ne yapabilirim sayın @ŞAMAN-URUM. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Psişik yetenekler kazanmak ve herkes tarafından çekici görülmek için ne yapabilirim sayın @ŞAMAN-URUM. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Cümleyi anlamadım o yüzden 2 ihtimal üzerinden değerlendireceğim. / 1. Herkes tarafından çekici görülmek için psişik yetenekler kazanmak istiyorsan evren-tanrı-sistem bunu sana hiç bir zaman vermeyecektir. Ne kadar çabalarsan çabala olmayacaktır! / 2. Psişik yetenekler kazanmak ve aynı zamanda herkes tarafından çekici görülmek istiyorsan bunu akışa bırak, çalış, araştır, kendini geliştir. Zamanla bir şeyler olduğunu göreceksin.

Psişik yetenek kazanmak sonradan oluyor mu bilmiyorum, var olanı genişletmeye yönelik çalışmalar var. Bu konu da o kadar çok konu paylaştım ki. Biraz araştırma yapsanız bulursunuz.

Çekici görünmek ile ilgili de çok paylaşım yaptım. Siz bir araştırın lütfen bende bakayım eski konulara

Sayın URUM, arkadaş ne istediğini tam açıklamamış. Kesin bir çıkarımda bulunmam yanlış olur. Lakin kendi düşüncem beni, bu arkadaşın insanları bir şekilde etkilemek isteği üzerinde düşündürüyor. Vefk veya vefk'i tılsım kullanması sizce de makul olmaz mı? Ben bu konu hakkında Vedud isminin tılsımı kullanmayı düşünüyorum. Belki biraz absürt gelebilir bende özellikle etkileyici olmak için bu yönelimde bulunmayı düşünüyorum.

Psişik yetenekler kazanmak ve herkes tarafından çekici görülmek için ne yapabilirim
Bu ikisi o kadar tezat ki.

Psişik yetenekler kazanmak, eğer kaderin seni doğal yollardan sevk etmiyorsa disiplin ve adanmışlık işine girer. Adanmışlığın olduğu yerde çekici görünme kaygısı zaten error verir. İlerleyemezsin. Dersi derste anlayamazsın.

Ama ben seni anladım : Yıldızının düşük olduğunu hissediyorsun, hayat enerjin yetersiz kalıyor bazen, tesir edemeyen hatta belki de kolayca tesir altında kalan birisin, bunu da etrafındaki insanlarla olan kimyasal reaksiyonlarınla ölçüyorsun büyük ihtimalle. Açığının nereden kaynaklandığını anlamlandıramıyorsun ve doğal olarak ta bazı gizemli takviye güçlere ihtiyaç duyuyorsun. Yoksa talebini bu şekilde izah edemezdin.

Bu konsept yanlış değil. Hem pisişeyim hem de ayrıcalıklı bir hayranlık uyandırayım güzel bir taklitçilik. Kahraman arketipi. Yani istenebilir. Ama psişebilmek sıfırdan başlayacaklar için tamamen bir disiplin ve adanmışlık işidir. Etrafındaki insanlara tesir edebilmek ise disiplin ve adanmışlığın ödülüdür. Ödül doğrudan doğruya İstenmez, verilirse alınır, verilmedikçe kaygısı güdülmez.

Bu zor bir ince ayar. Haberim yokmuş gibi çek demeye benzer. Yani psişmeni öne sürerek rol yaptığının kokusunu illa alırlar bakanlar. O yüzden Bilinçler ayrışması yaşaman lazım. Arındıkça neyin ne olduğunu farkederen bazı hatallı emmarelerini farkındalık alanından kaldırana kadar disipline etmen lazım kendini.

