Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Deist olduğunuzu söylüyorsunuz ama soruda ayet, sure, dua isteniyor. Deist kişi sadece yaratanın varlığına inanır. Herhangi bir kutsal kitaba ya da dine inanmaz. Gerçekten Deist misiniz? Bence inancınızı gözden geçirin çünkü dedikleriniz çelişiyor.bu mümkünse eğer bende merak ediyorum konuyu takipteyim
Kesinlikle katılıyorum. Ben de enerjiyi yükseltmek için bol bol meditasyon öneririm. Ayrıca gece ayakları tuzlu suya sokmak da işe yarıyor. Bu iş için dediğiniz gibi çok çalışmak gerekiyor, hepimiz kendimiz için uğraşıyoruz ve sabırla gayret ediyoruz. Bazen insanlar bana "çakralarımı açtıracağım" dediklerinde kendime ve diğer çok çaba sarf eden insanlara saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Sonuçta burada çok büyük emek ve çaba var.Bence ilgilendiğin alan için çokça çalışma en garantili yol. Bunu meslek edinip, ciddi şekilde günde 10 saat çalışan insanlar var, çalışmak şart yani.
Ve de enerjini yükseltmek için çalışma yapabilirsin. Hangi dalla ilgileniyorsun bilmiyorum ama psişik antremanlar çok enerji tüketir. Enerjini yükselterek kendini buna hazır hale getirmelisin.
Yeni başlayanların en büyük sorunlarındandır, ilk bir kaç kere yapıp daha sonra körelmeye başlarlar. Bunun sebebi enerjinin ilk çalışmalarda harcanmasıdır, vucud ve ruh şarja ihtiyaç duyar bazen. Önerilerim bu, çalışmalarında başarılar![]()