Bakım ücretli mi?Yukarıda Urum 'un insta hesabın reklam var. Ona ulaşın. Bakım isteğin
Evet.Bakım ücretli mi?
ilginiz için teşekkür ederim sitenin tam adresini alabilir miyim farklı farklı şeyler çıkıyor
Üyeler arası iletişim yasak site içi yani.. ama astralde gelip kontrol edebilen vardır eminim cinlerle çalışanlar çok daha fazlasını yapıyortekrar merhaba urum bey dönüş yapmadı burdan büyü nazar vb gibi şeylerden anlayan biri benimle iletişime geçebilir mi
nasıl yani anlamadımÜyeler arası iletişim yasak site içi yani.. ama astralde gelip kontrol edebilen vardır eminim cinlerle çalışanlar çok daha fazlasını yapıyor![]()
DM kapalı, burası da parapsikoloji platformu çok farklı şeyler yapabilenler var, zaten varlıklarla çalışanlar pek çok şey yapabiliyor adını bilmedikleri kişilere büyü yapabilenler var tabi cinler vb varlıklar işlerini kolaylaştırıyor, daha açık nasıl anlatayımnasıl yani anlamadım
Negatif enerji kaynaklı olabilir, forumda arınma konularına bakın isterseniz.anladım teşekkür ederim bende psişik yetenekler var ama bilinçli şekilde kullanamıyorum durugörü 6.his rüyada olacağı görme şeklinde bu aralarda iş olsun güç olsun yolunda gitmiyor, sağlık yönünden de çok kötüyüm yüzümde büyük büyük yaralar ve sivilceler çıkmaya başladı hiçbirşeye odaklanamıyorum, sosyal ilişkim, aşk ilişkim çok kötü belki bir yardımcı olabilecek biri vardır diye düşündüm teşekkür ederim
Gerçekten bunları burda yapabilen var mı yoksa tahmin miDM kapalı, burası da parapsikoloji platformu çok farklı şeyler yapabilenler var, zaten varlıklarla çalışanlar pek çok şey yapabiliyor adını bilmedikleri kişilere büyü yapabilenler var tabi cinler vb varlıklar işlerini kolaylaştırıyor, daha açık nasıl anlatayım![]()
Birkaç gün gözükmüyor kendisi. Bekleyin azıcık.tekrar merhaba urum bey dönüş yapmadı burdan büyü nazar vb gibi şeylerden anlayan biri benimle iletişime geçebilir mi
Teşekkür ederim beklicemBirkaç gün gözükmüyor kendisi. Bekleyin azıcık.
sigara bile içmiyorum spor yapıyorum 7 senedir düzenli olarak bir tek abur cubur yiyorum sağlıksız besin olarak acayip salladın haYasaklı madde kullandığını gördüm. Birakmalisin...