"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

PM gönderme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Angel777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Angel777

Kayıtlı Üye
Sık sık "Nasıl özel mesaj gönderilir" sorusunu soranlar için buraya yazıyorum.
Sitede avatarların üstünde nicklerimiz yazıyor. Başkasının nickine bastığınızda satırlar açılıyor, özel mesaj gönder seçeneğini seçin. Açılacak sayfada mesajın kousunu ve asıl mesajı gerekli yerlere yazınız. Gönder tuşuna basınız.
Özel mesajları okumak için de yukarıda "Hoşgeldin (Sitedeki isminiz)" yazıyor.
Onun iki satır altındaki özel mesajlara tıklayınca, özel mesajlar sayfanız açılıyor.

PM göndermeyi biliyorum ama gönderilen mesajları göremedim bana yardımcı olabilirmisiniz?

Gönderdiğiniz mesajları daha sonradan okuyabilmeniz için mesaj gönderirken aşağıda çıkan seçeneklerden "Bu Mesajın bir kopyasını Postacıkışına kopyala."bölümünü işaretlemeniz gerekmekte.Bunu hiç yapmadıysanız zaten posta çıkışında hiç mesajınız bulunmaz.

Sık sık "Nasıl özel mesaj gönderilir" sorusunu soranlar için buraya yazıyorum.
Sitede avatarların üstünde nicklerimiz yazıyor. Başkasının nickine bastığınızda satırlar açılıyor, özel mesaj gönder seçeneğini seçin. Açılacak sayfada mesajın kousunu ve asıl mesajı gerekli yerlere yazınız. Gönder tuşuna basınız.
Özel mesajları okumak için de yukarıda "Hoşgeldin (Sitedeki isminiz)" yazıyor.
Onun iki satır altındaki özel mesajlara tıklayınca, özel mesajlar sayfanız açılıyor.

örnek... meyra deseydiniz.. :) en çok sorar... :)

Geri