nazom
Kayıtlı Üye
3 sene öncesine kadar fal bakıyorduk arkadaşlarla aramızda,benim bildiğimi söylerlerdi.Ama açıkçası atardım tutardı diyelim.Sonraları birşey olmaya başladı.Fal bakarken fincanı elimden bırakıp bi noktaya odaklanıyordum elimde olmadan,film gibi akıp gitmeye başladı görüntüler.Bu ilk olduğunda önemsemedim ama gördüğüm herşey aynen olmaya başladı.Odaklanma birden kesiliyordu ve kendimi çok yorgun hissediyordum,uyumadan kendime gelemiyordum.hala devam ediyor,ama her zaman değil sanki benimle ilgisi yok gibi birden geliyo ve hep kötü şeyleri görüyorum ,uyarıyorum gördüğüm insanları tanıdığımsa ama mutlaka oluyo engel olamıyorum.bir gün çok yakın bi arkadaşım fal bakmamı istedi elime fincanı almadım bile ama yine başladı o görüntüler çok üzücü bi şey vardı ağlayan insanlar ve bi kaza,dikkat etmesini kavgadan uzak durmasını ,asla hız yapmamasını söyledim sadece tam anlatmadım tabii anlatamadım.Keşke hiç görmeseydim diyorum hala engel olabilseydim ama olmadı ve kaybettik kendisini trafik kazasında.Bunun gibi biçok şey fal bakmayı bıraktım ama devam ediyo hâla;birde bazı yerlere gittiğimde özellikle ağaçlı dağlık yerler,ama şehir içi değil tenha yazlık yerler diyeyim kendimi kaybediyorum resmen sesler duymaya başlıyorum ağlamalar,çığlıklar ama etrafta kimse yok bulunduğum yerden ayrılsamda o sesler kulaklarımdan gitmiyor,buna şahit olan bikaç arkadaşım vardı bende garip bişey olduğunu söyleyip dururlardı.Ama ben bunun ne olduğunu öğrenmeyi hiç istememiştim ta ki bu siteye üye olana kadar
fftopic: