"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

psişik güçler için yardım lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melikeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melikeee

Banlı Kullanıcı
yaklaşık bir senedir bilinçli bir şekilde bu konularla ugrasıyorum durugörü , farkındalık vs fakat yeteri kadar istedigim şeyleri yapamıyorum bir ara baya yogunlaşmıştım her şey yolundaydı şimdi insanların kişiliklerini bile zor çözüyorum.. önceden arkadasımın ne yaptıgını ve istedigim kişileri yönlendirebiliyodum şimdi ise tamamen bunları kaybetmiş gibiyim. birde bu olayları istedigim her zaman gerçekleştiremiyorum bunun nedeni ne sizce ?

Çevrenizdekilere yeteneklerinizi anlatmak?İsteksizlik?Başınızdan geçen kötü bir olay?

Üzerinde çok durduğunuz için olmasın? Biraz ara verip kendinizi dinlendirin. Bir de tam vakıf olabilme konusunda endişe ve stres yaşıyorsanız bu da çok etkiler.

Etkıler tabi defalarca her konu altına yazıldırı arastırısanız bulursunuz.Bu sayede yenı seylerde ogrenırsınız belki

Sorununuzun sebebiyle ilgi nedenler saymamız gerekirse;

1-Egonuz :Psişik yetenekler egoyu hiç sevmez,egonuz olur olmaz yerler de işin içine karışıp sizin kibirinizi üst seviyeye çıkartabilir buna dur diyebilmelisiniz.Diyemezseniz ve bunu çevrenizdekilerlede paylaşırsanız bu psişik yetilerinizde sorunlara yol açabilir.
2-İnancınız: İnsanlar maddesel dünya yaşamlarını sürdürüken yaradılış gereği gözüyle gördüğü, dokunup, hissettiği,duyduğu şeylere inanmak ister, ona maddeselliğin dışındaki hayat bazen inandırıcı gelmez .Deneyimlediği psişik şeylere inanmaması ve tereddüt içinde olması insanın kendine olan güvenini sarsacak ve kuantum yasası gereği evrene yaydığımız bu olumsuz düşünceler bize" acaba psişik yetilerimi mi kaybettim" düşüncesiyle geri dönecek.
3-Arınma ve korunma: Düşüncelerimizde ve dolayısıyla yaşantımızdan kaynaklı çevrensel nedenlerle auramızda kirlilik ve çakralarımızda oluşabilecek blokajlar evrensel enerjiden yoksun kalmamıza neden olabilir.Sürekli olarak rutin bir şekilde arınma ve korunmaya önem vermeliyiz.Sitemizde bu konularla ilgi mevcut konular bulunmakta.

Yukarıda aktardıklarım da eklenmesi gerekenler olabilir, fakat bunlar benim en çok önem verdiğim maddeler. :)

neden diye sordum zaten daha öncede bir yerde gördüm evet ama nedenini anlamadım .. bakıyorum umarım yeni şeylerde ögrenirim belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri