Şimdi sizin yapmanız gereken eskilerdeki Peygamber efendimizin zamanındaki bu tarz olayların nasıl çözüldüğüne bakmanız lazım sizlerde onlara göre çözüm yolu bulmaya çalışın ve her hocayada gitmeyin gerçekten bu işleri anlayanlara gidiniz ve TAHASSUN DUasını her farz namazından önce ve sonra okuyunuz ve bunlara ek olarak ayetel kürsi leri ekleyiniz,nas ,felak gibi.Sonrada günlük hayatınıza devam ediniz bu tahassun duası bir koruma kalkanı tamm o yüzden sana bir daha yanına yaklaşamıyacaklar bide Akşam yatarken Cin mektubu denilen bir mektup var.Bunu gittiğiniz hocaya söleyiniz o size bir üzel yazsın ve uyurken yastığınızın altınıza koyucaksınız ve bundan sonrada hiç bir şekilde rahatsız edilmiyeceksiniz şayet benim dediklerimi yaparsanız.Geçmiş olsun.
peki, zamansız kan geldiği oluyormu, rüyadan kalktıktan sonraları? birisi sizden kan gelmesi için şerli hadimleri size muhabbetle bağlamış olabilir.
Geçmiş olsun , tam olarak konu nedir?![]()
Hanımefendi merhaba öncelikle geçmiş olsun perilerin size etkisi ile ilgili soru soracağım mahsuru yokdur inşallah
hamilelik süresi yaşadınızmı peki kaç gün sürdü ?
agresiflik varmıydı ?
başınızda ağrı veya iğnelenme oluyomuydu?
sürekli uyku uyuma ve yorgunluk varmıydı?
bunları cevaplarsanız sevinirim.
Gecmis olsun,insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz, cok üzüldüm..
Peki Siz hocaya gitmeden evvel ihtimal vermismiydiniz evliyim cocugum var tarzinda bir hissiyat hata emin olma durumu varmiydi, yoksa hoca dedikten sonra "olabilir" mi dediniz..
Siz baslikta cocuklarim var diyorsunuz, yani kabullenmissiniz öylemi cocuklari..
Cocuklara karsi bir ana icgudunuz varmi ?
İşi hocaya büyüye cine vs yormayı bir kenara bırakıp birde işin pozitif bilimle çözmeyi denerseniz olumlu sonuç alırsınız ve aklınız sağlam çıkabilirsiniz bu olaydan.Siz bu tür şeylere yorarak o hastalık sürecini belkide dahada arttırıyorsunuz...
Hocaları geziyorum periler durmuyor sürekli uğraşıyorlar beni hazırlamaya çalışıyo bayanlar evlenmişim haberim yok üç çocugum var deliricem araştırıyorum gündüzleri hocalardayım bu konu hakkında bilgisi olanlar yazsın ALLAH rızası için..
öncelikle geçmiş olsun,
yanlız burada şunu belirtmek gerekir ki hiçbir insan cinle evlenemez çocuğuda olmaz,insan su cinler ateşten ve enerji varlıklardır bu sebeptendir ki çocuk olması mümkün değildir,nasıl ki bir insanla bir hayvan veya farklı cins hayvanlar (katır hariç) cinsel ilişkiye girmiş bile olsalar gerek kromozom gerekse genetik yapı farklılığından dolayı çocuk olmuyorsa cin denilen enerji boyutundaki varlıklarda insan kılığına girmiş bile olsalar insandan çocuğu olması mümkün olmaz,yaşam itibarı ile cinlerde insanlar gibi aile haytları olan varlıklar olduğuda göz önüne alındığında cinlerinde birilerinden gayrımeşru çocuk sahibi olması muhtemeldir ve bunuda gerek bağlı olduğu kabileye veya aileye kabul ettirmek zorluğu çekerlerse yalan söyleyebilirler bir insan musallat olup bu gayrımeşru çocuğu sizden miş gibi size lanse etmeye çalışırlar hatta buna zorlarlar,yapacağınız en güzel şey hiçbir hoca filan gezmeden her gün bol bol peygamberimize salavat getirmek ve yardımı cenabı haktan dilemek ve bol bol yasini şerif okumaktır,zira yasin okunan yerede yasin okuyanada çin insan kimsenin musallat olması düşünülemez.allahtan acil şifalar dileklerimle...