Son düzenleme:
Selam üzerinize olsun~
Bence psişik güç diye birşey yok. Siz hiç gerçek hayatta uçan, telekenizi yapan, telepati yapan veya bambaşka özel güçleri olan insanlar gördünüz mü? Büyük ihtimalle görmediniz. Bundan ötürü de benim kendi düşünceme göre psişik güç yoktur. Ama onun yerine başka varlıklardan yardım alınarak yapılan güçler vardır. Bunlar dışardan özel güç olarak görünebilir. Ama aslında bir özel güç değil. Mesela bir cininiz var sayalım. Bu cin'e eğer hükmediyorsanız bazı şeyler yapılabilir.
Ama böyle olmadığından da eminim. Çünkü dünya üzerinde bir çok büyücü ve büyücü gibi de bir sürü insan var. Bu insanların mutlaka başka varlıklar ile dostlukları oldu, neden gidip bir bankayı soyup bir saniyede eve çantalarca para getirmediler? Sonuçta bu varlıklar metafizik. Yani fizik kuralları onlara işlemiyor. Bu konuda gerçeklik algısının bozulması vs. Birşey yazarsanız şayet yorumumun altına çok klasik bulacağım.

Bence psişik güç diye birşey yok. Siz hiç gerçek hayatta uçan, telekenizi yapan, telepati yapan veya bambaşka özel güçleri olan insanlar gördünüz mü?
Durugörü, Önsezi ? ve daha nicesi. Ayrıca telepati yapan hatta akıl okuyan insanı birebir gördüm, deneyimledim. Ve sizin umduğunuz gibi Cin'li değildi.

Birşey yazarsanız şayet yorumumun altına çok klasik bulacağım.
Ne garip, ben de sizin yorumunuzu çok klasik buldum.

Selam üzerinize olsun~
Bence psişik güç diye birşey yok. Siz hiç gerçek hayatta uçan, telekenizi yapan, telepati yapan veya bambaşka özel güçleri olan insanlar gördünüz mü? Büyük ihtimalle görmediniz. Bundan ötürü de benim kendi düşünceme göre psişik güç yoktur. Ama onun yerine başka varlıklardan yardım alınarak yapılan güçler vardır. Bunlar dışardan özel güç olarak görünebilir. Ama aslında bir özel güç değil. Mesela bir cininiz var sayalım. Bu cin'e eğer hükmediyorsanız bazı şeyler yapılabilir.
Ama böyle olmadığından da eminim. Çünkü dünya üzerinde bir çok büyücü ve büyücü gibi de bir sürü insan var. Bu insanların mutlaka başka varlıklar ile dostlukları oldu, neden gidip bir bankayı soyup bir saniyede eve çantalarca para getirmediler? Sonuçta bu varlıklar metafizik. Yani fizik kuralları onlara işlemiyor. Bu konuda gerçeklik algısının bozulması vs. Birşey yazarsanız şayet yorumumun altına çok klasik bulacağım.
Varlıklarla psişik gelişimin gram alakası yok. - Varlıklara hükmedenler bu yolda hileyle koşanlar gibi düşünebilirsin ama psişik gelişimde hile ve kestirme yol yok. Yıllarını harcıyorsun, emek veriyorsun, biraz ara verdiğinde nankör gibi seni unutuyor baştan başlıyorsun her şeye. Hangi yolda ilerleyeceğin senin kararın.

Durugörü, Önsezi ? ve daha nicesi. Ayrıca telepati yapan hatta akıl okuyan insanı birebir gördüm, deneyimledim. Ve sizin umduğunuz gibi Cin'li değildi.

Durugörü öyle mi? Veya akıl okuma. Bir sihirbaz numarasını nasıl yaptığını söyler mi? Söylemez. Yahu siz belki yıllardır bu iş ile meşgulsünüz. Ne gibi bir psişik yeteneğiniz var? Geleceği görebiliyorsanız bana yarın ne olacağını söyleyin hayatım da ne olacak? Söyleyemezsiniz. Sadece hisleriniz dahilinde sezgilerinizden yola çıkarak varsayımlarda bulunuyorsunuz. His konusunda bir itirazım yok. Evet bazen bana da oluyor tesadüf demem. Ama sürekli bir şey olmadığı içinde ben buna bir özel güç demem. Sürekli değil. Sadece basit ve çok mu çok kısa süreliğine olan birşey. Ki sizlerin psişik yetenek derken büyük ihtimalle soyut olan şeylerden bahsettiğiniz de apaçık belli. Somut olarak bir özel güç görmeniz muhtemel değil. Bazı istisnalar hariç. Örnek vereyim derhal, telekenizi ile araba kaldıran, havada uçan.... Gibi bir çok somut gücü gören olmadı, olmayacak.

