Aslında soru çok güzel.
Cevabına gelince şöyle;cinler sayesinde direk olarak diyemeyiz.Bilinçli olarak onlardan faydalanan medyum, falcı vs çok fazla..Bu haber,bilgi ve kişi hakkında bilgi alma gibi şeylerdir.Fakat bilinçsizce onların enerjilerinden faydalanma diye bir durum olmaz.Yani insanlar cinlerin enerjileri ile psişik güce sahip olmazParapsikolojinin her dalında onların enerjisini kullanma durumu da yoktur.Mesela telekinizi,levitasyon ve şifacılıkta onlardan faydalanılmaz.Bu dallar artabilir.Fal bakımı ve bunun gibi havvas ilminde kullanan çoktur onların enerjisini..
Sayın tai chi üyeler istediği soruyu kurallar dahilinde sorabilir,sizin sorgulamanız hoş olmamış hatta
İyi forumlar.
anlamı ne mi? merak etmeyin baya bir bu konuları arastırıyorum bu sayfada da arastırdım ...geçenlerde biriyle konuştum ve farkında olmadan onlardan yardım aldıgımızı onların enerjilerinden yararlandıgımızı söyledi. kesin bişey yok sonuçta şüphe ettim ve bu konuyu açtım. dogrudan düşüncelerinizi bilmek istedim de bu kadar tepki vermenizi gerektiren bir şey yok
Lakin insanlar cinler sayesinde çok güzel doğaüstü yetenekler kazanmaları da mümkün.
Hayır olağanüstü yetenek kazanamazlar var olan yetenekler gelişir ...Var olan yetenekleri biraz daha gelişir
Hayır kazanırlarçok üstün mertebeli ve güçlü cinler ile irtibatta olan insanlar kazanırlar .
Hayır farklı Örneğin : insanın havada uçabilmesi doğuştan bi yetenek değildirki bunu çalışmalar yaparak ortaya koysun o başka bi konu işte psişik yeteneklerle alaklı LAkin diyeceksin Levitasyon var bu geliştirir bu çok uzun bi süreç ve sabır gerektirirki bildiğiniz gibi parapsikolojide ki en zor olan uygulamadır dünyada levitasyon yapabilen az sayıda insan vardır cinler sayesinde bu ve benzeri yetenekleri kazananlar zaten kamera önünde asla gözükmezler bu onlar açısından tehlikeli Vel hasıl Kelam ikimizn söyledikleride birbiri ile uyuşmuyor aksine çatışıyor.Her ikinizde aynı yere şeyi kastediyorsunuz , kazanmak veya gelişmek . Yeteneği kazanmak kimse de bulunmayan yeteneğin ortaya çıkması , gelişme de körelmiş olan yeteneğin gelişim göstererek açığa çıkması , aynı şey![]()
Nerden biliyorsunuz dogustan yetenek olarak gelemeyecegini ?Hayır farklı Örneğin : insanın havada uçabilmesi doğuştan bi yetenek değildirki bunu çalışmalar yaparak ortaya koysun o başka bi konu işte psişik yeteneklerle alaklı LAkin diyeceksin Levitasyon var bu geliştirir bu çok uzun bi süreç ve sabır gerektirirki bildiğiniz gibi parapsikolojide ki en zor olan uygulamadır dünyada levitasyon yapabilen az sayıda insan vardır cinler sayesinde bu ve benzeri yetenekleri kazananlar zaten kamera önünde asla gözükmezler bu onlar açısından tehlikeli Vel hasıl Kelam ikimizn söyledikleride birbiri ile uyuşmuyor aksine çatışıyor.
Hayır farklı Örneğin : insanın havada uçabilmesi doğuştan bi yetenek değildirki bunu çalışmalar yaparak ortaya koysun o başka bi konu işte psişik yeteneklerle alaklı LAkin diyeceksin Levitasyon var bu geliştirir bu çok uzun bi süreç ve sabır gerektirirki bildiğiniz gibi parapsikolojide ki en zor olan uygulamadır dünyada levitasyon yapabilen az sayıda insan vardır cinler sayesinde bu ve benzeri yetenekleri kazananlar zaten kamera önünde asla gözükmezler bu onlar açısından tehlikeli Vel hasıl Kelam ikimizn söyledikleride birbiri ile uyuşmuyor aksine çatışıyor.
.......... iyide arkadaşım ozaman neden benim en baştan yazdığım yorumu mu iyice okumadın psişik güçler cinler sayasinde kazanılmaz lakin cinler insana doğaüstü güçler kazandırır dedim ve sen yine inadını tuttu yok doğa üstü güç kazanamaz sadece var olan yetenekleri kazandırır dedin ....levitasyonudaArkadaşım siz bu varlık işini çok abarttınız varlık sizde var olan yetenekleri üst seviyeye çıkarır ama sizde olmayan yeteneği vermez bazı anlaşmalarla verebilir ama her iletişime geçen kazamaz ve psişik yeteneklerin varlıklarla alakası yoktur psişik yetenekler zihnin hediyesidirOnu açığa çıkarırsanız ilerlerseniz varlıkları görebilecek seviyeye gelirseniz iletişime geçip daha da ilerleyebilirsiniz ..Levitasyon her insanda vardır yapabilir ama körelmiştir
onu herkes başarabilir
Kızıyorum zannetmeyin ama göz göre göre inat ediyorsunuz lütfen foruma bir bakın dediğimi anlarsınız
![]()
Nerden biliyorsunuz dogustan yetenek olarak gelemeyecegini ?
Bazilarina gore de kolaydir her insan ayni ozelliklere sahip degildir.. Birde ustune levitasyonu cinler sayesinde yapiyor demissiniz de kanitiniz var mi acaba ?