"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

psi whell

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ulas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, ben psi whell'i istediğim kadar, istediğim yöne çevirebiliyorum ama psi whell in üstüne cam kavaoz koyunca kımıldatamıyorum bile. Acaba nasıl çevirebilirim, kavanozun içinde psi whell'i ?

Aynı yönteme biraz daha yoğunlaşacaksınız . Biraz zaman gerektirebilir . Farklı bir şey söz konusu değil .

İki sebebi olabilir.

- Engelleyemediğiniz bir hava akımı veya elinizin ısısı-rüzgarı psiwheel'i döndürüyor olabilir.

- Üzerine kavanoz kapattığınızda kendinize güveniniz azalıyor olabilir. Yani en önemli unsur olan "yapacağına hiç şüphesiz inanç" kuralını uygulamıyor olabilirsiniz.

Kavanozla çalışmaya devam edin. Kavanozun aslında orda olmadığını düşünmek de işinize yarayabilir. Mümkün olduğunca ince ve desensiz bir cam olması bunu düşünmenizi kolaylaştırabilir. Hergün aksatmadan 5dk bile olsa çalışın. Başarılar diliyorum.

Psi-wheel çevireli bayağı oluyor. Sonra bir ara verdim tatile çıkmıştık. İmkanım olmadı çalışmaya (Yaklaşık 1 ay kadar). Sonra zaten herşeye en baştan başlamam gerektiğini biliyorum. Ama şimdi psi wheel'e iğne yerine uçlu kalem ucu koyuyorum arada fark olurmu?

Psi-wheel çevireli baya oluyor.Sonra bi ara verdim tatile çıkmıştık.İmkanım olmadı çalışmaya(Yaklaşık 1 ay kadar).Sonra zaten herşeye en baştan başlamam gerektiğini biliyorum.Ama şimdi psi wheel e iğne yerine uçlu kalem ucu koyuyorum arada fark olurmu?
Ben bıçakla yapıyorum bir fark olmuyor . O halde sizde de olmamalı .

merhaba arkadaşlar ben psi whell i istediğim kadar istediğim yöne çevirebiliyorum ama psi whell in üstüne cam kavaoz koyunca kımıldatamıyorum bile acaba nasıl çevirebilirim kavanozun içinde psi whell i
Cam kavanoza geçmeden önce çoklu combolar halinde çalışmalarınıza devam edin. Eğer iyi gidiyorsanız cam kavanoza geçin.

Psi wheel, eldeki kan dolaşlımından bile etkileniyor, ona göre deneyin derim ben.

Elleri kullanmadan yapmaya çalışın.

psi wheel nasil olusuyor, arkadaslar? yani nasil uyguluyabilirim?

Bir silgi, bir toplu iğne ve ufak bir kare kağıt(not kağıtlarından olabilir) parçasıyla hazırlanıyor. İğneyi dik olarak silgiye batıracaksınız ve dörde katlayıp açtığınız kağıdı iğnenin ucuna ortasına gelecek şekilde yerleştireceksiniz. Resimde de görünüyor şekil zaten. Deneyi hiçbir hava akımının olmadığı bir alanda yapacaksınız ki, sadece avuçlarınızdan çıkan enerjiyle kağıdı döndürebilesiniz. Sonra resimdeki gibi avuçlarınızı iki yana yerleştirerek imajinasyon yardımıyla da kağıdı kendi ekseni etrafında döndürmeye çalışacaksınız.

images

Geri