Sezgiler dahilinde olanlar ise tam anlamıyla psişik güç sayılmıyor benim kendi nezdimde böyle. Akıl okuma kısmına gelelim. Dediğim gibi sihirbaz sihrini nasıl yaptığını söylemez. Söylerse sırrı bozulur. Cin ve cin benzeri varlıkların da insanların içini okuduğunu ve aklından geçenleri bildiğini biliyorsunuz. O sihirbazın cinden yardım almadığı ne malum?

Bizzat kendim biliyorum. Tanıdığım bir kız var. Güney Doğu da yaşıyor ve büyü gibi konularda çok ilginç bir boyuta evrilmiş. Oda biz onunla yalnızken aklımı okuyordu. Hayatımdan geçenleri bana anlatıyordu. Hüzünlerimi ve mutluluklarımı biliyordu. Ona söylememiş olmama rağmen biliyordu. Ve hiçbir akrabalık bağlantımız da YOK. Sadece bir defasında çok zorladım ve dilinden bir cümle alabildim. Kız bana dostlarının olduğunu ve onlardan yardım aldığını söyledi. Başka da birşey söylemedi. Bu konu ilginç bir konu. Sizin düşüncelerinize elbette ki saygı duyuyorum. Ama bizzat denemenizi istiyorum. Durugörü gibi bir güce sahip olup süreklilik sağlayıp 1 gün, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl, 10 yıl... Gibi gelecek zamanlarda olacaklardan haberdar iseler ve %100 kesinlik ve keskinlik ile açıklayabilirseniz buyur sizi dört gözle bekliyorum.

Saygılarımla ~

Durugörü öyle mi? Veya akıl okuma. Bir sihirbaz numarasını nasıl yaptığını söyler mi? Söylemez. Yahu siz belki yıllardır bu iş ile meşgulsünüz. Ne gibi bir psişik yeteneğiniz var? Geleceği görebiliyorsanız bana yarın ne olacağını söyleyin hayatım da ne olacak? Söyleyemezsiniz. Sadece hisleriniz dahilinde sezgilerinizden yola çıkarak varsayımlarda bulunuyorsunuz. His konusunda bir itirazım yok. Evet bazen bana da oluyor tesadüf demem. Ama sürekli bir şey olmadığı içinde ben buna bir özel güç demem. Sürekli değil. Sadece basit ve çok mu çok kısa süreliğine olan birşey. Ki sizlerin psişik yetenek derken büyük ihtimalle soyut olan şeylerden bahsettiğiniz de apaçık belli. Somut olarak bir özel güç görmeniz muhtemel değil. Bazı istisnalar hariç. Örnek vereyim derhal, telekenizi ile araba kaldıran, havada uçan.... Gibi bir çok somut gücü gören olmadı, olmayacak.

Sezgiler dahilinde olanlar ise tam anlamıyla psişik güç sayılmıyor benim kendi nezdimde böyle. Akıl okuma kısmına gelelim. Dediğim gibi sihirbaz sihrini nasıl yaptığını söylemez. Söylerse sırrı bozulur. Cin ve cin benzeri varlıkların da insanların içini okuduğunu ve aklından geçenleri bildiğini biliyorsunuz. O sihirbazın cinden yardım almadığı ne malum?

