"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik Vampir Olabilir Misin? (test)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de ya hafif eğilimdeyim ya da değilim, sorular net ve yeterince açık değil, bazı sorularda gerçekten ne dediğini anlayamayabiliriz, o yüzden net sonuçlar vereceğini düşündüğüm bir test değil maalesef ama en azından bir fikir verebilir diye düşünüyorum yine de, paylaşım için teşekkürler.

Bayaa bayaa vampir çiktim ben :d

Çektirmeyin enerjinizi bana adam akıllı durun eyy sevgili sevmediğim kişiler! :) Olsun ben genede... ipi sağlam kazığa bağlayayım :)

21 . .

Kendimi vampir gibi hissettiğim zamanlar oluyodu ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum :D

Benimki 12..bu eğilimli olmak mı demek?:(.

Amabenim bu testten anladığım bilinenin aksinevampirlerin aslındaiyi oldukları..bu testsoruları bunu gösteriyorsanki..

ve şu cümleye o kadar yüğrekten evetdedinmki:"Zor yoldan insanlara güvenilmemesi gerektiğini öğrendim." Çünkü ben eskiden hakikaten insanlara çok inanırdım..ama cvanımı burnuma getiren tecrübeler yaşattılar veg üvenim biraz azaldı..bazen yok olmana noktasına bile gelsede yinede inanmak istiyorum..

Geri