Özgür Psişik 28/34
Kayıtlı Üye
Psi ball yapabiliyorum ama şu renklendirme işinin ne özelliği var bilmiyorum. Açıklarsanız sevinirim 

psiball renklendirme gibi bişi duymadım hiç bu zamana kadar ama sanırım odaklanmaya yönelik bişi olabilir daha kolay psiball'ı oluşturma açısından ve evet bu forumda herkes hacı hoca her boku bilirler cinlerle alakalı tak diye "üf cinler musallat olmuş" diyebilirler.Bizim gibileri bekle cevap verirler benim gibi.Cinli çüklü sorulara bir sürü kişi yorum yapıyor ama kimse psi ball renklendirme soruma cevap vermiyor...ilginç![]()
Teşekkür ederimpsiball renklendirme gibi bişi duymadım hiç bu zamana kadar ama sanırım odaklanmaya yönelik bişi olabilir daha kolay psiball'ı oluşturma açısından ve evet bu forumda herkes hacı hoca her boku bilirler cinlerle alakalı tak diye "üf cinler musallat olmuş" diyebilirler.Bizim gibileri bekle cevap verirler benim gibi.
Tamamdırhttps://www.gizlimabet.com/threads/renkler-ile-cakra-terapisi.12260/
Bu tarz renkler hakkında bilgiler var forumda onları bulabilirsiniz.Kullandığınız rengin özellikleri psiball'ada etki edecektir.Sarı ,beyaza göre daha yoğun olduğundan ikisi arasında sarsıcı güç olarak farklılık olacaktır.Kendinizde psiball deneyin farklı renkte veya hayvanlar üzerinde(psiball bir şey olmadığından şiddete girmez) deneyin.
Merhaba.Psi-balldan fayda gördünüz mü ?Tamamdır![]()
Ay herkese tavsiye ederim. Eş dost akraba kim varsa herkes psi ball yapsın. Çok güzel bişiy. Odanın başından çekmecedeki kağıdı düşürüyomMerhaba.Psi-balldan fayda gördünüz mü ?
Ben daha şifa için sordum.Kendime sifa, bağlara şifa verebilmek için.Ay herkese tavsiye ederim. Eş dost akraba kim varsa herkes psi ball yapsın. Çok güzel bişiy. Odanın başından çekmecedeki kağıdı düşürüyom![]()
Beyaz bi ışık girip siyahlıkları geçirdiğini düşün. Wicca ve cadılar da çok işe yarayan bi çalışmadır : )) tecrübeyle sabitBen daha şifa için sordum.Kendime sifa, bağlara şifa verebilmek için.
Bişeyleri oynatmak için enejimi tüketmek istemem.Enerjim bana zor yetiyor![]()