Kimyasallardan ve hayvan ürünlerinden kaçınmalıyım bunu biliyorum.
Kimyasallardan kacinmak icin kimyasallara ne sekilde maruz kaldigimizi da iyi tespit etmek gerekir.
SAdece bogazdan degil kiyafetlerimizden de ciddi miktarda kimyasal atik emer vucudumuz. Kirli kokular, nemli kokular, curuk kokular, havalandirilmamis evin kokusu bile kimyasal mayinlarimiz haline gelir.
Kapi esiklerini sirkeli suyla gecmek, ev parfumu yerine; mandalina limon vs kabuklarini tercih etmek, rutubetin belli kokulari karmalayarak kalici hale getiren en buyuk subluminal dusman oldugunu bilmek gerekir. Psisik yetinizi atrrirmak icin 5 duyunuza da itina gostermelisiniz. Defne yapragi ve sardal agaci tutsusu beyninize acaip bir mana katacaktir.
Ates evin bereketini diri tutan ve kotu enerjiyi yakan bir faktordur. Atesli ocaklar artik yok malesef ama somineniz varsa periyodik olarak kullaniniz. tahta komur yaprak yaniklari enerji donusumleri dolayisi ile garip bir huzur verirler.
MAngal meraklilarina ates yakmak neden bir terapi gelir hic dusunduk mu ? Bu insanlar elektrikli firina yaklasmazlar bile .
Psisik yetiler insanin gereksiz yuklerini biraktiklari taktirde zaten en temel yapi tasi olarak ortaya cikar.
Bir de elektromanyetik yogunluktan kacininiz. Sokaginizda cekilmis cok fazla kablo ya da lokal bir sentral elektrik diregi varsa bu bile rezonansinizi tetikleyecektir. Psisik yetilerinize konsantre olabilecekken bir seylerin birturlu o moda girmenize musade etmedigini farkederseniz biliniz ki hala gereken sartlari saglayamadiniz.
Butun sartlari saglayip derinlesememenizin asil sebebi ise, buna niyet etmeyerek, fiziki sartlari sagladiginizda herseyin sizin cabaniza bagli oldugunu zannetmenizdir. Bu size asla ruhsat vermeyecek gizli bir blokajdir. TEslim olmali, akisi isletici guc degil zaten isleyen akisa kendinizi birakabilmelisiniz.
Teknik konulari arastirip is kendini birakabilmeye geldiginde insan afalliyor. Nefsinda o kadar cok sakli ve karanlik yonu zaptediyor ki bu kontrolcu telas onun asil blokajini olusturuyor. Manen arinmadan insan kendini birakamaz. Nefsi buna asla musade etmez