"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

psişik güçleri olan biri bana ulaşabilir mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nest

Kayıtlı Üye
Psişik yeteneği olan nazar büyü gibi şeylerden anlayan biri bana ulaşabilir mi çok önemli

Öncelikle merhaba ilginiz için teşekkür ederim sağlık olsun iş güç olsun ilişki olsun hiçbirşeyim düzgün gitmiyor. Nazar büyü gibi şeylerden şüpheleniyorum bu konuda bana yardım edebilecek biri var mı şimdiden teşekkür ederim

ilginiz için teşekkür ederim sitenin tam adresini alabilir miyim farklı farklı şeyler çıkıyor

ilginiz için teşekkür ederim sitenin tam adresini alabilir miyim farklı farklı şeyler çıkıyor

tekrar merhaba urum bey dönüş yapmadı burdan büyü nazar vb gibi şeylerden anlayan biri benimle iletişime geçebilir mi

tekrar merhaba urum bey dönüş yapmadı burdan büyü nazar vb gibi şeylerden anlayan biri benimle iletişime geçebilir mi
Üyeler arası iletişim yasak site içi yani.. ama astralde gelip kontrol edebilen vardır eminim cinlerle çalışanlar çok daha fazlasını yapıyor ;)

nasıl yani anlamadım
DM kapalı, burası da parapsikoloji platformu çok farklı şeyler yapabilenler var, zaten varlıklarla çalışanlar pek çok şey yapabiliyor adını bilmedikleri kişilere büyü yapabilenler var tabi cinler vb varlıklar işlerini kolaylaştırıyor, daha açık nasıl anlatayım 🤷‍♀️

anladım teşekkür ederim bende psişik yetenekler var ama bilinçli şekilde kullanamıyorum durugörü 6.his rüyada olacağı görme şeklinde bu aralarda iş olsun güç olsun yolunda gitmiyor, sağlık yönünden de çok kötüyüm yüzümde büyük büyük yaralar ve sivilceler çıkmaya başladı hiçbirşeye odaklanamıyorum, sosyal ilişkim, aşk ilişkim çok kötü belki bir yardımcı olabilecek biri vardır diye düşündüm teşekkür ederim

anladım teşekkür ederim bende psişik yetenekler var ama bilinçli şekilde kullanamıyorum durugörü 6.his rüyada olacağı görme şeklinde bu aralarda iş olsun güç olsun yolunda gitmiyor, sağlık yönünden de çok kötüyüm yüzümde büyük büyük yaralar ve sivilceler çıkmaya başladı hiçbirşeye odaklanamıyorum, sosyal ilişkim, aşk ilişkim çok kötü belki bir yardımcı olabilecek biri vardır diye düşündüm teşekkür ederim
Negatif enerji kaynaklı olabilir, forumda arınma konularına bakın isterseniz.

DM kapalı, burası da parapsikoloji platformu çok farklı şeyler yapabilenler var, zaten varlıklarla çalışanlar pek çok şey yapabiliyor adını bilmedikleri kişilere büyü yapabilenler var tabi cinler vb varlıklar işlerini kolaylaştırıyor, daha açık nasıl anlatayım 🤷‍♀️
Gerçekten bunları burda yapabilen var mı yoksa tahmin mi

Geri