Özgür Psişik 28/34
Kayıtlı Üye
Rüyama giren bazı bilgeler, ustalar falan oluyo. Telekineziyi vs. Yetenekleri öğretiyorlar. Daha iyi ulaşmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler
Bunun yaşla ne alakası var? 20 yaşındayım. Yıldırım düşürdüğümü ve uçtuğumu gördüm. Levitasyona güven diyordu. Ama tek kişi değildi. Bazen genç kız oluyordu sesi (kendisi yok) bazen yabancı siyahi bi erkek bazen de olgun bi kadın sesiYaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum, bu şekilde rüyada öğretilere maruz kalma ihtimalin oldukça düşük ancak diyelim ki oldu; bu varlık ya da kişi senin istediğin zaman görünmez, o yetkiye gelmiş olsan hala ondan bir şey öğreniyor olmazdın. Kendisini çağıracağın zamanı da öğretecektir ancak zamanı değildir. Öğrettiklerini pratiğe dökmeye çabala.
Öğretir mi?Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum, bu şekilde rüyada öğretilere maruz kalma ihtimalin oldukça düşük ancak diyelim ki oldu; bu varlık ya da kişi senin istediğin zaman görünmez, o yetkiye gelmiş olsan hala ondan bir şey öğreniyor olmazdın. Kendisini çağıracağın zamanı da öğretecektir ancak zamanı değildir.
Ilk once adabini topla duzenle ondan sonra gelip yardim iste. Burada yazdigini cok kisi anlamamis olabilir efendi gibi moderatorlerden mesajini editlemelerini talep et.Hadi ama! 1 gün oldu ve saçma sapan öğretilerle dolduran arkadaş benim sorumu altta bırakmış...fak!
Yaşınız biraz büyük olsa yani olgun olsanız edepli adaplı cevaplar verirdiniz, bunu yaşı küçük insanlara söylemiyorum bu forumda öyle kişiler tanıdım ki 18-25 yaş aralığında olmasına karşın asla hiçbir üyeye ya da konuya karşı saygısızlıklarını görmedim. Kimseye belli bir yaştan sonra terbiye verilemiyor maalesef.Bunun yaşla ne alakası var? 20 yaşındayım. Yıldırım düşürdüğümü ve uçtuğumu gördüm. Levitasyona güven diyordu. Ama tek kişi değildi. Bazen genç kız oluyordu sesi (kendisi yok) bazen yabancı siyahi bi erkek bazen de olgun bi kadın sesi
Neden bahsetmeyim? Boşboğazlık neden yapayım ki? Var zaten ama ne olduğunu çözemedim tamHepsini geçin, boşboğazlık yapmayın bu konuda bir daha kimseye bahsetmeyin, tabi böyle bir şey varsa
Neden bahsetmeyim? Boşboğazlık neden yapayım ki? Var zaten ama ne olduğunu çözemedim tam
Katılıyorum haklısın,ben bu yüzden soru sormak için bekliyorum hatta sormam bile sanırımHadi ama! 1 gün oldu ve saçma sapan öğretilerle dolduran arkadaş benim sorumu altta bırakmış...fak!
Naptım ya?Forum yoneticileri lutfen mudehale ediniz.
Ne sorucaktın?Katılıyorum haklısın,ben bu yüzden soru sormak için bekliyorum hatta sormam bile sanırım![]()
Yeni konu açmak istemedim demek istemiştimNe sorucaktın?
Anladım. Soru için sorsa neyse ama öğreti falan. Saçmalık!Yeni konu açmak istemedim demek istemiştim
Bencede öyle ama, saygı duymaktan başka çare yokAnladım. Soru için sorsa neyse ama öğreti falan. Saçmalık!
Zaten biz üzülsek bile neye saygı duymadık ki ?Bencede öyle ama, saygı duymaktan başka çare yok![]()
Ayrıca yaş konusundan girilmiş fikrimi belirtmek isterim kimin neyi hangi yaşta yaşacağının net bir söylemi doğru olmaz... Örnek vermek gerekirse Obama 56 yaşında Amerika başkanlığından emekli oldu.. Trump 70 yaşında başkanlığa başladı....Zaten biz üzülsek bile neye saygı duymadık ki ?