"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psi-Wheel Soru?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rappi5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rappi5

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar, ben psi-wheel mekanizmasını uzaktan yönetebiliyorum sağ elimin sadece baş ve orta parmağı sanki birisini işaret edercesine tutuyorum psi-wheel mekanizmasına ve gözlerimle kağıda odaklanıyorum elimle sağ veya sola doru yaptığımda dönüyor. rüzgardan değil çünkü arada baya bi mesafe var? bu normal midir? bi açıklaması var mı? :)

Bir yeteneğini paylaşmışsın güzel de doğrun çok tuhaf. Bu normal midir demişsin. :) Şimdi hayır bu normal değil dersek, sen anormal olduğunu kabul edecek misin? :) Lütfen adam akıllı açalım konuları.

Sayın xlentra, psi whell konularına sitemizde oldukça geniş yer verilmiştir. Psişik yetenekler bölümündeki eski deneyimleri okuyabilirsiniz. Normal mi diye neyi sorduğunuzu tam anlayamadım. Psi wheeli döndürme amaçlı yapıyorsunuz ve karşılığında dönüyorsa (dış etkenler hariç) gerçekleşiyor demektir.

fakat bu bazen kendin kendine dönüyor fakat hep aynı yöne değil bi sağa bi sola bazen duruyo bazen dönüyo. odadaki hava akımı aynı ama? :)

Geri