Arkadaşlar merhaba.sizlere danışmak istediğim bir durumum var ancak nerden başılayacagım bilemiyorum
arkadaslar son bir kaçaydır ruhsal anlmada bir takım garipilikler hissetmeye başladım.nasıl desem aniden içime bir his doğuyor sonra birden yüreğim sıkışıyor garip bir şekilde terlemeye başlıyorum elim ayağım halsizleşmeye ve özellikle sol kolum titremeye başlıyor.birden nedensiz ağlamaya başlıyorum ve gözümün önüne bir takım sekilller beliriyor onları izliyorum sonra birden kesiliyor sekiller ve ben eski halime dönüyorum ancak tabi halsiz kalıyorum.mesela geçen gün yine birden esol elim titremeye basladı sonra birden yüreğim sıkıştı nefes alamadım.gözümün önüne bir uçak geldi uçağa birinin bindigini gördüm sonra uçagın bulundugum sehre geldiğini ve arkadsmn elinde cep telefonu oldugunu gördüm aradan 10 dk geçti geçmedi bana o arkadasımdan mesaj geldi.Yanıma geldigini görmek istedigini söyledi...
bu durum sadece tanıdıklarıma degil tanımadıklarıma da oluyor arkadaslarımın arkadaslarına bile odaklanıyorum bazen...Bu bendeki durum nedir.eğer psişik bir yetenekse bununla nasıl uzlasabilirim.zira bana sıkıntı vermeye basladı.daha once telepati dneyimlerim olmustu ancak cok cokaz gerçeklesti.hiç bir zmana tam anlamıyla odaklanamamıstım.ama bu yasadıklarım ıstemsız oluyor.Bazen öyle güçlü seyler hissediyorum ki sanki biri resmen kulagıma fısıldıyor sürekli onu dınlıyormusum gibinedir bu
edit: sitede buna benzer bir konu varmı bilemiyorum arkadaslar varsa sımdıden affınıza sıgınıyorum.bendeki seyin ne oldguna dair fikrim olmadıgından başlık için burası uygunmu onuda tam olarak bilmiyorum.simdiden cok tesekkür ederim

bu durum sadece tanıdıklarıma degil tanımadıklarıma da oluyor arkadaslarımın arkadaslarına bile odaklanıyorum bazen...Bu bendeki durum nedir.eğer psişik bir yetenekse bununla nasıl uzlasabilirim.zira bana sıkıntı vermeye basladı.daha once telepati dneyimlerim olmustu ancak cok cokaz gerçeklesti.hiç bir zmana tam anlamıyla odaklanamamıstım.ama bu yasadıklarım ıstemsız oluyor.Bazen öyle güçlü seyler hissediyorum ki sanki biri resmen kulagıma fısıldıyor sürekli onu dınlıyormusum gibinedir bu

edit: sitede buna benzer bir konu varmı bilemiyorum arkadaslar varsa sımdıden affınıza sıgınıyorum.bendeki seyin ne oldguna dair fikrim olmadıgından başlık için burası uygunmu onuda tam olarak bilmiyorum.simdiden cok tesekkür ederim