Bizzat kendim biliyorum. Tanıdığım bir kız var. Güney Doğu da yaşıyor ve büyü gibi konularda çok ilginç bir boyuta evrilmiş. Oda biz onunla yalnızken aklımı okuyordu. Hayatımdan geçenleri bana anlatıyordu. Hüzünlerimi ve mutluluklarımı biliyordu. Ona söylememiş olmama rağmen biliyordu. Ve hiçbir akrabalık bağlantımız da YOK. Sadece bir defasında çok zorladım ve dilinden bir cümle alabildim. Kız bana dostlarının olduğunu ve onlardan yardım aldığını söyledi. Başka da birşey söylemedi. Bu konu ilginç bir konu. Sizin düşüncelerinize elbette ki saygı duyuyorum. Ama bizzat denemenizi istiyorum. Durugörü gibi bir güce sahip olup süreklilik sağlayıp 1 gün, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl, 10 yıl... Gibi gelecek zamanlarda olacaklardan haberdar iseler ve %100 kesinlik ve keskinlik ile açıklayabilirseniz buyur sizi dört gözle bekliyorum.

Saygılarımla ~
Cinler düşüncelerimizi okuyabiliyor mu

İnsanı yetenekleri başka bir güce bağlayıp, insanı aşağılamaya ne gerek var. Kendimi bildim bileli psişik yeteneklerim var, binlerce insana destek oldum hala rehberlik yapmaya devam ediyorum. Tamamı kendi yeteneğim. Hiç bir başka yaşam formu ile alakası yok. Bu haksızlığı da günlerce aylarca yıllarca verdiğim emeğe saygısızlık sayarım.

Genel hayatta da çok sorarlar hocam sizin cinleriniz mi var diye bende şöyle cevap veriyim

Benim avam ile işim olmaz

Allah "Biz insanı en güzel şekilde yarattık" demiş. Yani İnsana Allah tarafından verilen en güzel ve en mükemmel biçim ve yapıyı, bu sayede insanın, yeryüzü varlıkları içinde gerek fizyolojik gerekse ruhsal ve zihinsel yetenekler bakımdan en mükemmel ve en seçkin canlı olarak yaratılmış olmasını ifade ederken kendini bu kadar yok saymak...

Saygılarımla ~
Az önce size ne yaptığımı gördünüz mü ? Kendi cümlenizle sizi manipüle ettim ve yemeğe dahil oldunuz. Ve bana psişik yeteneğimi sorma ihtiyacı duydunuz. Cümlemin yarattığı rahatsızlığın sadece bir gözlemin ve hissin ürünü olduğunu bilmenizde fayda var. Urum'un dediği gibi ; Benim avam ile işim olmaz.

Saygılarımla, iyi forumlar.

Çok merak ediyorum. Bana beni şaşırtacak bir psişik yeteneğinizi söylemenizi sizden bekledim. Oysa sizler bana bırakın bir yetenek söylemeyi sadece yüzeysel bir şekilde üzerinden geçerek bahsettiniz. Sayın Elnora_alila adına konuşmuştum oysa nedensiz bir şekilde başkaları onun adına konuşmuş gibi oldu. Benim yazdıklarımı dikkatli okumamış olmanızda bir sorun buluyorum. Oysa ben yazdığım cevapta ne kadar ince ve ne kadar zarif bir dil kullanmıştım değil mi? Ben kimseye saygısızlık YAPMADIM. Neden saygısızlık olarak anladınız? Yazmış olduğum cevaptan daha incesi ve kibarı artık bir insana karşı değil bambaşka birine karşı yazılan bir cevap olurdu.

Ön yargı ile yaklaşmam konusunda artık hiçbir neden kalmıyor. Çünkü ben arkadaşa " psişik yeteneğiniz ne?" Diye sordum oysa o havvam vs. Kattı işin içine. Yazmış olduklarım içerisinde herhangi bir anlam tutarsızlığı bulamıyorum. Yazmış olduklarımı anlamamış olmanız benim suçum değil. Belki de arkadaşa hak vermeliyim. Belki de bana bir an için psişik yeteneklerini açıklama ihtiyacında bulunacaktı ama sonradan vazgeçti. Bu vazgeçişin temel sebebi belki de o kendince tanımladığı "psişik yetenekleri" bana anlatacağı sırada benim ona bu yetenekler Hakkında " iyide bunlar sıradan yetenekler " dememden kaynaklanıyordur. Ben cevabımda elnora adlı arkadaşa sen havvam ile mi uğraşıyorsun dedim? Büyük ihtimalle bu msjımı da okurken, kendi zihniniz de yanlış açıklamalara dayandırarak cevap vereceksiniz. Buyur herşey orta da bana psişik yeteneğinizi söyleyin.

