"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik yeteneğimin olduğunu biliyorum ama geliştirmek istiyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hera97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Psişik yeteneğinizin olduğunu biliyorsanız ne olduğunu da biliyorsunuzdur. Bilmiyorsanız kendinizi biraz daha keşfetmeniz gerekir. Mutlaka biraz düşünürseniz yeteneğinizin ne olduğunu anlarsınız. Forumda her şey için araştırma ve çalışma tavsiyeleri mevcut. Biraz bakının yeter :)

Evet biliyorum Durugorü :) ben sadece bireysel bir yardım beklemiştim ondan bunu yazdım teşekkür ederim

Bende telekinezi geliştirmeye çalışıyorum tıpkı senin gibi çok yeniyim bu alanda. Öncelikli ele almamız gereken konu meditasyon olmalıymış. Ya da direk yardım aldığım konuyu şöyle paylaşayım, https://www.gizlimabet.com/threads/yeni-baslayanlar-icin-guecleri-kullanma-kilavuzu.4075/ konu da bahsi geçen kitapları okumaya başladım bile ve işe yaradığını söyleyebilirim, öncelik gevşemek ve farkındalık olsa gerek gerçekten.

Psişik yetenek konusunda kendinizi geliştirmeniz için foruma bakının ve bol bol meditasyon yapın İçinizdeki düşünce kirliliğini dışarı atın.
Negatif enerjileri yollayın gitsin pozitif enerjileri meditasyonla içeri alın.. Sevgi ve ışıkla...

Durugörü gibi birşey var bende ama bişey görmüyorum sadece biliyorum düşünce olarak geliyor geliştirirsem görerbilirmiyim

Bende telekinezi geliştirmeye çalışıyorum tıpkı senin gibi çok yeniyim bu alanda. Öncelikli ele almamız gereken konu meditasyon olmalıymış. Ya da direk yardım aldığım konuyu şöyle paylaşayım, https://www.gizlimabet.com/threads/yeni-baslayanlar-icin-guecleri-kullanma-kilavuzu.4075/ konu da bahsi geçen kitapları okumaya başladım bile ve işe yaradığını söyleyebilirim, öncelik gevşemek ve farkındalık olsa gerek gerçekten.

Hiç bir gücümün oldugunu zannetmiyorum bu tarz .. yani yaşadıgım çok fazla bişey yok 1-2 korkunç olayın dışında bir şey görüp duymadım da ama madem zihnimiz çok güçlü ve herşeyi yapabilecek gücü var egitimle telekinezi zihin okuma falan bunları merak ediyorum ve ögrenmek istiyorum keşfetmek ve kendimi vücudumu zihnimi gücümü tanımak istiyorum bunun için de bir yerden başlamam gerekiyor ama nerden başlicam hangi kitapları okumam gerekiyor bilmiyorum bilen biri beni yönlendirebilir ve yardım ederse çok mutlu olurum

Geri