Psişik yetenekler kazanmak ve herkes tarafından çekici görülmek için ne yapabilirim sayın @ŞAMAN-URUM. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Cümleyi anlamadım o yüzden 2 ihtimal üzerinden değerlendireceğim. / 1. Herkes tarafından çekici görülmek için psişik yetenekler kazanmak istiyorsan evren-tanrı-sistem bunu sana hiç bir zaman vermeyecektir. Ne kadar çabalarsan çabala olmayacaktır! / 2. Psişik yetenekler kazanmak ve aynı zamanda herkes tarafından çekici görülmek istiyorsan bunu akışa bırak, çalış, araştır, kendini geliştir. Zamanla bir şeyler olduğunu göreceksin.Psişik yetenekler kazanmak ve herkes tarafından çekici görülmek için ne yapabilirim sayın @ŞAMAN-URUM. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Bu ikisi o kadar tezat ki.Psişik yetenekler kazanmak ve herkes tarafından çekici görülmek için ne yapabilirim
Durugörü, Önsezi ? ve daha nicesi. Ayrıca telepati yapan hatta akıl okuyan insanı birebir gördüm, deneyimledim. Ve sizin umduğunuz gibi Cin'li değildi.Bence psişik güç diye birşey yok. Siz hiç gerçek hayatta uçan, telekenizi yapan, telepati yapan veya bambaşka özel güçleri olan insanlar gördünüz mü?
Ne garip, ben de sizin yorumunuzu çok klasik buldum.Birşey yazarsanız şayet yorumumun altına çok klasik bulacağım.
Varlıklarla psişik gelişimin gram alakası yok. - Varlıklara hükmedenler bu yolda hileyle koşanlar gibi düşünebilirsin ama psişik gelişimde hile ve kestirme yol yok. Yıllarını harcıyorsun, emek veriyorsun, biraz ara verdiğinde nankör gibi seni unutuyor baştan başlıyorsun her şeye. Hangi yolda ilerleyeceğin senin kararın.Selam üzerinize olsun~
Bence psişik güç diye birşey yok. Siz hiç gerçek hayatta uçan, telekenizi yapan, telepati yapan veya bambaşka özel güçleri olan insanlar gördünüz mü? Büyük ihtimalle görmediniz. Bundan ötürü de benim kendi düşünceme göre psişik güç yoktur. Ama onun yerine başka varlıklardan yardım alınarak yapılan güçler vardır. Bunlar dışardan özel güç olarak görünebilir. Ama aslında bir özel güç değil. Mesela bir cininiz var sayalım. Bu cin'e eğer hükmediyorsanız bazı şeyler yapılabilir.
Ama böyle olmadığından da eminim. Çünkü dünya üzerinde bir çok büyücü ve büyücü gibi de bir sürü insan var. Bu insanların mutlaka başka varlıklar ile dostlukları oldu, neden gidip bir bankayı soyup bir saniyede eve çantalarca para getirmediler? Sonuçta bu varlıklar metafizik. Yani fizik kuralları onlara işlemiyor. Bu konuda gerçeklik algısının bozulması vs. Birşey yazarsanız şayet yorumumun altına çok klasik bulacağım.
Durugörü, Önsezi ? ve daha nicesi. Ayrıca telepati yapan hatta akıl okuyan insanı birebir gördüm, deneyimledim. Ve sizin umduğunuz gibi Cin'li değildi.
Ne garip, ben de sizin yorumunuzu çok klasik buldum.
Durugörü, Önsezi ? ve daha nicesi. Ayrıca telepati yapan hatta akıl okuyan insanı birebir gördüm, deneyimledim. Ve sizin umduğunuz gibi Cin'li değildi.
Ne garip, ben de sizin yorumunuzu çok klasik buldum.
Cinler düşüncelerimizi okuyabiliyor muDurugörü öyle mi? Veya akıl okuma. Bir sihirbaz numarasını nasıl yaptığını söyler mi? Söylemez. Yahu siz belki yıllardır bu iş ile meşgulsünüz. Ne gibi bir psişik yeteneğiniz var? Geleceği görebiliyorsanız bana yarın ne olacağını söyleyin hayatım da ne olacak? Söyleyemezsiniz. Sadece hisleriniz dahilinde sezgilerinizden yola çıkarak varsayımlarda bulunuyorsunuz. His konusunda bir itirazım yok. Evet bazen bana da oluyor tesadüf demem. Ama sürekli bir şey olmadığı içinde ben buna bir özel güç demem. Sürekli değil. Sadece basit ve çok mu çok kısa süreliğine olan birşey. Ki sizlerin psişik yetenek derken büyük ihtimalle soyut olan şeylerden bahsettiğiniz de apaçık belli. Somut olarak bir özel güç görmeniz muhtemel değil. Bazı istisnalar hariç. Örnek vereyim derhal, telekenizi ile araba kaldıran, havada uçan.... Gibi bir çok somut gücü gören olmadı, olmayacak.
Sezgiler dahilinde olanlar ise tam anlamıyla psişik güç sayılmıyor benim kendi nezdimde böyle. Akıl okuma kısmına gelelim. Dediğim gibi sihirbaz sihrini nasıl yaptığını söylemez. Söylerse sırrı bozulur. Cin ve cin benzeri varlıkların da insanların içini okuduğunu ve aklından geçenleri bildiğini biliyorsunuz. O sihirbazın cinden yardım almadığı ne malum?
Bizzat kendim biliyorum. Tanıdığım bir kız var. Güney Doğu da yaşıyor ve büyü gibi konularda çok ilginç bir boyuta evrilmiş. Oda biz onunla yalnızken aklımı okuyordu. Hayatımdan geçenleri bana anlatıyordu. Hüzünlerimi ve mutluluklarımı biliyordu. Ona söylememiş olmama rağmen biliyordu. Ve hiçbir akrabalık bağlantımız da YOK. Sadece bir defasında çok zorladım ve dilinden bir cümle alabildim. Kız bana dostlarının olduğunu ve onlardan yardım aldığını söyledi. Başka da birşey söylemedi. Bu konu ilginç bir konu. Sizin düşüncelerinize elbette ki saygı duyuyorum. Ama bizzat denemenizi istiyorum. Durugörü gibi bir güce sahip olup süreklilik sağlayıp 1 gün, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl, 10 yıl... Gibi gelecek zamanlarda olacaklardan haberdar iseler ve %100 kesinlik ve keskinlik ile açıklayabilirseniz buyur sizi dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla ~
Az önce size ne yaptığımı gördünüz mü ? Kendi cümlenizle sizi manipüle ettim ve yemeğe dahil oldunuz. Ve bana psişik yeteneğimi sorma ihtiyacı duydunuz. Cümlemin yarattığı rahatsızlığın sadece bir gözlemin ve hissin ürünü olduğunu bilmenizde fayda var. Urum'un dediği gibi ; Benim avam ile işim olmaz.Durugörü öyle mi? Veya akıl okuma. Bir sihirbaz numarasını nasıl yaptığını söyler mi? Söylemez. Yahu siz belki yıllardır bu iş ile meşgulsünüz. Ne gibi bir psişik yeteneğiniz var? Geleceği görebiliyorsanız bana yarın ne olacağını söyleyin hayatım da ne olacak? Söyleyemezsiniz. Sadece hisleriniz dahilinde sezgilerinizden yola çıkarak varsayımlarda bulunuyorsunuz. His konusunda bir itirazım yok. Evet bazen bana da oluyor tesadüf demem. Ama sürekli bir şey olmadığı içinde ben buna bir özel güç demem. Sürekli değil. Sadece basit ve çok mu çok kısa süreliğine olan birşey. Ki sizlerin psişik yetenek derken büyük ihtimalle soyut olan şeylerden bahsettiğiniz de apaçık belli. Somut olarak bir özel güç görmeniz muhtemel değil. Bazı istisnalar hariç. Örnek vereyim derhal, telekenizi ile araba kaldıran, havada uçan.... Gibi bir çok somut gücü gören olmadı, olmayacak.
Sezgiler dahilinde olanlar ise tam anlamıyla psişik güç sayılmıyor benim kendi nezdimde böyle. Akıl okuma kısmına gelelim. Dediğim gibi sihirbaz sihrini nasıl yaptığını söylemez. Söylerse sırrı bozulur. Cin ve cin benzeri varlıkların da insanların içini okuduğunu ve aklından geçenleri bildiğini biliyorsunuz. O sihirbazın cinden yardım almadığı ne malum?
Bizzat kendim biliyorum. Tanıdığım bir kız var. Güney Doğu da yaşıyor ve büyü gibi konularda çok ilginç bir boyuta evrilmiş. Oda biz onunla yalnızken aklımı okuyordu. Hayatımdan geçenleri bana anlatıyordu. Hüzünlerimi ve mutluluklarımı biliyordu. Ona söylememiş olmama rağmen biliyordu. Ve hiçbir akrabalık bağlantımız da YOK. Sadece bir defasında çok zorladım ve dilinden bir cümle alabildim. Kız bana dostlarının olduğunu ve onlardan yardım aldığını söyledi. Başka da birşey söylemedi. Bu konu ilginç bir konu. Sizin düşüncelerinize elbette ki saygı duyuyorum. Ama bizzat denemenizi istiyorum. Durugörü gibi bir güce sahip olup süreklilik sağlayıp 1 gün, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl, 10 yıl... Gibi gelecek zamanlarda olacaklardan haberdar iseler ve %100 kesinlik ve keskinlik ile açıklayabilirseniz buyur sizi dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla ~
İnsanı yetenekleri başka bir güce bağlayıp, insanı aşağılamaya ne gerek var. Kendimi bildim bileli psişik yeteneklerim var, binlerce insana destek oldum hala rehberlik yapmaya devam ediyorum. Tamamı kendi yeteneğim. Hiç bir başka yaşam formu ile alakası yok. Bu haksızlığı da günlerce aylarca yıllarca verdiğim emeğe saygısızlık sayarım.
Genel hayatta da çok sorarlar hocam sizin cinleriniz mi var diye bende şöyle cevap veriyim
Benim avam ile işim olmaz
Cinler düşüncelerimizi okuyabiliyor mu