Fazla uzadı gibi. Dostça değil de düşmanca bir yaklaşım sezdim. İçinde hiç de kibarlık yok. Daha nazik ve efendi bir tutar takınmak her zaman için en iyisidir. Bana "neden böyle diyorsun?" Diye soramazsınız. Çünkü ben sizlere bu denli sevecen ve efendilik ile gelmişken burada kendi kıskacınız içerisinde beni yakma hakkını bulamazsınız.

İnsanı yetenekleri başka bir güce bağlayıp, insanı aşağılamaya ne gerek var. Kendimi bildim bileli psişik yeteneklerim var, binlerce insana destek oldum hala rehberlik yapmaya devam ediyorum. Tamamı kendi yeteneğim. Hiç bir başka yaşam formu ile alakası yok. Bu haksızlığı da günlerce aylarca yıllarca verdiğim emeğe saygısızlık sayarım.

Genel hayatta da çok sorarlar hocam sizin cinleriniz mi var diye bende şöyle cevap veriyim

Benim avam ile işim olmaz

Hocam bir gün mutlaka yüz yüze görüşme veya online görüşme yapalım. Bu cevabınız içerisinde bana " insan güçlerini başka güce yükleme" diye yazmışsınız saygı duyarım. Başka varlıkların gücü derken de ben " zihin okuma, geleceği görme vs. " Gibi güçlerden bahsetmiştim. Siz şimdi açıkça bana resmen bu güçlerin sizde olduğunu ve bu iş için havvama ihtiyacım yok diyerekten karşı geliyorsunuz. Yine saygı duyarım. Belkide bir gün benim zihnimi okumanız ve gelecekten bahsetmeniz için bir görüşme bir randevu alırım size. Hem sizin gibi saygı değer biri ile görüşme fırsatını yakalarım hem de psişik güçlerinizi bizzat görerek şahit olurum. ((:

hepinize bir soru sorucam bunu bilenler gerçekten söylekileri hakkında yalan söylemiyordur

monixtar kimdir

bu soru elnora ve uruma

soru 2: ben rüyalarımda evliyaları ve peygamberleri görüyorum. Soyum da Hz Muhammedden geliyor. Ailesel olarak böyleyiz. Bu bir psişik güç mü?

Cinler düşüncelerimizi okuyabiliyor mu

ŞArtlı olarak evet.

Düşünceyi sana cinin kendisi veriyorsa, sen de cinlerin mahiyetini bilemediğin için düşüncenin içinden bir yerden doğduğunu zannedebilirsin.
Yani bir pro cinin sana tesir ettiğinin farkında değilsen, zihnini okumakla kalmaz onu kurgulamaya da devam eder. Yani seninle ilgili zihinsel ve histerik meselelerde kendi çalar kendi oynar.
İlim kendini bilmektir o yüzden. İçindeki cinni ve melekut merkezlerinin keşfi açılmadan da ilim yolculuğun başlamaz. İlizyonlara kana kana hikmetin özünü ıskalarsın.

Son düzenleme:
havama ne demek bilmiyorum shois
Elnora ve benim gereksiz ya da fazladan bir kibar tarzımız yok. Sürekli bunu açıklıyoruz ama maalesef yeterli olmuyor. Şahsi olarak kimsenin kimseye burda bir tavrı olmaz yönetim olarak sizi tanımıyoruz. Tüm üyeler aynı mesafede de bize uzak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri