"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psijik yetenekler Belgeseli(Discovery Channel)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagan1014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzledim,emeğinize sağlık.Paylaşım çok güzel,tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Çok güzel bi paylaşım, teşekkürler. Eline, gözüne sağlık. Başka varmı acaba böyle psişik güçlerle ilgili belgeseller ? Aramıştım bayağı ama bulamadım.

Güzel bir video.Yeterince net ve izlenmeli.Tek sorun başka siteden almış olmanız :) Youtube dışında ki paylaşımlar yasak :)

Dünyadaki yaşantımıza göre,ebedi yaşantımızda güçlerimiz açığa çıkacak.Bu belgesel en güzel örneği.
Tıpkı daha önce bisiklet sürmeyi bilmeyen biri,öğrendikten sonra bir daha unutmuyor.Yüzmeyi bilmeyen, öğrendikten sonra unutmuyor.
Şimdi size soruyorum?Öyle birşey yapıyorsunuz ki artık beyninizin yüzme öğrenmesini yada bisiklet sürmeyi öğrenmesini bloke ediyorsunuz.
Dünyadaki yaşantımıza çok dikkat etmeliyiz.Hatta bazı şeyleri dünyada yaşarken öğrenmeliyiz.
Eğer kabımız ne kadar büyük olura, bu okyanustan okadar çok su kaldırırız.Mutluluk,üstünlük itibar peşinde koşmaktan,bu okyanustan çay kaşığı kadar su kaldırır olduk.
"Kalpler Allah'a zikretmediği sürece mutlu (tatmin)olmaz"

Geri