"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik gelişiminizi arttırmak için (tılsım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

logii

Kayıtlı Üye
Mor yada civit bir kumaş kullanıp gümüş renkli bir kordonla bağlayın.

-1 ölçü defne
-1 ölçü tarçın
-1 ölçü lavanta nanesi
-1 ölçü biberiye
-1 ölçü kekik

Psişik gelişim sağlamak için bunu 1 ay boyunca sürekli üstünüzde taşıyın ve yastığınızın altna koyarak uyuyun. Majiyi arttırmak için bulabilirseniz 5 üvez yemişi ve üvez ağacından düşmüş bir dal parçasıda ekleyin.

üvez yemişi böyle birşey (:

Her şeyi anladım da şu lavanta nanesi neyin nesi oluyor düşündüm hala çözemedim.

Lavanta nanesinden kasıt çiçek olmamış lavantadır. Yani yaprakları baz alınarak lavanta nanesi demişler. Ama illaki lavanta nanesi aramayın. Zaten bulmanızda çok zor. Lavanta da bu ihtiyacınızı görecektir.

Elime para geçince gidip alacağım bu saydıklarınızı,teşekkürler.

Biberiye, kekik, defne,tarçin kuru olur. Lavantanin kurusunu mu koymaliyiz... Bir de ölçü derken neyi kastettiniz...

Peki biz bu saydıklarınızı karıştırıp öyle mi takıcaz yoksa her biri ayrı ayrı mı..Ve neyin içine koyup boynumuza asıcaz?

Orada mor bir kumaş kullanın ve gümüş kordonla bağlayın diyor ya zaten. Mendil kadar bu kumaş parçasına her bitkiden birer kaşık ya da tutam, çay bardağı, 5 gr vs gibi bir ölçü birimi kullanın, her şeyi bu seçtiğiniz ölçek ile ölçüp kumaşın içine dökün ve kumaşın ortasında bitkiler kalacak şekilde sıkın bağlayın, kese gibi olur. Gündüz cebinizde taşıyın gece yastığın altında dursun, kalkınca tekrar cebe. Anlatılmak istenen bu.
Soracak olan olursa diye şimdiden cevaplayayım, hiç yapmadım böyle bir şeyi.

Çok teşekkürler açıklayıcı oldu :)

Peki gümüş kordonla bağlamak zorunlu mu yoksa başka iplerde olur mu?

Çok teşekkürler açıklayıcı oldu :)

Peki gümüş kordonla bağlamak zorunlu mu yoksa başka iplerde olur mu?

Gümüş kordon dediğine göre gümüş kordon olmak zorunda. Bu dahil olmak üzere tüm psişik işlerle ilgili tariflerde ne deniyorsa aynen o uygulanır, asla başka bir şey yapılmaz. Değil düşünmek aklınızdan bile geçirmeyin farklı bir şey olma ihtimalini. Tam malzeme bulduğunuz anda yapın. Kolay gelsin.

Kimsede dememiş ki gümüş kordon ne.?
Benim bildiğim astral seyahattaki bağın adı gümüş kordon. Onu bağlamayacamıza göre olamaz mantıksız (:
Gümüş kolyemi buradaki kasıt.?

Hobi malzemeleri satan dükkanlarda gümüş kordon bulabilirsiniz makara halinde. Fiyatı 15 tl civarında. (Fiyatı söylediğim rakamın belki biraz üstünde belki biraz altında da olabilir). Makara halinde olduğu için başka şeylerde de kullanabilirsiniz. En çok bilinen markası Rajmahal gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Geri