BilinmeyenX
Kayıtlı Üye
Bir süredir cevabını arıyorum psişik savaş kimlere karşı olacak? Ne zaman? Sadece psişik insanlar mi görebilir yardım edin!!!! Lütfen
Bilmiyorum ama yellow spirit ve bazıları fade mir de aynı konuya değiniyo.������
Youtube kanalarındada psişik savaş var diyolar.ve reptalian adı verilen bir varlık bize karşı negatif enerji saçıyomuş.Bu konu hakkında bilginiz olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Pelerin kimdir söyleyebilir misin iletişime geçebilir miyim onunla bana yardımcı olur gibi hissettimAnket kısmını yanlışlıkla mı açtınız? Sorular öyle gibi. Psişik savaşın ne olduğunu falan bilmiyorum ama geçen hafta tam klimanın takılı olduğu yerde tavandan alev mavisi, elektrik mavisi bir tonda çok keskin ve hızlı yayılan bir ışık çarpması gördüm baya tavanda yayıldı tam odadan çıkarken göz ucuyla gördüm ve klima patladı sandım zaten üstüne bebeğim çok korkmuş halde ağlayarak uyandı tam tepesinde oldu bu olay. Uzun süre susturamadım. Burdan pembe pelerine anlattım o da sizin sorunuza cevap olabilecek bir açıklama yaptı neden bizim evimizde neden bebeğin üstünde ve neden görebildim hiç fikrim yok o günden beri dua edip bebeğin her tarafına elimi gezdiriyorum. Bazı yerlerde böyle şeyler oluyormuş bu aralar. Pelerin bir gelsin kendi açıklar.
Beyinde yaşanan bir olay sonrası şimşek çakması gibi durumlar olabiliyor.Yorumlardan biri dikkatimi çektiği için konuyu güncele taşıyorum.
Üzerinden biraz zaman geçti fakat, odamdayken bir kaç saniyede hızla odadan gelip geçen mavi-beyaz bi elektrik akımı gördüm.
O gün, sinirli ve gergindim. Şimdide, tıpkı o zamandaki gibi iç huzursuzluğum yükseliyor. Gelgitler yaşıyorum.
Geçen ayın yirmi birindede, gök yüzünde yalnızca bir kaç saniyede bir belirip kaybolan beyaz - gümüş rengi bir ışık hüzmesi vardı. Sokakta birden gözüme takıldı. Şaşırıp duraksadım ve ayağım kopmuş bi kaldırım taşına takıldı...
Ne yapabilirim? Şok geçirmiştim.
Sabit duruyordu. Hareketsiz.
Dükkana girip çıktığımda bu kez bir daha hiç görünmedi.