"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psi-Ball Yapımı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rappi5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rappi5

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar.. Öncelikle ben bu konularda yeniyim. Az bir şey Psi-Wheel yapabiliyorum.

Şimdi öncelikle benim odaklanma ve imajine olayım berbat. Gözlerimi kapattığımda aklıma hep bir şeyler geliyor. Örneğin bedenimi görmek istediğimi de göremiyorum. Bunun için ne uygulamalıyım?

Bir de Psi-Ball yaparken hissetmeli miyim yoksa hayali bir güç mü hissetmeliyim? :) Unutmayın bu konularda yeniyim, anlayabileceğim türde cevap verirseniz sevinirim. :) İyi akşamlar tekrardan. :)

Benim bu konuda merakım var. Psi-ball yaptığınızı nasıl anlıyorsunuz yani elinizdeki enerji topunu nasıl hissedebiliyorsunuz?

Aynen :) ben de onu merak ediyorum, nasıl bir şey nasıl bir his? Nasıl yapılıyor, :) bilen birisi bilgilendirirse, sevinirim.:)

konsantrasyon vs. için meditasyon gerekiyor. Meditasyon olmazsa hiçbir şey olmaz zaten. Forumda bununla ilgili çok bilgi var zaten. Meditasyon bölümünden bilgi alabilirsiniz. Sevgiler.

konsantrasyon vs. için meditasyon gerekiyor. Meditasyon olmazsa hiçbir şey olmaz zaten. Forumda bununla ilgili çok bilgi var zaten. Meditasyon bölümünden bilgi alabilirsiniz. Sevgiler.

yanıtınız için teşekkürler :) bu psiball nasıl yapılır nasıldır bilgi verebilecek biri olursa seviniirm. nasıl yapılır. nasıl bir his , nasıl hissedilir? :)

Verdiği his ellerinin arasında bi balon var gibi oluyor birbirine yaklaştirdiginda itiyor mıknatis gibi bu senin konsantrasyonuna göre güçlü yada zayif olabiliyor. Ve avuç içlerinde karıncalanma hissedebilirsin.

xlentra forumda bu konularla ilgili yeterli bilgi bulunuyor biraz araştırsanız çok iyi olacaktır :) Syn alin size bu konuda yeterli bilgiyi vermişti forum tam bir bilgi arşividir biraz araştırsanız bulacaksınız :)

bn psi well rahat yapıyorum psi ball u denedim soyle bir his hani mıknatısın iki ynını birleştirmek istersin olmaz iter ya avuç içlerinde aynı şey oluyo bunu hıssedınce on ce bır dor ve onu top halıne getırmeye çalış ve kendini hzr hıssettığınde sal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri