"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pryokinezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AeroKinezi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben pryokinezi çalışıyım dedim element testinde havadan sonra en fazla puan alan oyduçalışmak için bi mum aldım yaktım ateşi yükseltiyim dedim yanlışlıkla mumun suyu elime döküldü :D dedim şimdi elim yanmaya başlarAma yanmadı bi anda elime baktım bembeyaz olmuş ateşe karşı sanki koruma kalkanı gibi bişi yapmıştı elim buz gibiydi 1 bilemedim 2 saniye geçti mumun suyu katılaştı bildiğiniz kurudu Bunun Sebebi Nedir Lütfen Yardım Edin Ateşe Her Yaklaştığımda Buz Gibimi Olucam ???Elementim Su Olabilirmi ???

mumun suyu diye bir şey yok eriyen mum özündeki parafin serbest kalıyor yandıkça sıvılaşıyor sonrada bir damla eline damlatmışsın katı haline geçiyor ısı kaybedince bundan doğal bir şey olamazdı

hahhahhahaha kusura bakmayın gerçekten güldüm affınıza sıgınarak kac yasındasınız da mum eridiği zaman tekrar katılaşabileceğini bilmemek için :D lütfen hakaret olarak algılamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri