psikolajik bi hastaligim var bana yardim edermisiniz???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaHızır

Kayıtlı Üye
Uyuşturucuya bağlı olarak psikoz teşhisi kondu 4-5 yil önce ogunden sonrada kullanmadim sonra ilaç tedavisi ile bipolar bozukluğa döndü ama o herkesin bildiği değil... Ruhumu kontrol edemiyorum en büyük sorunum bu ne yapa bilirim? Gerekirse hipnoz gerekirse ruh bakımı diye birşey varmış bunlardan yararlana bilirmiyim???

Merhaba,öncelikle gecmis olsun. Ama ruhumu kontrol edemiyorum derken biraz açabilir misin? Sorunu tam olarak anlamadan cevap bulamayiz

Ruhunuzu kontrol etmekte ne tur zorluklar yaşıyorsunuz anlayamadım? Bu arada cok gecmıs olsun.

Bazen öyle durumlar oluyor ki insan kendi kendine bişey yapamıyo maalesef.Bazen bir ekip tarafından kontrol edilmesi gerekebiliyor.Uruma danışmanızı tavsiye ederim.

Sorun şu ki nasıl anlatacağımız bilmiyorum... Bunu anlatsam da çok garip... Şöyle örnekleme yapabilirim.
Birinin koluna tükürdüğünü düşünerek yere tükürürsün ve o kişi onun koluna tükürdüğünü hisseder... Bunun ruhla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama benim hastaliğım bu verdiğim örnekle ortaya çıka bilecek herşey vücudum da hiç bir rahatsızlık yok sağlamış çok şükür ama bi bu yok işte... Teşekkür ederim

Sorun şu ki nasıl anlatacağımız bilmiyorum... Bunu anlatsam da çok garip... Şöyle örnekleme yapabilirim.
Birinin koluna tükürdüğünü düşünerek yere tükürürsün ve o kişi onun koluna tükürdüğünü hisseder... Bunun ruhla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama benim hastaliğım bu verdiğim örnekle ortaya çıka bilecek herşey vücudum da hiç bir rahatsızlık yok sağlamış çok şükür ama bi bu yok işte... Teşekkür ederim

Teşekkür ederim ama Sn. Urumhamatahayil e nasıl ulaşabilirim...?

Kullandığın uyuşturucunun adı neydi? Mental olarak sana verdiği zararları açıklamamız için bunu söylemelisin

Esrar ve hap'ın bu konuda ağır zararlar vereceğini zannetmiyorum, ancak eroin tehlikeli bir madde. Kullanan çok insan gördüm ve hem zihinsel hemde fiziksel olarak zarar veriyor insana. Bu konuda yardım aldınız mı? Zihinsel olarak size verdiği zararı tamir etmelisiniz. Bu da sağlam bir psikolojik destek demek.

Şimdi psikolajik sorunlarda parapisikalajik mevzular çok vardır, psikolajik sorununu buraya yazman iyi olmuş, psikolajiğin açısından yani çünkü herkesin bildiği gibi psikolaji çok önemlidir. Nörolaji, kardiyolaji,dermatolaji gibi laji li yerlere gitmen psikolajin için iyi olacaktır dememişlerdir değil mi?Türkçeyi hala unutmamış olmama çok sevindi psikolağım:D

Bu konuda sadece ilaç tedavisi aldım benimle oturup uzun uzadıya konuşan bir doktor denk gelmedi henüz :(

İlaçla yada bir psikoloğun konuşmasıyla geçecek gibi değil bu sanki , bunlardan bi çare bulamadigim için ama umudumu da kaybetmediğim için buraya yazıyorum yani kendimce çare arıyorum kesin Bi çözüm yani.
Gerekirse ruh bakımı gerekirse hipnoz yada buna benzer şeylerde çare arıyorum . derdime derman olmak için emek verene bende onun için elimden geleni yaparım elimden ne geliyorsa yaparım hatta ve hatta elimden gelmiyorsa da yaparım bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi. Bi söz var tırnağın varsa başını kaşı diye belkide bu durumdayım ama hala umudum var her gün ilaç kullansam ne fayda daha önce kullandığım bu ilaçlar beni iyileştirmisti kkısa sürede ama bu sefer tam 4 yıl oldu caresizim.

Flood olacak ama son yazıyı görmemişim ilaç tedavisi görmüşsün. İnsan istemezse gerçekten çözümü hiç bir şekilde bulamaz. Demek ki yeterince istemiyorsun.

Şimdi psikolajik sorunlarda parapisikalajik mevzular çok vardır, psikolajik sorununu buraya yazman iyi olmuş, psikolajiğin açısından yani çünkü herkesin bildiği gibi psikolaji çok önemlidir. Nörolaji, kardiyolaji,dermatolaji gibi laji li yerlere gitmen psikolajin için iyi olacaktır dememişlerdir değil mi?Türkçeyi hala unutmamış olmama çok sevindi psikolağım:D

ben simdi sana derdim birsey de konuyu dagitmayayim ;) ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri