Rose-Espada
Kayıtlı Üye
Merhaba öncelikle yeni üyeyim inşallah güzel bi forum deneyimim olur sorum: okul ortamında fark ettiğim bir şey öncelikle arkadaş ortamında sevilen biriyim yanlız çevremdeki kişiler benle çok takılınca baş arıları olduğunu söylerler yanı sıra sıra arkadaşım ise mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadını sölemişti bu durum ise tam tersi olarak ben evde yanlız kaldığımda oluryor toplum içinde gayet iyi ve mutluyu ev ortamında ise durmadan uyku durumu baş arısı çekiyorum ilk başlarda gözluk kullanmadığım için olduğunu düşündum(göz rahatsızlığım varda) ama onlada alakalı değil doktora vs. de gittim özellikle şu tatil döneminde daha bir berbat oldu günde 12-13 saat uyku durumundayım enerji ile alakalı bir olaymı fln derken psi-vampir oluyomuşum galiba ama şu yaz tatili nedeniyle daha az insanla beraber oluyorum ve bundan kaynaklı olarak vücüdümün enerji ememediğini düşünüyorum çok fazla baş arısı kırılgan bir bünye yorgunluk uyku hissi butun vücüdümda dolaşmakta bir öneriniz bir çalışma metodu varsa lüften söleyin çok acil yardım edin ....